Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

CALIFORNICATION


HVAD ER CALIFORNICATION?

💊 DEN ULTIMATIVE VITAMININDSPRØJTNING TIL DIT HÅR💊

Californication er den ultimative vitamin indsprøjtning for dit hår.

Det er ren forkælelse til dit hår, fra dybt inderst i hårets kerne, til yderst på hårets skæl lag.

Californication er en hel ny måde at pleje og genopbygge håret på, og består af en lækker sammensætning af produkter fra Malibu C og Olaplex, som tilsammen udgør den mest ULTIMATIVE og EFFEKTIVE, dybderensende og genopbyggende behandling.

💆🏼 SÅDAN LAVER VI EN CALIFORNICATION TREATMENT

🌟  Vi starter med af lave en dybde afrensning af håret, med en patenteret blanding af antioxidant vitaminkrystaller, der aktiveres i en gel for naturligt at trække ondsindede mineralforekomster, klor og andre urenheder ud af håret og som renser hovedbunden, for snavs, fedt og urenheder

Krystallerne fjerner blidt og skånsomt, ophobninger og belægninger fra håret så som: Mineraler, kalk, okker, klor, salt mm.

(Alle disse mineraler, kalk mm, som findes i vores vand, ligger som et slør henover vores hår, og her udtørrer og misfarver det håret, som bliver mere og mere trist, tørt, glansløst, ødelagt og kedeligt)

🌟  Herefter laver vi en Olaplex Stand Alone Treatment. Olaplex trænger dybt ind i hårets kerne, hvor det genopbygger hårets svovl og saltbindinger.

Hvert enkelt hårstrå, bliver plejet og genopbygget i dybden og håret bliver meget stærkere, sundere, smidigere og meget mere modstandsdygtig overfor hverdagens påvirkninger så som:

- Styling af håret med føntørrer og varmeredskaber
- Badning i salt & klorvand
- Kemiske behandlinger som hårfarver mm


🌟 Derefter laver vi den ultimative plejende og genopbyggende kur behandling med koncentrater fra Malibu C.

Her sammensætter vi nøjagtig den mængde af Proteiner, fugt og glans, som netop dit hår har brug for.
Denne Malibu C kur, vil forvandle dit hår, så det bliver ubeskriveligt smukt, blødt, smidigt, stærkt og super lækkert med en fantastisk glans.


🌟  Tilsidst afslutter vi behandling med en flot styling af dit hår, hvor vi kun bruger de mest lækre stylings produkter.

Her vil vi også rådgive dig om produkter til hjemmeplejen af dit hår, så du kan forlænge virkningen af Californication, så langt til sim overhovedet muligt.

HVOR LANG TID TAGER DET AT LAVE EN CALIFORNICATION TREATMENT?

En Californication Treatment tager ca. 2 til 2,5 time at lave.
(alt efter mængden af ophobninger der måtte være i håret)

Du vil det meste af tiden sidde i vores meget behagelige massage spa stole, hvor du kan nyde en lækker kop kaffe, the, latte, eller andet godt fra cafeen, eller fra baren.

💕💆🏼 Forkæl dit hår, fra inderst til yderst med en Californication Treatment 💕💆🏼

Vi glæder os til at se dig i salonen