Indhold
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

GHD STYLERE OG GLATTEJERN


GHD HEAT RESISTANT GLOVE PRIS KR: 59,-

ghd varmebeskyttende handske

Dette handske er det absolutte "must have" produkt fra ghd, som enhver pige bør have sammen med sin styler, når håret skal krølles eller glattes.

GHD HEAT ROLL-UP BAG PRIS KR: 219,-

GHD VARMEBESKYTTENDE TASKE

Lækker taske fra ghd til opbevaring af glattejern. Denne taske er udført i et varmeresistent materiale, perfekt til opbevaring og transport af dit glattejern med stil.

Tasken har et fold-ud underlag, hvor dit ghd glattejern kan ligge under opvarmning og nedkøling.

FACTS OM GHD´S UNIKKE STYLERE

1. Styleren tager kun 20 sekunder at varme op.

2. Styleren bliver ikke varmere end mellem 175 - 190 grader, hvliket er en sikkerhed for brugeren, så håret ikke tager skade.

3. Styleren indkapsler fugten i håret, Så det bliver mere modstandsdygtigt over for luftfugtighed (glatning/krøllerne holder i dagevis.

4. Styleren er bygget op på negativ ion-teknologi, håret er bygget op på positive ioner, så når de to mødes neutraliseres de, så håret ikke tager skade.

5. En højteknologisk microchip garanterer at styleren ALTID har den konstante varme og ikke, i modsætning til andre traditionelle jern, mister varmen ned igennem stylingen på det lange hår.

6. Pladerne er fleksible, hvilket betyder, at der ikke kommer "knæk" på håret, når man laver krøller, fald, bølger og bevægelse.

7. Den lange bløde og fleksible ledning drejer rundt og filtrer ikke sammen under stylingen. Ledningen er 10 gange stærkere end traditionelle ledninger.

8. Hvis styleren ligger inaktiv i 30 minutter, går den automatisk i sleep-mode, dvs. den slukker/køler selv ned.

9. "Alarmfunktionen" advarer, hvis styleren bruges i for koldt eller fugtigt miljø og gør, at stylerens indre elektronik ikke tager skade.

10. Universal vilt/stræmspænding garanterer ydeevne uanset hvor i verden, du befinder dig.(120 - 230 volt)

11. Rundere tromle/form sikrer et ergonomisk korrekt hold, når man styler.

12. 2 års garanti.

13. Se det som en investering: hér får du en kvalitetsstyler, der kan lave alle frisurer og man slipper for at investerer i et traditionelt fladjern og krøllejern.