Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

CURL


Disse produkter er til alle typer krøl, fra bløde bølger til spiralkrøl. Håret efterlades smukt, lækkert, blankt og uden krus - velplejede og veldefinerede smukke krøller. Til alle hårtyper

MOROCCANOIL INTENSE CURL CREAM

Moroccanoil Intense Curl Cream til bølget eller krøllet hår

Moroccanoil® Intense Curl Cream er en leave-in conditioner til naturlige og permanentede krøller og bølget hår.

Dine krøller bliver blanke, velformede og smukke. Cremen fugter og bekæmper krus uden at klæbe. Tilsat nærende arganolie og vitaminer for at holde bølget og krøllet hår hydreret og dejligt blødt hele dagen igennem.

ANVENDELSE.

Tilsæt ét pump (eller flere, alt afhængigt af hårets længde og tekstur) Moroccanoil® Intense Curl Cream på fugtigt eller tørt hår.

Føntør håret for maksimal fylder eller lad det tørre naturligt.

TIP: Kan også masseres forsigtigt ind i tørt hår i løbet af dagen for at friske krøller op eller kontrollere krus.

MOROCCANOIL CURL DEFINING CREAM

Moroccanoil Curl Defining Cream til bølget eller krøllet hår

Aktiver og definer dine krøller på en nem måde mens du giver håret optimal fugt.

Moroccanoil® Curl Defining Cream er et af Moroccanoil´s populæreste produkter til krøllet hår. Curl Defining Cream er tilsat arganolie der har en avanceret varmeaktiveret teknologi med en krølle-hukommelsesfaktor til at bekæmpe krus og skabe veldefinerede, naturligt udseende, livlige krøller, der holder hele dagen igennem.

ANVENDELSE:

Tilsæt 1-2 pump Moroccanoil® Curl Defining Cream til håndklædetørret hår. Fordel produktet i håret og brug diffuser for at aktivere og definere krøller med maksimal fylde. Lad håret tørre naturligt for blødere krøller

MOROCCANOIL CURL CONTROL MOUSSE

Moroccanoil Curl Control Mousse til krøllet og spiralkrøllet hår

Få styr på krøllet og spiralkrøllet hår uden krus!

Moroccanoil® Curl Control Mousse tæmmer, definerer og giver hold i timevis, forsegler fugt og forhindrer kruset hår i al slags vejr.

Den lette men virkningsfulde mousse er tilsat arganolie og giver lækkert krøllet hår med en naturlig tekstur og masser af liv og hold til dine krøller. Der efterlades ingen klæbrige produkt rester i håret.

ANVENDELSE:

Tilsæt en god mængde Moroccanoil® Curl Control Mousse til rent, håndklædetørret hår.

For bedste resultater: Klem håret forsigtigt sammen med hænderne fra spidserne, løft op ved hårrødderne og lad håret tørre naturligt, eller føntør håret for maksimal fylde.

TIP: Tilføj igen til tørt hår i løbet af dagen eller næste dag for at friske krøller op, reducere krus eller genoplive håret.  

MOROCCANOIL MOLDING CREAM

Moroccanoil Molding Cream til alle hårtyper

Former, giver tekstur, og er perfekt til at designe alle former for frisure, lige fra backstage look til gadeinspirerede frisurer.

Moroccanoil® Molding Cream er en brugbar, smidig stylingscreme tilsat fortykkende fibre, der skaber naturlig tekstur og definition til flere frisurer. Molding Cream er tilsat arganolie for at fugte og nære og er et perfekt produkt til frisurer med struktur, holdbart, fleksibelt hold og et halvmat finish, når du er på farten. Er super god til at give hold til krøllet hår.

ANVENDELSE:

For at style kort hår varmes Moroccanoil® Molding Cream mellem hænderne og masseres ind i fugtigt eller tørt hår med fingerspidserne for at skabe det ønskede look.

Til længere etageklip fordeles cremen i tørt hår - undgå hårrødderne for at give håret et pjusket look eller fremhæve lagene. Smør modelleringscremen på fingerspidserne og hiv let i enderne for yderligere dimension og adskillelse.

Til krøllet hår, krammes Cremen ind i krøllerne efter håret er føntørret.