Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

FINISH


Moroccanoil´s højeffektive stylingsprodukter er tilsat arganolie og har unikke formler til fylde, kontrol, volumen, glans og varmebeskyttelse. Til alle hårtyper

MOROCCANOIL GLIMMER SHINE

MOROCCANOIL GLIMMER SHINE
Moroccanoil Glimmer Shine til alle hårtyper

Tilføj  Glimmer Shine til en enhver frisure for smukt, blankt hår.

Moroccanoil® Glimmer Shine er en finish spray, der tiltrækker og reflekterer lys for at give håret fantastisk glans. Denne spray til ekstra glans er tilsat antioxidant-rig arganolie og vitaminer og danner et usynligt, blankt slør, der hjælper med at beskytte håret mod skadelige miljømæssige elementer som sol, saltvand og klor.

Glimmer Shine fremhæver også farver og lyse striber. Håret skinner smukt i al slags lys. Alkoholfri.

ANVENDELSE:

Spray Moroccanoil® Glimmer Shine på tørt hår med ca. 25 cm afstand. Lad produktet virke i 3-4 minutter, før du rører eller sætter håret. Bruges som prikken over i'et efter styling for de bedste resultater.

TIP: Strø lidt Moroccanoil Glimmer Shine på hårbørsten for at forebygge statisk og kruset hår. Gentagen brug vil forbedre effektiviteten af dette produkt - særligt for tykt og groft hår. Brug Moroccanoil Frizz Control for at få helt styr på krus.

MOROCCANOIL LUMINOUS HAIRSPRAY MEDIUM

Moroccanoil Luminous Hairspray Medium

Hårspray med medium og langvarigt hold til alle former for hverdags stylinger.

Perfekt til nemme opsætninger (fx en knold eller hestehale) samt styling med føntørre. Moroccanoil® Luminous Hairspray Medium er en let og fleksibel hårspray, der tilfører glans og bekæmper luftfugtighed, samtidig med den er let at børste ud.

Efterlader ingen lakrester i håret. Beriget med bla. nærende antioxidantrig arganolie.


ANVENDELSE:


Spray Moroccanoil Luminous Hairspray i håret på 25 cm afstand.

TIP: For ekstra volumen, spray da i hovedbunden før du starter din styling. Ønsker du mere fylde og tekstur i håret, anvend da Moroccanoil® Root Boost.

MOROCCANOIL LUMINOUS HAIRSPRAY STRONG

Moroccanoil Luminous Hairspray Strong

Moroccanoil® Luminous Hairspray Strong er en fleksibel hårspray til holdbare frisurer med bevægeligt og alligevel stærkt hold.

Denne brugbare formels letvægts-finish dækker håret med et reflekterende, blankt skjold, der bekæmper krus og fugtighed, men som alligevel let kan børstes ud uden at efterlade produktrester eller klæbrige rester.

Denne hårlak med stærkt hold er tilsat en kombination af avancerede ingredienser, bla. antioxidant-rig arganolie, og er ideelt til opsatte frisurer og kan også bruges som fundament før fletning.

ANVENDELSE:

Hold Moroccanoil® Luminous Hairspray-dåsen 25 cm fra håret og spray for stærk hold.

TIP: For yderlige fylde sprayes produktet på hårrødderne før styling. Eller for fyldigere, tekstureret effekt benyttes Moroccanoil® Root Boost

MOROCCANOIL LUMINOUS HAIRSPRAY EXTRA STRONG

Moroccanoil Luminous Hairspray Extra Strong

Moroccanoil Luminous Hairspray Extra Strong giver kraftigt hold til de mere krævende frisurer.

Det er den ultimative hårspray, der sikrer stylingen til særlige begivenheder: fra elegante hestehaler og langthårsopsætninger til looks på den røde løber. En intens formel, der er rig på argannolie og har et ekstra kraftigt hold.

Tilfører glans og bekæmper luftfugtighed, samtidig med den er let at børste ud. Efterlader ingen lakrester i håret.

ANVENDELSE:

Spray Moroccanoil Luminous Hairspray i håret på 25 cm afstand. Spray på tørt og stylet hår for ekstra kraftigt hold.