Indhold
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

NEW CID COSMETICS


NEW CID MAKE-UP

En makeover kan skabe mirakler og  få enhver kvindes selvtillid til at stige og give et glimt af hvor godt hun kan se ud.

Hos New cid er et team på 200 talentfulde og professionelle make-up artiser samlet i UK for at skabe en innovation make-up serie. Den skulle være med til at fjerne al den forvirring, der kan være omkring make-up.

New cid make-up er skabt af  de bedste make-up artister verden over, og er nem samt enkel at anvende for kvinder i alle aldre og med forskellige hudtoner.

De fleste kvinder syntes det er svært og overvældende at købe make-up. Der er så meget og vælge imellem, og hvad er in lige nu? Hvad er nemt at arbejde med og hvilket mærke skal man vælge?


MAKE-UP HOS INSITE CREATIVE TEAM

Hos InSite Creative Team kan vi i samarbejde med New cid cosmetics, hjælpe dig med at finde det helt rigtige make-up udvalg og teknikker til dig, så du kan blive den smukke kvinde du er.

Du er velkommen i salonen til at se alle de seneste nyheder, samt de gamle klassikere, hvor du selvfølgelig kan prøve hvad du lyster, inden du beslutter dig for hvad du gerne vil have med hjem.

Der er altid medarbejdere parat til at guide dig og give dig de nyeste teknikker og fif med på vejen.


MAKE-UP SESSION

Har du det svært ved at ligge en flot make-up?

Der er hjælp at hente, du kan nemlig booke en tid hos en af vores Make-up artister, som vi lære dig kunsten at kunne ligge den helt rigtige make- up.

På en make-up session vil du bla. kunne lære følgende:

- ALT KENDSKAB TIL NEW CID MAKE-UP PRODUKTER
- HVILKEN FARVER ER BEDST TIL DIG
- HVORDAN LIGGER JEG DEN PERFEKTE MAKE-UP
- HVILKEN PENSLER SKAL JEG VÆLGE
- HVORFOR SKAL JEG BRUGE EN PRIMER
- DU VIL OGSÅ FÅ EN MASSE TIPS & TRICKS TIL HVERDAGENS MAKE-UP

Hvis du ønsker at booke tid til en Make-up Session kan du kontakte os her:

Tlf.nr 43432209
salon@saloninsite.dk