Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

SCALP BALANCE


Smukt, sundt og fyldigt hår begynder på hovedbunden. Du kan berolige huden og regulere talgproduktionen med arganolie og essentielle olier.

MOROCCANOIL DRY SCALP TREATMENT

Moroccanoil Dry Scalp Treatment til tør og irriteret hovedbund


Moroccanoil Dry Scalp Treatment professionelle hovedbundsbehandling, plejer en tør og skællet hovedbund.

Den lindrer øjeblikkeligt irritation, tørhed og kløe. Moroccanoil® Dry Scalp Treatment hjælper med at genoprette hovedbundens ubalancer og hjælper med at lindre irritation i hovedbunden samtidig med at håret genoplives.

Den lette, men koncentrerede formel er tilsat antioxidant-rig arganolie samt lavendel og essentielle geranium-olier for at nære og lindre huden. Salicylsyre eksfolierer blidt og hjælper med at reducere skæl. Blodcirkulationen forbedres. Håret får derigennem en god dosis vitalitet og glans.

ANVENDELSE:

Inddel håret i fire lige store sektioner. Tilsæt 3-6 dråber Moroccanoil® Dry Scalp Treatment på hovedbunden omkring hver sektion.

Massér produktet ind i hovedbunden og lad det virke i 5-10 minutter. Friser håret igennem og skyl det. Følg efter med Moroccanoil shampoo og balsam efter eget valg.

Brug en gang om ugen i begyndelsen og mindre ofte efterhånden som hårets sundhed forbedres.

MOROCCANOIL OILY SCALP TREATMENT

Moroccanoil Oily Scalp Treatment til fedtet hovedbund

En fedtet hovedbund kan give slapt og livløst hår.

Moroccanoil® Oily Scalp Treatment er en professionel hovedbundsbehandling, som er udviklet til at styre overaktiv talg produktion og genoplive balancen i hovedbunden.

Denne koncentrerede formel blander antioxidant-rig arganolie med essentiel ingefærolie for at afhjælpe ubalancer og lindre inflammation i hårsækken, som styrer produktionen af talg. Efterhånden som talg niveauet reguleres løftes rødderne og håret får mere fylde og liv.

ANVENDELSE:

Inddel håret i fire lige store sektioner. Tilsæt 3-6 dråber Moroccanoil® Oily Scalp Treatment på hovedbunden omkring hver sektion.

Massér produktet ind i hovedbunden og lad det virke i 5-10 minutter. Friser håret igennem og skyl det. Følg efter med Moroccanoil shampoo og balsam efter eget valg. Brug en gang om ugen i begyndelsen og mindre ofte efterhånden som hårets sundhed forbedres.

MOROCCANOIL CLARIFYING SHAMPOO

Moroccanoil Clarifying Shampoo til hår, som er belastet af produktrester


Hårprodukter, kalkholdigt vand og mineralforekomster, klor og miljømæssige urenheder kan alle efterlade ophobninger over tid, som kan give kedeligt, fedtet eller slattent hår.

Moroccanoil® Clarifying Shampoo er en dybtvirkende, rensende formel, som fjerner hverdagens ophobninger og genopretter hårets vægtløse, sunde balance. Denne rensende shampoo er rig på argan- og avocadoolie, keratin, lavendel, kamille og jojoba ekstrakter og nærer dit hår, mens den skånsomt renser urenheder væk.

Farvebevarende og er Sulfatfri, fosfatfri og parabenfri.

ANVENDELSE:

Gør håret helt vådt for at aktivere godt med skum fra den højkoncentrerede Moroccanoil® Clarifying Shampoo.

Bliv ved med at tilføje vand, for helt at fjerne produktrester, samtidig med at shampooen forsigtigt masseres ind i håret og hovedbunden.

Skyl håret godt, indtil vandet er klart. Gentag efter behov. Afslut med Moroccanoil conditioner eller hårmaske.

Denne rensende shampoo kan bruges to gange om måneden eller op til én eller to gange om ugen for personer, der bruger mange hårprodukter, svømmer regelmæssigt eller har meget kalk i vandet.