Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

M2 BEAUTÈ SHOP


HVAD BØR JEG KØBE TIL AT PLEJE MIN HUD, MINE VIPPER, BRYN OG ØJNE ?

M2 BEAUTÉ EYELASH ACTIVATING SERUM KR: 990,-

M2 BEAUTÉ Eyelash Activating Serum er et aktivt serum, der fremmer vækst af øjenvipper.

Det yderst effektive aktive serum indeholder et patenteret ingredienskompleks MDN* med oprindelig afsæt i øjenmedicin og nu udnyttet til kosmetisk anvendelse. I USA har en lignende formel i de senere år været anvendt med stor succes.

Det modificerede og nøje doserede ingredienskompleks stimulerer øjenvipperødderne, virker forlængende på vipperne og giver samtidig tættere øjenvipper.

Dine vipper vil ikke bare vokse sig længere, tættere og stærkere, men i nogle tilfælde også mørkere og med en mere harmonisk bue.

Ved regelmæssig brug af Eyelash Activating Serum vil dine øjenvipper ikke bare vokse sig længere, men du vil også få stærkere og fyldigere vipper allerede efter 6-8 uger.

M2 BEAUTÉ Eyelash Activating Serum indeholder et modificeret aktivt ingrediens med oprindeligt afsæt i øjenmedicin. M2 BEAUTÉ Eyelash Activating Serum minder om det oprindelige lægemiddel, men er godkendt som et kosmetisk aktivt serum.

Kombineret med nærende ingredienser øger det antallet af øjenvipper, forlænger deres vækst og deres levetid.

Resultatet: Længere, fyldigere, kraftigere øjenvipper

Anvendelse af M2 BEAUTÉ Eyelash Activating Serum

M2 BEAUTÉ Eyelash Activating Serum er enkel og let at anvende.

Påfør den, ligesom du ville påføre en flydende eyeliner. Påfør serummet én gang dagligt på den øverste vippekant og lad det tørre – bedst om aftenen efter afrensning af øjenpartiet. Et penselstrøg er no

M2 BEAUTÈ EYEBROW RENEWING SERUM KR: 1040,-

Få bryn, som alle vil misunde dig med M2 BEAUTÉ Eyebrow Renewing Serum

Er dine øjenbryn ude af form? Eller måske svage eller overplukkede? Det innovative vækstserum Eyebrow Renewing Serum bringer uanet fylde tilbage til dine bryn.

Kombinationen af aktiverende og plejende ingredienser giver dig på få uger tætte, mørke bryn og sætter helt nye dimensioner på dine muligheder for at forme dem.

Baseret på det virkningsfulde, dokumenterede MDN* kompleks og forstærket med et rent, naturligt ingrediens - Black Sea Rod Oil, stimulerer det yderst aktive serum øjenbrynenes vækst, fylder dem ud og forlænger dem.


M2 BEAUTÈ Eyebrow Renewing Serum er et yderst effektivt aktivt serum, der giver tættere, flottere og fyldigere øjenbryn.

Serummet fylder huller i øjenbrynet op, med nye hår. Denne serum kan forandre dine bryn og giver dem tæthed, og fylde takket være de værdifulde plejende ingredienser.

M2 BEAUTÈ Eyebrow Renewing Serum giver dine bryn et sundt, velplejet udseende. Dermed opnås en markant forbedret udstråling og nye, fleksible styling-muligheder.

Når du anvender M2 BEAUTÈ Eyebrow Renewing Serum lader succesen ikke vente på sig.  Allerede efter få uger er brynene tydeligt længere, fyldigere og kraftigere

Anvendelse af M2 BEAUTÈ Eyebrow Renewing Serum

Påfør M2 BEAUTÈ Eyebrow Renewing Serum med den specielt designede pensel på de steder, hvor du ønsker at optimere dine øjenbryn.

Anvend Eyebrow Renewing Serum én gang dagligt. Du opnår bedst et overbevisende resultat ved at bruge det om aftenen efter afrensning på en ren, tør hud. Lad Eyebrow Renewing Serum tørre helt og undgå at anvende creme eller andre kosmetiske produkter ovenpå de behandlede områder!

Du kan forvente forandringer i form og fylde allerede i løbet af 4 til 6 uger.

M2 BEAUTÉ EYEZONE CONDITIONING CARE COMPLEX KR: 390,

M2 BEAUTÉ EYEZONE CONDITIONING CARE COMPLEX er næring og pleje til dine øjenvipper.

Det ideelle supplement til velplejede og perfekt stylede øjenvipper og bryn:

EYEZONE CONDITIONING CARE COMPLEX giver både præcis styling og meget effektiv pleje for sunde, skinnende øjenvipper og øjenbryn og sikrer dermed udtryksfulde og naturligt smukke øjenomgivelser.

Den innovative, nærende conditioner understøtter således på optimal vis virkningen af EYEBROW RENEWING SERUM og EYELASH ACTIVATING SERUM.

Den meget effektive kombination af peptidekomplekser og det aktive ekstrakt af acai-bær øger dannelsen af kollagen i øjenvipperne og -brynene. De styrkes og får en fascinerende glans og smidighed. Andre værdifulde plejende ingredienser optager og binder fugt og optimerer øjenvippernes og øjenbrynenes elasticitet og formbarhed

Anvendelse af M2 BEAUTÉ Eyezone Conditioning Care Complex

M2 BEAUTÉ Eyezone Conditioning Care Complex påføres 1 gang dagligt med den lille børste (som traditionel mascara) på tørre, rene øjenvipper og øjenbryn.

Om natten anvendes Eyezone Conditioning Care Complex  til pleje af øjenvipperne og om dagen egner den sig perfekt som plejende primer for en farvet mascara. Endvidere fikserer det øjenbrynene, giver dem en blød glans og fremmer dannelsen af collagen. Det skal blot føres hen over øjenbrynene som en øjenbrynbørste.

M2 BEAUTÉ 3 LOOKS BLACK NANO MASCARA kr: 340,-

M2 BEAUTÉ 3 LOOKS BLACK NANO MASCARA - TRE STYLING EFFEKTER

Vi ser naturlig skønhed som en fejring af din egen personlighed. Med 3 LOOKS BLACK NANO MASCARA, lancerer M2 BEAUTÉ et innovativt produkt, der kan bruges til at skabe tre individuelle styling looks.

M2 BEAUTÉs forskningsteam har formuleret en mascara base, der kan anvendes med af tre forskellige børster. Mascaraen nærer øjenvipperne, indeholder 3 innovative ingredienser
- Tranebær, Gotu Kola ekstrakt og lakridsrod ekstrakt - og kan ikke undgå at imponere takket være sin optimale kompatibilitet og den brede vifte af anvendelsesmuligheder, det giver.

Nanoteknologiske processer sikrer, at en maksimal koncentration af ultrafine sorte pigmenter opnås i en perfekt konsistens. Basen kan anvendes med stor præcision ved hjælp af
tre forskellige børster, hvilket giver dig tre helt forskellige styling effekter. Derudover
er formlens nanoisered aktive ingredienser også meget effektive i deres virkninger.

Resultatet er smidige, genialt sorte og imponerende fyldige vipper.

Den praktiske funktion, som tilbydes af 3 LOOKS BLACK NANO MASCARA er, at du med lethed kan skifte mellem de tre af høj-kvalitets børster, som følger med produktet takket
til et innovativt samlesystem.

DET ER RET SIMPELT - 3 LOOKS:

NATURLIG. ELEGANT. SPEKTAKULÆR.

Anvendelse af M2 BEAUTÉ 3 LOOKS BLACK NANO MASCARA

M2 BEAUTÉ 3 LOOKS BLACK NANO MASCARA

Den praktiske funktion, som tilbydes af 3 LOOKS BLACK NANO MASCARA er, at du med lethed kan skifte mellem de tre af høj-kvalitets børster, som følger med produktet takket
til et innovativt samlesystem.

DET ER RET SIMPELT - 3 LOOKS

M2 BEAUTÉ OIL FREE MAKE-UP REMOVER KR: 250,-

M2 Beauté Oil-free make-up Remover er en yderst effektiv, olie-fri og samtidig mild øjenmakeupfjerner til sensitive og krævende øjenomgivelser.

M2 Beauté Oil-free make-up Remover forbereder effektivt og skånsomt huden og øjenvipperne på en ensartet anvendelse og optimal absorption af det aktive serum. Den unikke fedtfri formel efterlader ingen olieagtig film, men garanterer dig optimal og skånsom afrensning og pleje og forhindrer hævelser omkring øjnene og tilstoppede porer.

M2 Beauté Oil-free make-up Remover er dermatologisk testet. Øjenmakeupfjerneren virker anti-inflammatorisk og har en lindrende og fugtgivende virkning.

M2 Beauté Oil-free make-up Remover er derfor også velegnet til sensitiv hud

M2 BEAUTÉ OIL FREE MAKE-UP REMOVER PADS KR: 80,-

OIL-FREE MAKE-UP REMOVER fås som flaske eller sæt med separat
emballerede poser til rejsebrug.

Makeup-fjerneren anvendes ideelt set om aftenen til afrensning af ansigts- og øjenomgivelserne for at understøtte det aktive serums virkning fuldt ud. Vat rondellerne lægges på området omkring øjnene og føres derefter hen over huden med bløde bevægelser, indtil al makeuppen er fjernet. Derefter renses hele ansigtet. Skyl om nødvendigt efter med vand.

M2 Beauté Oil-free make-up Remover er en yderst effektiv, olie-fri og samtidig mild øjenmakeupfjerner til sensitive og krævende øjenomgivelser.

M2 Beauté Oil-free make-up Remover forbereder effektivt og skånsomt huden og øjenvipperne på en ensartet anvendelse og optimal absorption af det aktive serum. Den unikke fedtfri formel efterlader ingen olieagtig film, men garanterer dig optimal og skånsom afrensning og pleje og forhindrer hævelser omkring øjnene og tilstoppede porer.

M2 Beauté Oil-free make-up Remover er dermatologisk testet. Øjenmakeupfjerneren virker anti-inflammatorisk og har en lindrende og fugtgivende virkning.

M2 Beauté Oil-free make-up Remover er derfor også velegnet til sensitiv hud

Anvendelse af M2 BEAUTÈ Oil-free make-up Remover

M2 BEAUTÈ Oil-free make-up Remover anvendes dagligt i forbindelse med fjernelse af din make-up.

Det anbefales også at bruge M2 BEAUTÈ Oil-free make-up Remover, inden du bruger nogle af de andre serum fra M2 BEAUTÈ.

M2 BEAUTÈ ULTRA PURE SOLUTIONS CU-PEPTIDE & VITAMIN B FACIAL NANO SPRAY KR: 750,

M2 BEAUTÈ Ultra Pure Solutions Cu-Peptide & Vitamin B Facial Nano Spray

De fire FACIAL NANO SPRAYS i plejeserien ULTRA PURE SOLUTIONS er yderst effektive innovationer, som er optimalt afstemt efter hudens specifikke krav.

ULTRA PURE SOLUTIONS FACIAL NANO SPRAYS’ mikrofine teksturer lægger sig næsten vægtløst på huden. De højtkomprimerede, nano-støttede aktive stoffer transporteres ned i hudens dybere lag ved hjælp af det patenterede Intelligent Delivery System.

De hjælper dér med at fjerne overskydende syrer og fremskynder hudens regenereringsproces.
Med fascinerende resultat: En naturlig frisk og ensartet teint – strålende smuk.

ULTRA PURE SOLUTIONS FACIAL NANO SPRAYS er dokumenteret dermatologisk testet og fik karakteren „yderst god“.


Ultra Pure Solutions Cu-Peptide & Vitamin B Facial Nano Spray

SKIN CELL BOOSTER

Takket være sit unikke aktive ingredienskompleks med yderst effektive B2, B3 og B6 vitaminer og kobber peptid accelereres hudens naturlige metabolisme. Derudover forbedrer sprayen hudens egen beskyttelse og stimulerer kollagen- og elastin produktionen. For at opnå en mere jævn og en ungdommelig vital teint

Anvendelse af M2 BEAUTÈ ULTRA PURE SOLUTIONS CU-PEPTIDE & VITAMIN B FACIAL NANO SPRAY

M2 BEAUTÈ ULTRA PURE SOLUTIONS CU-PEPTIDE & VITAMIN B FACIAL NANO SPRAY
Spray på ren hud før anvendelse af serum, creme og plejeprodukter. Forstøv sprayen på huden med lukkede øjne og mund. Du kan også spraye i håndfladerne og derefter påføre på huden.
Hvis huden føles tør løbet af dagen, kan du anvende Facial Nano Spray som en opfriskende mist ovenpå plejeprodukter. Hold flasken lodret og spray i en afstand på 15 til 20 cm.

TIPS:

Kan også påføres over make-up, for at fixere og udglatte

M2 BEAUTÈ ULTRA PURE SOLUTIONS PEARL & GOLD FACIAL NANO SPRAY KR: 750,-

Ultra Pure Solutions Pearl & Gold Facial Nano Spray
De fire FACIAL NANO SPRAYS i plejeserien ULTRA PURE SOLUTIONS er yderst effektive innovationer, som er optimalt afstemt efter hudens specifikke krav. ULTRA PURE SOLUTIONS FACIAL NANO SPRAYS’ mikrofine teksturer lægger sig næsten vægtløst på huden. De højkomprimerede, nano-støttede aktive stoffer
transporteres ned i hudens dybere lag ved hjælp af det patenterede Intelligent Delivery System. De hjælper dér med at fjerne overskydende syrer og fremskynder hudens regenereringsproces.
Med fascinerende resultat: En naturlig frisk og ensartet teint – strålende smuk.

M2 BEAUTÈ ULTRA PURE SOLUTIONS FACIAL NANO SPRAYS er dokumenteret dermatologisk testet og fik karakteren „yderst god“.

Ultra Pure Solutions Pearl & Gold Facial Nano Spray

Facial Nano Spray giver huden en glødende udstråling og kompenserer for optiske hud uregelmæssigheder og virker lysnende på pigmentforandringer. På denne måde sikrer en jævn, glattere og glødende teint.

Kombinationen af højpotente aktive ingredienser og pleje stoffer revitaliserer huden, giver den ny styrke og optimal udstråling. Ultra Pure Solutions Pearl & Gold Facial Nano Spray: Giver en strålende teint og jævn hud tone.


Mikrofint pulver fra perler, der er rig på amino-syrer, hjælper med at reducere linjer over tid ved at stimulere fibroblastrene og dermed dannelsen af kollagen. Virker normaliserende på melaninproduktionen.

Guld aktiverer cellefornyelsen og giver huden en smuk udstråling.
Resveratrol – en stærk antioxidant – bekæmper frie radikaler.
Ultra-rent vand er transportmiddel for de nano-baserede, aktive ingredienser.

Anvendelse af M2 BEAUTÉ ULTRA PURE SOLUTIONS PEARL & GOLD FACIAL NANO SPRAY

M2 BEAUTÉ ULTRA PURE SOLUTIONS PEARL & GOLD FACIAL NANO SPRAY

Spray på ren hud før anvendelse af serum, creme og plejeprodukter. Forstøv sprayen på huden med lukkede øjne og mund. Du kan også spraye i håndfladerne og derefter påføre på huden.

Hvis huden føles tør løbet af dagen, kan du anvende Facial Nano Spray som en opfriskende mist ovenpå plejeprodukter. Hold flasken lodret og spray i en afstand på 15 til 20 cm.

TIPS:

Kan også påføres over make-up, for at fixere og udglatte.
Ultra Pure Solutions Facial Nano Spray er også ideel som øjenkompres som en intensiv behandling i kombination med gaze. (5-10 minutter kontakttid

M2 BEAUTÈ ULTRA PURE SOLUTIONS VITAMIN C FACIAL NANO SPRAY KR: 750,-

M2 BEAUTÈ Pure Solutions Vitamin C Facial Nano Spray

De fire FACIAL NANO SPRAYS i plejeserien ULTRA PURE SOLUTIONS er yderst effektive innovationer, som er optimalt afstemt efter hudens specifikke krav.

ULTRA PURE SOLUTIONS FACIAL NANO SPRAYS’ mikrofine teksturer lægger sig næsten vægtløst på huden.
De højtkomprimerede, nano-støttede aktive stoffer transporteres ned i hudens dybere lag ved hjælp af det patenterede Intelligent Delivery System.

De hjælper dér med at fjerne overskydende syrer og fremskynder hudens regenereringsproces.
Med fascinerende resultat: En naturlig frisk og ensartet teint – strålende smuk.

ULTRA PURE SOLUTIONS FACIAL NANO SPRAYS er dokumenteret dermatologisk testet og fik karakteren „yderst god“.

Ultra Pure Solutions Vitamin C Facial Nano Spray

SKIN PROTECTOR
ULTRA PURE SOLUTIONS Vitamin C Facial Nano Spray forsyner huden med meget koncentreret vitamin C og giver den maksimal fugt. Det regenererer hudcellerne dybt nede, beskytter huden mod frie radikaler og øger hudens modstandkraft.
Resultatet: en strålende frisk og smidig teint.

Ultra Pure Solutions Vitamin C Facial Nano Spray:


Booster huden og giver en naturlig, frisk og strålende teint.
Indeholder særlig koncentreret C-vitamin i form af L-ascorbinsyre, der er den mest effektive form for C-vitamin i hudpleje.
Virker stimulerende på dannelsen af kollagen og reducerer således fine linjer over tid. Virker normaliserende på melaninproduktionen.
Styrker huden forsvar. Virker anti-inflammatorisk og beroligende.
Ultra-rent vand er transportmiddel for det nano-baserede C-vitamin.

Anvendelse af M2 BEAUTÈ ULTRA PURE SOLUTIONS VITAMIN C FACIAL NANO SPRAY

ULTRA PURE SOLUTIONS VITAMIN C FACIAL NANO SPRAY

Spray på ren hud før anvendelse af serum, creme og plejeprodukter. Forstøv sprayen på huden med lukkede øjne og mund.

Du kan også spraye i håndfladerne og derefter påføre på huden.
Hvis huden føles tør løbet af dagen, kan du anvende Facial Nano Spray som en opfriskende mist ovenpå plejeprodukter. Hold flasken lodret og spray i en afstand på 15 til 20 cm.

TIPS:

Kan også påføres over make-up, for at fixere og udglatte.
Ultra Pure Solutions Facial Nano Spray er også ideel som øjenkompres som en intensiv behandling i kombination med gaze. (5-10 minutter kontakttid)

M2 BEAUTÉ EYELASH COMB KR: 200,-

Professionel styling på et øjeblik
Den innovative øjenvippekam fra M2BEAUTÉ giver en iøjnefaldende effekt og prikken over i'et til dit udseende.

Øjenvippekammen er et vigtigt redskab, som giver dine øjenvipper en perfekt, elegant kurve og dermed en perfekt finish og fortryllende naturlige øjne.

Øjenvippekammen er forarbejdet med præcision og imponerende i design og funktion.

Takket være håndtagets ergonomiske og elegante design, lavet af høj kvalitet plast og kammens afrundede tænder af rustfrit stål, former og adskiller den let dine øjenvipper, så de fremstår som en perfekt, ensartet vifte.


En must-have til din daglige rutine, som sætter nye dimensioner på øjenstyling.

EYECURL II

Eyecurl II Heated Lash Curler er en vippebukker, som giver de smukkeste buede vipper ved hjælp af varme. Et mere holdbart resultat findes ikke.

Eyecurl II er perfekt hvis du har ægte mink lash extensions, så du kan holde den smukke curve, da de naturlige mink vipper netop opfører sig som dine egne naturlige vipper, og kan med tiden miste lidt af deres curl. Dette kan vedligeholdes nemt og nænsomt ved hjælp af denne Lash Curler.

Eyecurl II er virkelig en øjenåbner, om du har extensions eller ej.

Anvendelse af Eyecurl II:

• Sæt batteri i curleren.
• Tænd på on/off knappen.
• Vent ca 1 minut.
• Begynd med at bukke ved roden af de midterste øjenvipper og derefter de yderste øjenvipper.
• Buk vipperne bagover.
• Hold den og fix i ca. 5-10 sekunder.
• Afslut med Blink Noir Mascara eller Coating Sealant for ekstra hold