Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

SMOOTH


Disse produkter er til uregerligt, kruset hår. Udglatter håret og reuglerer hårets keratinstruktur. Få hår, der er nemmere at style, når det er blødt, glat og næret. Til alle hårtyper

MOROCCANOIL SMOOTHING SHAMPOO

Moroccanoil Smoothing shampoo

Glat og tæm uregerligt, kruset hår med denne skånsomme rensende formel. Moroccanoil® Smoothing Shampoo med AminoRenew™ gendanner opbrugte aminosyrer for at styrke håret og tilpasse sin naturlige keratinstruktur.

Denne fugtgivende shampoo tilsat arganolie og argansmør giver dig mere medgørligt, sundt og glat hår. Når den bruges sammen med Moroccanoil Smoothing Conditioner kan resultaterne holde i op til 72 timer.

Farvebevarende og er Sulfatfri, fosfatfri og parabenfri.

ANVENDELSE:

Massér Moroccanoil® Smoothing Shampoo ind i vådt hår og hovedbunden og bliv ved med at tilsætte vand for at aktivere godt med skum. Skyl håret godt igennem. Gentag om nødvendigt. Afslut med Moroccanoil Smoothing Conditioner.

MOROCCANOIL SMOOTHING CONDITIONER

Moroccanoil Smoothing conditioner

Denne skånsomme conditioner hjælper med at glatte og tæmme uregerligt og kruset hår.

Moroccanoil® Smoothing Conditioner, som indeholder Moroccanoil´s navnebeskyttede ingrediens AminoRenew™, gendanner opbrugte aminosyrer for at styrke og tilpasse hårets naturlige keratinstruktur. Håret får øjeblikkelig næring med antioxidant-rig arganolie og argansmør, så du får sundt,blødt, medgørligt og glat hår. Når den bruges sammen med Moroccanoil Smoothing Shampoo kan resultaterne holde i op til 72 timer.

Farvebevarende og er Sulfatfri, fosfatfri og parabenfri.

ANVENDELSE:

Efter hårvask klemmes overskydende vand forsigtigt ud af håret og Moroccanoil® Smoothing Conditioner tilsættes fra midt på håret til spidserne. Lad produktet virke i 1-2 minutter og skyl håret godt. Brug regelmæssigt sammen med Moroccanoil Smoothing Shampoo for de bedste resultater.

MOROCCANOIL SMOOTHING MASK

Moroccanoil Smoothing Mask

Brug denne meget koncentrerede hårmaske med argansmør til at glatte og tæmme uregerligt og kruset hår.

Moroccanoil® Smoothing Mask er tilsat argansmør, arganolie og kokosnøddeafledte fedtsyrer til dybtvirkende hydrering og intens næring, så du får blødt og glat hår, der er meget mere medgørligt. Giver holdbar pleje samtidig med at elasticiteten forbedres.

ANVENDELSE:

Tilsæt en god mængde Moroccanoil® Smoothing Mask til håndklædetørret hår og friser håret igennem. Lad hårkuren virke i håret i 5-10 minutter. Skyl håret godt igennem. Afslut medd Moroccanoil Smoothing conditioner.

Brug én gang om ugen eller efter behov.


TIP: For mere dybtvirkende pleje iblandes et par dråber Moroccanoil Treatmenti hårkuren.

MOROCCANOIL SMOOTHING LOTION

Moroccanoil Smoothing lotion

Prøv denne all-in-one føntørrings hårlotion til nem styling, der efterlader håret blødt og glat.

Det bedst sælgende Moroccanoil®-produkter, som er tilsat mesterligt blandede teknologier, herunder nærende arganolie, argansmør, E-vitamin og essentielle fedtsyrer.

Moroccanoil Smoothing Lotion, efterlader håret dejligt blødt og medgørligt. Den lette formel giver medium hold og definition, samtidig med at den tæmmer krus og modstår fugt og giver luksuriøst glat hår.

ANVENDELSE:

Tilsæt en lille mængde Moroccanoil® Smoothing Lotion til fugtigt hår. Føntør efter ønske.

Brug som leave-in eller til at friske håret op næste dag.

TIP: For et blødt look med masser af fylde blandes 1-2 pump Moroccanoil Treatment med 1-2 pump Moroccanoil Smoothing Lotion og en mængde Moroccanoil Volumizing Mousse på størrelse med en golfbold.

MOROCCANOIL BLOW - DRY CONCENTRATE

Moroccanoil Blow Dry Concentrate

Denne fantastiske olie er udviklet til ekstra kraftigt, uregerligt hår.

Moroccanoil´s Blow Dry Concentrate eliminerer genstridigt kruset hår, og gør håret meget nemmere at føntørre. Den giver et glansfuldt og ultra glat look, samtidig med at den forsegler glansen i håret og gør det blødt og glat.

ANVENDELSE:

Til kraftigt hår anvendes ½ pump.
Til hår med tekstur anvendes 1-1½ pump.

Pump ud i håndfladerne og fordel med fingerspidserne i længder og spidser i håndklædetørret hår. Style håret som ønsket. Kan også påføres i tørt hår som et finish produkt for at give ekstra glans og for at eliminere genstridigt kruset hår.

MOROCCANOIL FRIZZ CONTROL

Moroccanoil Frizz Control

Tæm kruset og statisk hår i al slags vejr! Dette er hårets paraply, når du færdes i fugtigt vejr.

Moroccanoil® Frizz Control er særligt sammensat til alle hårtyper med tendens til krus. Sundt, tørt, krøllet eller glat hår. Dens vejrbestandige egenskaber og klimastyrende faktorer glatter nemt håret, holder det i ro og medgørligt i fugtige eller tørre miljøer. Tilsat arganolie og E-vitamin for næring og pleje.

ANVENDELSE:

Til tykt, groft hår tilsættes først en lille mængde Moroccanoil® Treatment til tørt, håndklædetørret hår.

Føntør håret for at fjerne overskydende fugt. Spray derefter 3-5 pump Moroccanoil Frizz Control på det fugtige hår med 25 cm afstand og red det igennem. Sæt håret som du plejer eller lad det tørre naturligt.

TIP: For yderligere glans og beskyttelse kan du afslutte med et par dråber Moroccanoil Treatment.

MOROCCANOIL TREATMENT ORIGINAL

Moroccanoil Treatment Original

Få det silkebløde, blanke og sunde hår, du altid har ønsket. Moroccanoil® Treatment er det banebrydende produkt for hårpleje tilsat olie, som skabte den verdensomspændende snak om arganolie.

Moroccanoil Treatment, som er det oprindelige fundament til hårstyling, kan bruges som conditioner , til styling og finish.

Denne totalt transformerende hårbehandling, som er tilsat antioxidant-rig arganolie og vitaminer for ekstra glans, glatter håret ud, fremskynder tørretiden, giver ekstra glans og efterlader håret næret, medgørligt og glat efter hver brug.

ANVENDELSE:

Tilsæt 1-2 pump Moroccanoil® Treatment til tørt, håndklædetørret hår fra midt på håret til spidserne. Føntør håret eller lad det tørre naturligt. Tilsæt til tørt hår for at få styr på flyvske totter, pleje spaltede spidser og glatte håret.

TIP: Bland et par dråber Moroccanoil Treatment med Moroccanoil Intense Hydrating Mask, Weightless Hydrating Mask eller Restorative Hair Mask for yderligere næring, pleje og glans til din hårkur.

MOROCCANOIL TREATMENT LIGHT

Moroccanoil Treatment Light

Få sundt, silkeagtigt, blankt hår, der er fuldt af liv. Moroccanoil® Treatment Light er særligt formuleret til det sarte fine hår, og til det lyse og platin blonde hår.

Moroccanoil Treatment Light, som er det oprindelige fundament til hårstyling, kan bruges som conditioner, til styling og finish - alt sammen i ét produkt.

Denne nærende behandling, som er tilsat antioxidant-rig arganolie og vitaminer for ekstra glans, glatter håret ud, fremskynder tørretiden - og efterlader håret næret, medgørligt og glat efter hver brug.

ANVENDELSE:


Tilsæt 1-2 pump Moroccanoil® Treatment Light til tørt, håndklædetørret hår fra midt på håret til spidserne. Føntør håret eller lad det tørre naturligt. Tilsæt til tørt hår for at få styr på flyvske totter, pleje spaltede spidser og glatte håret.

TIP: Bland et par dråber Moroccanoil Treatment med Moroccanoil Intense Hydrating Mask, Weightless Hydrating Mask eller Restorative Hair Mask for yderligere næring, pleje og glans til din hårkur