Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

MALIBU MAKEOVER


HVAD ER ER MALIBU MAKEOVER?

🌟  En Malibu Makeover er en transformation af dit hår, som efter behandlingen vil være smukt, strålende og meget sundere.

Denne wellness behandling udføres udelukkende i salonen og den forvandler både din tone på din hårfarve, hårets tekstur, vitalitet og hårets styrke.


🌟  Det første skridt til et lækkert hår, er en patenteret blanding af antioxidant vitaminkrystaller, der aktiveres i en gel for naturligt at trække ondsindede mineralforekomster, klor og andre urenheder ud af håret og som renser hovedbunden, for snavs, fedt og urenheder.


🌟 Det andet trin er en kraftig mirakel formuleret hårkur med planteafledte proteiner, der finder hårets svage punkter og genopbygger håret der hvor der forekommer skader på håret.

Håret styrkes og plejes indefra, hvilket resulterer i den dramatiske Makeover

🌟  Alle har brug for en Malibu MakeOver ca. 2 gange om året 🌟

💆🏼 SÅDAN LAVER VI EN CALIFORNICATION TREATMENT

🌟  Vi starter med af lave en dybde afrensning af håret, med krystaller fra Malibu C. Krystallerne fjerner blidt og skånsomt, ophobninger og belægninger fra håret så som: Mineraler, kalk, okker, klor, salt mm.

(Alle disse mineraler, kalk mm, som findes i vores vand, ligger som et slør henover vores hår, og her udtørrer og misfarver det håret, som bliver mere og mere trist, tørt, glansløst, ødelagt og kedeligt)

🌟  Vi vasker krystallerne ud af håret, ved at vaske håret 3 X med Malibu C Un-Do-Goo Shampoo


🌟 Derefter laver vi den ultimative plejende og genopbyggende kur behandling med Malibu C® Miracle Repair Hair Reconstructor

Denne Malibu C kur, vil forvandle dit hår, så det bliver ubeskriveligt smukt, blødt, smidigt, og super lækkert med en fantastisk glans.

HVOR LANG TID TAGER DET AT LAVE EN MALIBU MAKEOVER TREATMENT?

En Malibu Makeover Treatment tager ca. 1 time at lave.
(alt efter mængden af ophobninger der måtte være i håret)

Du vil det meste af tiden sidde i vores meget behagelige massage spa stole, hvor du kan nyde en lækker kop kaffe, the, latte, eller andet godt fra cafeen, eller fra baren.

💕💆🏼 Forkæl dit hår, fra inderst til yderst med en Malibu MakeoverTreatment 💕💆🏼

Vi glæder os til at se dig i salonen