Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Bruden


Efter mange års erfaring med brudehår, hvad enten det er langt håropsætning eller en kort smart frisure kan vi hjælpe dig til at få den styling du drømmer om til dit bryllup. Vi tager udgangspunkt i Dig og dine behov.

Når du som brud skal have dit hår sat, er vi parate til det! Vi vil være med til, at alle dine ønsker vil blive opfyldt  på din store dag!

Vi tager en snak omkring hvad, der er dig og hvordan, at frisuren skal passe til din kjole! Og vejlede dig med hvad, som passer til dit hår og ansigt!

I salonen tager du en snak med den frisør som nu skal sætte dit hår! Og hvis du ønsker det , sættes der også en prøve-sætning!

Det er også muligt ifølge aftale med vores make-up ekspert kan få lagt en make-up!

Har du ønsker m.h.t. pynt, kan du via et link, til een af vores samarbejdspartnere, gå ind på deres hjemmeside og finde inspiration. Så kan du derhjemme, sidder i ro og mag og finde det som passer lige til dig!

Du giver os derefter varenr. på det pynt, som du ønsker. Så vil vi bestiller det hjem! Vi ved fra andre af vores kunder, at det også er billigere at købe igennem os, end div. brudebutikker!

Vi glæder os til at se dig i salonen.