Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

DE EFFEKTIVE INGREDIENSER I SUGAR BEAR HAIR


Sugar Bear Hair Ingredienser

Hos SugarBearHair stræber de efter maksimal sikkerhed og resultater. Deres produkter er fremstillet i USA i i faciliteter, der bruger FDA godkendte retningslinjer for at sikre kvaliteten og sikre produkterne lever op til din forventning.


SugarBearHair bruger kun de bedste ingredienser der er til rådighed, for at sikre et effektivt produkt,  der ser flot ud, som der dufter skønt, og sidst med ikke mindst smager godt.

Det vigtigste af alt, - Alle siger " SugarBearHair virker"

Vitamin A (Palmitate)

Vitamin A er et powerfuldt vitamin, der bla. er fundet i søde kartofler og gulerødder. Dette kraftfulde vitamin bidrager til sundheden i din hud og i hovedbunden, ved at fremme dit blods ilt cirkulation.

Øget ilt cirkulation i hovedbunden hjælper med at nærer din hovedbund med de vitale næringsstoffer,  dit hår har brug for, for at opnå længere og stærkere hår.

Dette fantastiske Vitamin A har antioxidant egenskaber, der hjælper med at beskytte dine hårsække fra problemer som overdreven fældning eller direkte hårtab.

Hvis du lider af en tør hovedbund, vil du elske hvad A-vitamin gør for dig. Vitamin A nærer din krops naturlige olieproduktion, hvilket fugter huden i din hovedbund. Vitamin A er med til at normaliserer din talg produktion.

Vitamin C (Ascorbic Acid)

En studieundersøgelse der er lavet  i Journal of Clinical and Esthetic Dermatology refererer til brugen af C-vitamin for at forbedre hårvæksten.

De test personer der fik et vitaminkompleks indeholdende vitamin C, oplevede hurtigere vækst i håret end dem, der ikke tog det C-vitaminholdige kompleks.

Dette skyldes, at C-vitamin er afgørende for, at din krop udvikler kollagen, hvilket hjælper dit hår til at vokse sig stærkere.

Antioxidant hjælper med at beskytte din hovedbund mod skade ved at bekæmpe de frie radikaler. De Frie radikaler kan overtid  forårsage hårtab.

Vitamin C er et fantastisk vitamin, der er med til at få håret til at vokse.Vitamin E

Vitamin E er med til at øge din blodcirkulationen. Vitamin E kan udover at nærer og beskytte dit hår, også hjælpe med udligne fine linjer og rynker på huden.

Ligesom Vitamin A hjælper Vitamin E også med at bringe nok ilt til din hovedbund for at fremme en sund hårvækst.

Vitamin E er rig på  antioxidant, som beskytter både huden i hovedbunden, samt dine hårsække imod skader.


Når Vitamin E tages i kombination med C-vitamin, vil det styrke og forbedre dit hårs styrke, elasticitet og kvalitet.


Vitamin B-6

Vitamin B-6 virker bla. imod hårtab, da det øger ilten til dine celler, og giver dermed næring til din hovedbund. Dine hårsække vil få mere ilt, og vil dermed producerer et sundere hår.

Fødevarer som solsikkefrø, kylling og tun indeholder Vitamin B-6. Når Vitamin B-6 tages sammen med zink, arbejder de to vitaminer sammen og hjælper med at blokere et stof i vores kroppe kaldet DHT, hvilket kan forårsage hårtab.


Folic Acid (Vitamin B-9)

Folinsyre er et fascinerende vitamin, der er afgørende for at dine krop kan reparere dit DNA. Folinsyre understøtter den aktive celledeling, så dine hårsække kan producere sundt hår.

Folinsyre er det bedste middel til at reducere fældning og hårtab.

Det er bedst at tage folinsyre, sammen med vitamin B-12. Hvis du har mangel på en af disse vitaminer, kan det forårsage overdreven fældning  eller hårtab. For at styrke optagelsen af folinsyre, skal du sørge for at tage begge disse fantastiske vitaminer sammen!


Vitamin B-12

Vitamin B-12 giver et fantastisk boost til din hårvækst ved at understøtte din krops energiproces og bidrager til at danne røde blodlegemer. Røde blodlegemer er ansvarlige for at give ilt til din hovedbund, som hjælper dit hår med at vokse sig længere.

Mennesker der dagligt  tager vitamin B-12, mærker en stigning i energi og vitalitet


Biotin

Biotin er et af de vigtigste vitaminer, du kan tage for at fremme hårvækst.
Biotin fremmer sundheden i din hovedbund ved at producere fedtsyrer, der igen hjælper hårets sundhed.

Har du mangel på essentielle fedtsyrer, vil du opleve symptomer som tør, skællet, rød og irriteret hud i hovedbunden.
Skæl, tør hud, eksem, samt meget irriteret hud, kan ifølge kilder som ProHealth, medføre hårtab.

Du kan spise fødevarer med et højt biotin indhold, og tage et biotin tilskud,  som hjælper med at bekæmpe hårtab som følge af en dårlig kost.

Biotin hjælper også med styrke dit hår´s  keratin, hvilket gør dit hår stærkere. Dit hår, din hud og dine negle er bla. lavet af Keratin.

Når du tager biotin sammen med andre B-vitaminer vil det skabe en stærk kombination, som vil bekæmpe hårtab.

Hvis du har problemer med uren hud og acne, anbefaler vi, at du tage et biotin tilskud, sammen med vitamin B-5.

Biotin kombineret med Vitamin B-5 hjælper med at reducere væksten for acne eller breakouts i huden.

Pantothenic Acid (Vitamin B-5)

Vitamin B-5 hjælper med at stimulere hårvæksten, ved at understøtte og nærer dit hårs naturlige keratin.

Vitamin B-5 hjælper med at erstatte hår, der er tabt, efter overdreven fældning, eller direkte hårtab.

Uden vitamin B-5 ville det være svært for dit hår at vokse med en stabil hastighed.

Dit hår og din hud afhænger af dette vidunderlige vitamin for at forblive sundt. Ligesom andre B-vitaminer nærer vitamin B-5 dine hår follikler, som sørger for at dit hår er sundt og blankt.

Coconut Oil

Kokosnødde olie, er den meget populære olie, der er blevet brugt verden over for at hjælpe med at øge håret og hovedbundens sundhed.

På grund af kokosoliens lighed med vores hovedbunds naturlige olier, er kokosolie en af de få olier, der faktisk kan fugtige dit hår. Kokosolien hjælper med at forhindre at du fælder meget og vil mindske chancerne for hårtab.
Dette er blot nogle af de fantastiske ingredienser, der findes i SugarBearHair vitaminerne