Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

VOLUME


Disse produkter er til et normalt og fint hår. Få et boost og få mere fylde og løft til håret. Vægtløs volume, uden at håret klasker sammen. Til alle hårtyper, der gerne vil have mere volume og fylde.

MOROCCANOIL EXTRA VOLUME SHAMPOO

Moroccanoil Extra Volume shampoo

Forvandl fint hår fra fladt og livløst , til livligt med masser af volumen og  fylde!

Moroccanoil® Extra Volume Shampoo giver vægtløst fylde, renser skånsomt og tilfører en lækker fylde til fint og slapt hår. Tilsat antioxidant-rig arganolie og genoplivende næringsstoffer, inklusive ekstrakt fra lindeknopper, der naturligt løfter håret og giver det fylde, glans og masser af volumen.

Farvebevarende og er Sulfatfri, fosfatfri og parabenfri.

ANVENDELSE:

Massér Moroccanoil® Extra Volume Shampoo ind i vådt hår og hovedbunden. Bliv ved med at tilføje vand for at danne godt med skum fra den højkoncentrerede formel og stimulere dens fyldefrembringende egenskaber.

Skyl håret godt igennem indtil vandet er klart. Gentag efter behov og følg efter med Moroccanoil® Extra Volume Conditioner.

MOROCCANOIL EXTRA VOLUME CONDITIONER

Moroccanoil Extra Volume conditioner

Friser forsigtigt dit hår igennem samtidig med at du giver det fylde.

Moroccanoil® Extra Volume Conditioner giver fylde til fint hår, glans og medgørlighed uden at håret klasker.
Denne conditioner som giver fylde, er tilsat antioxidant-rig arganolie og styrkende næringsstoffer, inklusive ekstrakt fra lindeknopper, og den transformerer livløst og fladt hår, til livligt hår med masser af fylde.

Farvebevarende og er Sulfatfri, fosfatfri og parabenfri.

ANVENDELSE:

Klem overskydende vand ud af håret efter hårvask og tilsæt Moroccanoil® Extra Volume Conditioner fra midt på håret til spidserne.

Lad det virke i 1-2 minutter og skyl håret godt igennem. Brug regelmæssigt med Moroccanoil Extra Volume Shampoo for de bedste resultater.

MOROCCANOIL WEIGHTLESS HYDRATING MASK

Moroccanoil Weightless Hydrating Mask

Genopliver livløst, tørt hår og kedeligt hår med denne fugtgivende, fem-minutters hårkur.

Moroccanoil® Weightless Hydrating Mask er en rig og cremet, men letvægts, dybtvirkende behandling, der er rig på arganolie og plejende ingredienser. Denne højeffektive formel hydrerer og plejer fint hår, samtidig med at den på dramatisk vis forbedrer hårets tekstur, elasticitet, glans og håret bliver meget mere medgørligt.

ANVENDELSE:

Tilsæt en god mængde Moroccanoil® Weightless Hydrating Mask til håndklædetørret hår og friser håret igennem. Lad det virke i 5-7 minutter og skyl håret godt igennem. Afslut behandlingen med Moroccanoil Hydrating conditioner.

Kræver ingen varme. Brug 1-2 gange om ugen.

TIP: For mere dybtvirkende pleje af håret iblandes et par dråber Moroccanoil Treatment, til denne hårkur.

MOROCCANOIL THICKENING LOTION

Moroccanoil Thickening Lotion

Udvider og styrker øjeblikkeligt hvert et hårstrå!

Moroccanoil® Thickening Lotion styrker håret med quinoa proteiner og gør hvert enkelt hårstrå tykkere. Denne unikke lotion er lavet med en blanding af vitaminer og arganolie.

Giver multidimensional volumen samt en blød og glansfuld finish til håret.

ANVENDELSE:

Påfør et pump af Moroccanoil® Thickening Lotion imellem håndfladerne. Fordeles i fugtigt hår, fra midten af håret og ud i længderne. Føntør for optimal fylde og virkning.

MOROCCANOIL VOLUMIZING MOUSSE

Moroccanoil Volumizing mousse

Giv dit hår øjeblikkelig fylde og løft med Moroccanoil® Volumizing Mousse til mellem tykt og fint hår.

Denne vægtløse stylings volumen skum giver håret fylde og løfter det uden at det klæber. Denne formel, som ikke efterlader produktrester i håret, har medium, fleksibelt hold og en "hukommelses"-faktor med naturligt hold til frisurer, der dermed holder længere.

Tilsat antioxidant-rig arganolie og en antistatisk ingrediens, for ekstremt medgørligt og silkeagtigt hår.

ANVENDELSE:

Ryst dåsen godt. Vend bunden i vejret og tilsæt en mængde Moroccanoil® Volumizing Mousse på størrelse med en håndflade til håndklædetørret hår og friser håret igennem med fingrene.

Brug produktet sammen med Moroccanoil Root Boost for maksimalt fylde, tekstur og løft. Føntør med en rund børste og begynd ved hårrødderne.

TIP: For yderligere fylde og bevægelse bruges Moroccanoil Volumizing Mousse sammen med Moroccanoil Root Boost før føntørring og styling.

MOROCCANOIL ROOT BOOST

Moroccanoil Root Boost

Moroccanoil® Root Boost løfter rødderne og giver masser af fylde. Den giver ekstra fylde og løfter håret og skaber en kraftig tekstur ved rødderne, når du styler med varmen far din føntørrer.

Denne unikke root booster spray, er tilsat antioxidant-rig arganolie, og giver mellem tykt og fint hår fylde med holdbar tekstur, fylde og bevægelse. Den højeffektive formel hjælper med at kontrollere statisk hår og giver et naturligt finish.

ANVENDELSE:

Ryst dåsen godt. Spray en god mængde Moroccanoil® Root Boost på håndklædetørret hår ved hårrødderne. Brug en rund børste og føntør håret i sektioner ved at løfte håret væk fra hovedbunden.

TIP: For yderligere fylde og bevægelse bruges Moroccanoil Volumizing Mousse sammen med Moroccanoil Root Boost før føntørring og styling.

MOROCCANOIL TREATMENT LIGHT

Moroccanoil Treatment Light

Få sundt, silkeagtigt, blankt hår, der er fuldt af liv. Moroccanoil® Treatment Light er særligt formuleret til det sarte fine hår, og til det lyse og platin blonde hår.

Moroccanoil Treatment Light, som er det oprindelige fundament til hårstyling, kan bruges som conditioner, til styling og finish - alt sammen i ét produkt.

Denne nærende behandling, som er tilsat antioxidant-rig arganolie og vitaminer for ekstra glans, glatter håret ud, fremskynder tørretiden - og efterlader håret næret, medgørligt og glat efter hver brug.

ANVENDELSE:


Tilsæt 1-2 pump Moroccanoil® Treatment Light til tørt, håndklædetørret hår fra midt på håret til spidserne. Føntør håret eller lad det tørre naturligt. Tilsæt til tørt hår for at få styr på flyvske totter, pleje spaltede spidser og glatte håret.

TIP: Bland et par dråber Moroccanoil Treatment med Moroccanoil Intense Hydrating Mask, Weightless Hydrating Mask eller Restorative Hair Mask for yderligere næring, pleje og glans til din hårkur.  

MOROCCANOIL LUMINOUS HAIRSPRAY MEDIUM

Moroccanoil Luminous Hairspray Medium

Hårspray med medium og langvarigt hold til alle former for hverdags stylinger.

Perfekt til nemme opsætninger (fx en knold eller hestehale) samt styling med føntørre. Moroccanoil® Luminous Hairspray Medium er en let og fleksibel hårspray, der tilfører glans og bekæmper luftfugtighed, samtidig med den er let at børste ud.

Efterlader ingen lakrester i håret. Beriget med bla. nærende antioxidantrig arganolie.


ANVENDELSE:


Spray Moroccanoil Luminous Hairspray i håret på 25 cm afstand.

TIP: For ekstra volumen, spray da i hovedbunden før du starter din styling. Ønsker du mere fylde og tekstur i håret, anvend da Moroccanoil® Root Boost.

MOROCCANOIL LUMINOUS HAIRSPRAY STRONG

Moroccanoil Luminous Hairspray Strong

Moroccanoil® Luminous Hairspray Strong er en fleksibel hårspray til holdbare frisurer med bevægeligt og alligevel stærkt hold.

Denne brugbare formels letvægts-finish dækker håret med et reflekterende, blankt skjold, der bekæmper krus og fugtighed, men som alligevel let kan børstes ud uden at efterlade produktrester eller klæbrige rester.

Denne hårlak med stærkt hold er tilsat en kombination af avancerede ingredienser, bla. antioxidant-rig arganolie, og er ideelt til opsatte frisurer og kan også bruges som fundament før fletning.

ANVENDELSE:

Hold Moroccanoil® Luminous Hairspray-dåsen 25 cm fra håret og spray for stærk hold.

TIP: For yderlige fylde sprayes produktet på hårrødderne før styling. Eller for fyldigere, tekstureret effekt benyttes Moroccanoil® Root Boost.

MOROCCANOIL LUMINOUS HAIRSPRAY EXTRA STRONG

Moroccanoil Luminous Hairspray Extra Strong

Moroccanoil Luminous Hairspray Extra Strong giver kraftigt hold til de mere krævende frisurer.

Det er den ultimative hårspray, der sikrer stylingen til særlige begivenheder: fra elegante hestehaler og langthårsopsætninger til looks på den røde løber. En intens formel, der er rig på aragnolie og har et ekstra kraftigt hold.

Tilfører glans og bekæmper luftfugtighed, samtidig med den er let at børste ud. Efterlader ingen lakrester i håret.

ANVENDELSE:

Spray Moroccanoil Luminous Hairspray i håret på 25 cm afstand. Spray på tørt og stylet hår for ekstra kraftigt hold.