Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

STYLING


Moroccanoil´s højeffektive stylingsprodukter er tilsat arganolie og har unikke formler til fylde, kontrol, volumen, glans og varmebeskyttelse. Til alle hårtyper

MOROCCANOIL FRIZZ CONTROL

Moroccanoil Frizz Control til alle hårtyper

Tæm kruset og statisk hår i al slags vejr!

Moroccanoil® Frizz Control er særligt lavet til alle hårtyper med tendens til krus - sundt, tørt, krøllet eller glat hår. Dens vejrbestandige egenskaber og klimastyrende faktorer plejer nemt håret, og holder fugten væk fra håret, i fugtige eller tørre miljøer. Tilsat arganolie og E-vitamin for næring og pleje.

ANVENDELSE:

Til tykt, groft hår tilsættes først en lille mængde Moroccanoil® Treatment til tørt, håndklædetørret hår.

Føntør håret for at fjerne overskydende fugt. Spray derefter 3-5 pump Moroccanoil Frizz . Sæt håret som du plejer eller lad det tørre naturligt.

TIP: For yderligere glans og beskyttelse kan du afslutte med et par dråber Moroccanoil Treatment.

MOROCCANOIL GLIMMER SHINE

Moroccanoil Glimmer Shine til alle hårtyper

Tilføj  Glimmer Shine til en enhver frisure for smukt, blankt hår.

Moroccanoil® Glimmer Shine er en finish spray, der tiltrækker og reflekterer lys for at give håret fantastisk glans. Denne spray til ekstra glans er tilsat antioxidant-rig arganolie og vitaminer og danner et usynligt, blankt slør, der hjælper med at beskytte håret mod skadelige miljømæssige elementer som sol, saltvand og klor.

Glimmer Shine fremhæver også farver og lyse striber. Håret skinner smukt i al slags lys. Alkoholfri.

ANVENDELSE:

Spray Moroccanoil® Glimmer Shine på tørt hår med ca. 25 cm afstand. Lad produktet virke i 3-4 minutter, før du rører eller sætter håret. Bruges som prikken over i'et efter styling for de bedste resultater.

TIP: Strø lidt Moroccanoil Glimmer Shine på hårbørsten for at forebygge statisk og kruset hår. Gentagen brug vil forbedre effektiviteten af dette produkt - særligt for tykt og groft hår. Brug Moroccanoil Frizz Control for at få helt styr på krus.

MOROCCANOIL HEAT STYLING PROTECTION

Moroccanoil Heat Styling Protection til alle hårtyper

Regelmæssig brug af varmestylingsredskaber såsom glattejern, føntørrer og krøllejern kan forårsage skader på håret som derved udtørrer, knækker og spalter.

Beskyt dit hår mod varmestyling, som ofte er en del af en kvindes daglige rutine. Moroccanoil® Heat Styling Protection skaber et termisk beskyttende skjold, der lader håret modstå ekstrem varme op til 220˚ C, og giver blødt hold og et blankt finish, som forlænger din frisures holdbarhed. Denne varmebeskyttende spray, som er tilsat vitaminer, giver håret næring samtidig med at det forhindrer at håret udtørrer,knækker og at spidserne spalter.

ANVENDELSE:

Inddel håret i små sektioner. Spray ét pump Moroccanoil® Heat Styling Protection på hver sektion, ca.  20-25 cm fra håret.

Undgå at spraye for meget på. Denne varmebeskyttende spray kan også bruges efter Moroccanoil Treatment på håndklædetørret hår, på denne måde beskytter du også håret imod varmen fra din føntørrer.

MOROCCANOIL LUMINOUS HAIRSPRAY MEDIUM

Moroccanoil Luminous Hairspray Medium

Hårspray med medium og langvarigt hold til alle former for hverdags stylinger.

Perfekt til nemme opsætninger (fx en knold eller hestehale) samt styling med føntørre. Moroccanoil® Luminous Hairspray Medium er en let og fleksibel hårspray, der tilfører glans og bekæmper luftfugtighed, samtidig med den er let at børste ud.

Efterlader ingen lakrester i håret. Beriget med bla. nærende antioxidantrig arganolie.


ANVENDELSE:


Spray Moroccanoil Luminous Hairspray i håret på 25 cm afstand.

TIP: For ekstra volumen, spray da i hovedbunden før du starter din styling. Ønsker du mere fylde og tekstur i håret, anvend da Moroccanoil® Root Boost.

MOROCCANOIL LUMINOUS HAIRSPRAY STRONG

Moroccanoil Luminous Hairspray Strong

Moroccanoil® Luminous Hairspray Strong er en fleksibel hårspray til holdbare frisurer med bevægeligt og alligevel stærkt hold.

Denne brugbare formels letvægts-finish dækker håret med et reflekterende, blankt skjold, der bekæmper krus og fugtighed, men som alligevel let kan børstes ud uden at efterlade produktrester eller klæbrige rester.

Denne hårlak med stærkt hold er tilsat en kombination af avancerede ingredienser, bla. antioxidant-rig arganolie, og er ideelt til opsatte frisurer og kan også bruges som fundament før fletning.

ANVENDELSE:

Hold Moroccanoil® Luminous Hairspray-dåsen 25 cm fra håret og spray for stærk hold.

TIP: For yderlige fylde sprayes produktet på hårrødderne før styling. Eller for fyldigere, tekstureret effekt benyttes Moroccanoil® Root Boost.

MOROCCANOIL LUMINOUS HAIRSPRAY EXTRA STRONG

Moroccanoil Luminous Hairspray Extra Strong

Moroccanoil Luminous Hairspray Extra Strong giver kraftigt hold til de mere krævende frisurer.

Det er den ultimative hårspray, der sikrer stylingen til særlige begivenheder: fra elegante hestehaler og langthårsopsætninger til looks på den røde løber. En intens formel, der er rig på aragnolie og har et ekstra kraftigt hold.

Tilfører glans og bekæmper luftfugtighed, samtidig med den er let at børste ud. Efterlader ingen lakrester i håret.

ANVENDELSE:

Spray Moroccanoil Luminous Hairspray i håret på 25 cm afstand. Spray på tørt og stylet hår for ekstra kraftigt hold.

MOROCCANOIL MOLDING CREAM

Moroccanoil Molding Cream til alle hårtyper

Former, giver tekstur, og er perfekt til at designe alle former for frisure, lige fra backstage look til gadeinspirerede frisurer.

Moroccanoil® Molding Cream er en brugbar, smidig stylingscreme tilsat fortykkende fibre, der skaber naturlig tekstur og definition til flere frisurer. Molding Cream er tilsat arganolie for at fugte og nære og er et perfekt produkt til frisurer med struktur, holdbart, fleksibelt hold og et halvmat finish, når du er på farten. Er super god til at give hold til krøllet hår.

ANVENDELSE:

For at style kort hår varmes Moroccanoil® Molding Cream mellem hænderne og masseres ind i fugtigt eller tørt hår med fingerspidserne for at skabe det ønskede look.

Til længere etageklip fordeles cremen i tørt hår - undgå hårrødderne for at give håret et pjusket look eller fremhæve lagene. Smør modelleringscremen på fingerspidserne og hiv let i enderne for yderligere dimension og adskillelse.

Til krøllet hår, krammes Cremen ind i krøllerne efter håret er føntørret.MOROCCANOIL VOLUMIZING MOUSSE

Moroccanoil Volumizing mousse

Giv dit hår øjeblikkelig fylde og løft med Moroccanoil® Volumizing Mousse til mellem tykt og fint hår.

Denne vægtløse stylings volumen skum giver håret fylde og løfter det uden at det klæber. Denne formel, som ikke efterlader produktrester i håret, har medium, fleksibelt hold og en "hukommelses"-faktor med naturligt hold til frisurer, der dermed holder længere.

Tilsat antioxidant-rig arganolie og en antistatisk ingrediens, for ekstremt medgørligt og silkeagtigt hår.

ANVENDELSE:

Ryst dåsen godt. Vend bunden i vejret og tilsæt en mængde Moroccanoil® Volumizing Mousse på størrelse med en håndflade til håndklædetørret hår og friser håret igennem med fingrene.

Brug produktet sammen med Moroccanoil Root Boost for maksimalt fylde, tekstur og løft. Føntør med en rund børste og begynd ved hårrødderne.

TIP: For yderligere fylde og bevægelse bruges Moroccanoil Volumizing Mousse sammen med Moroccanoil Root Boost før føntørring og styling.

MOROCCANOIL ROOT BOOSTE

Moroccanoil Root Boost

Moroccanoil® Root Boost løfter rødderne og giver masser af fylde. Den giver ekstra fylde og løfter håret og skaber en kraftig tekstur ved rødderne, når du styler med varmen far din føntørrer.

Denne unikke root booster spray, er tilsat antioxidant-rig arganolie, og giver mellem tykt og fint hår fylde med holdbar tekstur, fylde og bevægelse. Den højeffektive formel hjælper med at kontrollere statisk hår og giver et naturligt finish.

ANVENDELSE:

Ryst dåsen godt. Spray en god mængde Moroccanoil® Root Boost på håndklædetørret hår ved hårrødderne. Brug en rund børste og føntør håret i sektioner ved at løfte håret væk fra hovedbunden.

TIP: For yderligere fylde og bevægelse bruges Moroccanoil Volumizing Mousse sammen med Moroccanoil Root Boost før føntørring og styling

MOROCCANOIL CURL CONTROL MOUSSE

Moroccanoil Curl Control Mousse til krøllet og spiralkrøllet hår

Få styr på krøllet og spiralkrøllet hår uden krus!

Moroccanoil® Curl Control Mousse tæmmer, definerer og giver hold i timevis, forsegler fugt og forhindrer kruset hår i al slags vejr.

Den lette men virkningsfulde mousse er tilsat arganolie og giver lækkert krøllet hår med en naturlig tekstur og masser af liv og hold til dine krøller. Der efterlades ingen klæbrige produkt rester i håret.

ANVENDELSE:

Tilsæt en god mængde Moroccanoil® Curl Control Mousse til rent, håndklædetørret hår.

For bedste resultater: Klem håret forsigtigt sammen med hænderne fra spidserne, løft op ved hårrødderne og lad håret tørre naturligt, eller føntør håret for maksimal fylde.

TIP: Tilføj igen til tørt hår i løbet af dagen eller næste dag for at friske krøller op, reducere krus eller genoplive håret.  

MOROCCANOIL CURL DEFINING CREAM

Moroccanoil Curl Defining Cream til bølget eller krøllet hår

Aktiver og definer dine krøller på en nem måde mens du giver håret optimal fugt.

Moroccanoil® Curl Defining Cream er et af Moroccanoil´s populæreste produkter til krøllet hår. Curl Defining Cream er tilsat arganolie der har en avanceret varmeaktiveret teknologi med en krølle-hukommelsesfaktor til at bekæmpe krus og skabe veldefinerede, naturligt udseende, livlige krøller, der holder hele dagen igennem.

ANVENDELSE:

Tilsæt 1-2 pump Moroccanoil® Curl Defining Cream til håndklædetørret hår. Fordel produktet i håret og brug diffuser for at aktivere og definere krøller med maksimal fylde. Lad håret tørre naturligt for blødere krøller

MOROCCANOIL INTENSE CURL CREAM

Moroccanoil Intense Curl Cream til bølget eller krøllet hår

Moroccanoil® Intense Curl Cream er en leave-in conditioner til naturlige og permanentede krøller og bølget hår.

Dine krøller bliver blanke, velformede og smukke. Cremen fugter og bekæmper krus uden at klæbe. Tilsat nærende arganolie og vitaminer for at holde bølget og krøllet hår hydreret og dejligt blødt hele dagen igennem.

ANVENDELSE.

Tilsæt ét pump (eller flere, alt afhængigt af hårets længde og tekstur) Moroccanoil® Intense Curl Cream på fugtigt eller tørt hår.

Føntør håret for maksimal fylder eller lad det tørre naturligt.

TIP: Kan også masseres forsigtigt ind i tørt hår i løbet af dagen for at friske krøller op eller kontrollere krus.

MOROCCANOIL SMOOTHING LOTION

Moroccanoil Smoothing lotion

Prøv denne all-in-one føntørrings hårlotion til nem styling, der efterlader håret blødt og glat.

Det bedst sælgende Moroccanoil®-produkter, som er tilsat mesterligt blandede teknologier, herunder nærende arganolie, argansmør, E-vitamin og essentielle fedtsyrer.

Moroccanoil Smoothing Lotion, efterlader håret dejligt blødt og medgørligt. Den lette formel giver medium hold og definition, samtidig med at den tæmmer krus og modstår fugt og giver luksuriøst glat hår.

ANVENDELSE:

Tilsæt en lille mængde Moroccanoil® Smoothing Lotion til fugtigt hår. Føntør efter ønske.

Brug som leave-in eller til at friske håret op næste dag.

TIP: For et blødt look med masser af fylde blandes 1-2 pump Moroccanoil Treatment med 1-2 pump Moroccanoil Smoothing Lotion og en mængde Moroccanoil Volumizing Mousse på størrelse med en golfbold.

MOROCCANOIL HYDRATING STYLING CREAM

Moroccanoil® Hydrating Styling Cream plejer, fugter og tæmmer kruset hår. Denne leve-in, fugtrige stylingscreme skaber en blød, naturlig følelse til håret, uden at tynge håret.

Den nærende hårstylingscreme er tilsat arganolie og er perfekt til føntørring, udglatning af flyvske totter og den er perfekt til at friske håret op med dagen efter hårvask.

Moroccanoil® Hydrating Styling Cream tilfører glans og definition med et lækkert blødt hold. Eliminerer kurs og gør håret meget nemt at arbejde med.

ANVENDELSE:

Tilsæt 1-2 pump Moroccanoil® Hydrating Styling Cream til fugtigt eller tørt hår fra midt på håret til spidserne. Føntør og sæt håret som du plejer eller lad håret tørre naturligt.

TIP: Til meget tykt, umedgørligt eller kruset hår blandes 1-2 pump med et par dråber Moroccanoil Treatment for at tæmme og pleje håret optimalt.

MOROCCANOIL TEXTURE CLAY

Moroccanoil Texture Clay til alle hårtyper

En alsidig og let anvendelig clay voks til et naturligt look med en mat finish og kraftigt hold.

Moroccanoil Texture Clay består af en blanding af arganolie, sheasmør og bentonit ler der gør clayen smidig og nem at arbejde med . Den er perfekt til at lave et messy  glamourøst look.

Skab din helt egen stil med denne unisex clay voks, som er nem at arbejde ind i håret og giver tekstur til både kort og langt hår.
Clayen tæmmer krus og giver håret struktur gennem hele dagen uden at have en klæbrig eller fedtet finish.

ANVENDELSE:

Massér en lille mængde mellem håndfladerne og fordel det jævnt i længder og spidser i fugtigt eller tørt hår.

MOROCCANOIL BEACH WAVE MOUSSE

Moroccanoil Beach Wave Mousse til alle hårtyper

Skab det perfekte beach look til håret, hele året rundt med Moroccanoil Beach Wave Mousse.

Den unikke saltfrie formel tilfører håret tekstur og aktiverer hårets naturlige fald uden at dehydrere og udtørrer håret.  
Den er lavet som en mousse, der giver dig bedre kontrol over din styling. Formlen er desuden UV -beskyttende imod solens stråler og forhindre farverne i håret i at falme.

Fremhæver fald og bevægelser i håret,  og skaber et langvarigt beach look med fleksibelt hold uden at håret virker klæbrigt eller stift.


ANVENDELSE:

Ryst dåsen grundigt før anvendelse. Fordel en mængde, der svarer til en golfbold, mellem fingrene. Påfør produktet i fugtigt hår ved at trække fingrene igennem længder og spidser. Sno evt. håret om dine fingre i totter, og føntør forsigtigt håret med en diffuser.

HUSK ikke at anvende for meget produkt. En lille mængde rækker langt!

MOROCCANOIL TREATMENT ORIGINAL

Moroccanoil Treatment Original

Få det silkebløde, blanke og sunde hår, du altid har ønsket. Moroccanoil® Treatment er det banebrydende produkt for hårpleje tilsat olie, som skabte den verdensomspændende snak om arganolie.

Moroccanoil Treatment, som er det oprindelige fundament til hårstyling, kan bruges som conditioner , til styling og finish.

Denne totalt transformerende hårbehandling, som er tilsat antioxidant-rig arganolie og vitaminer for ekstra glans, glatter håret ud, fremskynder tørretiden, giver ekstra glans og efterlader håret næret, medgørligt og glat efter hver brug.

ANVENDELSE:

Tilsæt 1-2 pump Moroccanoil® Treatment til tørt, håndklædetørret hår fra midt på håret til spidserne. Føntør håret eller lad det tørre naturligt. Tilsæt til tørt hår for at få styr på flyvske totter, pleje spaltede spidser og glatte håret.

TIP: Bland et par dråber Moroccanoil Treatment med Moroccanoil Intense Hydrating Mask, Weightless Hydrating Mask eller Restorative Hair Mask for yderligere næring, pleje og glans til din hårkur.

MOROCCANOIL TREATMENT LIGHT

Moroccanoil Treatment Light

Få sundt, silkeagtigt, blankt hår, der er fuldt af liv. Moroccanoil® Treatment Light er særligt formuleret til det sarte fine hår, og til det lyse og platin blonde hår.

Moroccanoil Treatment Light, som er det oprindelige fundament til hårstyling, kan bruges som conditioner, til styling og finish - alt sammen i ét produkt.

Denne nærende behandling, som er tilsat antioxidant-rig arganolie og vitaminer for ekstra glans, glatter håret ud, fremskynder tørretiden - og efterlader håret næret, medgørligt og glat efter hver brug.

ANVENDELSE:


Tilsæt 1-2 pump Moroccanoil® Treatment Light til tørt, håndklædetørret hår fra midt på håret til spidserne. Føntør håret eller lad det tørre naturligt. Tilsæt til tørt hår for at få styr på flyvske totter, pleje spaltede spidser og glatte håret.

TIP: Bland et par dråber Moroccanoil Treatment med Moroccanoil Intense Hydrating Mask, Weightless Hydrating Mask eller Restorative Hair Mask for yderligere næring, pleje og glans til din hårkur.  

MOROCCANOIL THICKENING LOTION

Moroccanoil Thickening Lotion

Udvider og styrker øjeblikkeligt hvert et hårstrå!

Moroccanoil® Thickening Lotion styrker håret med quinoa proteiner og gør hvert enkelt hårstrå tykkere. Denne unikke lotion er lavet med en blanding af vitaminer og arganolie.

Giver multidimensional volumen samt en blød og glansfuld finish til håret.

ANVENDELSE:

Påfør et pump af Moroccanoil® Thickening Lotion imellem håndfladerne. Fordeles i fugtigt hår, fra midten af håret og ud i længderne. Føntør for optimal fylde og virkning

MOROCCANOIL BLOW- DRY CONCENTRATE

Moroccanoil Blow Dry Concentrate

Denne fantastiske olie er udviklet til ekstra kraftigt, uregerligt hår.

Moroccanoil´s Blow Dry Concentrate eliminerer genstridigt kruset hår, og gør håret meget nemmere at føntørre. Den giver et glansfuldt og ultra glat look, samtidig med at den forsegler glansen i håret og gør det blødt og glat.

ANVENDELSE:

Til kraftigt hår anvendes ½ pump.
Til hår med tekstur anvendes 1-1½ pump.

Pump ud i håndfladerne og fordel med fingerspidserne i længder og spidser i håndklædetørret hår. Style håret som ønsket. Kan også påføres i tørt hår som et finish produkt for at give ekstra glans og for at eliminere genstridigt kruset hår