Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

HYDRATION


Disse produkter er til et tørt og dehudreret hår. Avancerede supplerende næringsstoffer hydrerer håret, mens den naturlige fugtighedsbalance opretholdes. Til alle hårtyper

MOROCCANOIL HYDRATING SHAMPOO

Moroccanoil Hydrating shampoo

Moroccanoil® Hydrating Shampoo tilfører tiltrængt fugt til dehydreret og tørt hår. plejer håret med antioxidant-rig arganolie, A- og E-vitamin samt fugttiltrækkende rødalger.

Denne fugtgivende shampoo er skånsom nok til daglig brug og giver optimal hydrering og fugt til både normalt og farvet hår. Gør dit hår mere medgørligt, glattere og blankt.

Farvebevarende og er Sulfatfri, fosfatfri og parabenfri.

ANVENDELSE:

Massér Moroccanoil® Hydrating Shampoo ind i vådt hår og hovedbunden. Bliv ved med at tilføje vand for at danne skum fra den højkoncentrerede formel. Skyl håret godt igennem indtil vandet er klart. Gentag efter behov og afslut med Moroccanoil Hydrating Conditioner.

MOROCCANOIL HYDRATING CONDITIONER

Moroccanoil Hydrating conditioner

Plej dehydreret og udtørret hår med Moroccanoil® Hydrating Conditioner og gør det nemmere at friserer håret.

Denne skånsomme formel til daglig brug efterlader håret glattere, mere medgørligt og nemmere at style. Tilsat antioxidant-rig arganolie, A- og E-vitamin samt fugttiltrækkende rødalger til optimal hydrering af alle hårtyper - fra normalt til tørt hår.

Farvebevarende og er Sulfatfri, fosfatfri og parabenfri.

ANVENDELSE:

Klem overskydende vand ud af håret efter hårvask og tilsæt Moroccanoil® Hydrating Conditioner fra midt på håret til spidserne. Lad det virke i 1-2 minutter og skyl godt. Brug regelmæssigt for de bedste resultater.

MOROCCANOIL INTENSE HYDRATING MASK

Moroccanoil Intense Hydrating Mask

Forkæl dig selv med en hurtig, genoplivende fem-minutters hårkur.

Moroccanoil® Intense Hydrating Mask er en højeffektiv, kraftig og cremet dybtvirkende hårkur, der er formuleret til mellem tykt og tykt, tørt hår. Moroccanoil Intense Hydrating Mask er tilsat antioxidant-rig arganolie og plejende ingredienser, det fugter, plejer og behandler, samtidig med at det på dramatisk vis forbedrer hårets tekstur, elasticitet, glans og håret bliver meget mere medgørligt.

ANVENDELSE:

Tilsæt en god mængde Moroccanoil® Intense Hydrating Mask til håndklædetørret hår og friser håret igennem. Lad det virke i 5-7 minutter og skyl håret godt igennem. Afslut behandlingen med Moroccanoil Hydrating conditioner.

Kræver ingen varme. Bruges 1-2 gange om ugen.

TIP: For mere dybtvirkende pleje af håret iblandes et par dråber Moroccanoil Treatment, til denne hårkur.

MOROCCANOIL WEIGHTLESS HYDRATING MASK

Moroccanoil Weightless Hydrating Mask

Genopliver livløst, tørt hår og kedeligt hår med denne fugtgivende, fem-minutters hårkur.

Moroccanoil® Weightless Hydrating Mask er en rig og cremet, men letvægts, dybtvirkende behandling, der er rig på arganolie og plejende ingredienser. Denne højeffektive formel hydrerer og plejer fint hår, samtidig med at den på dramatisk vis forbedrer hårets tekstur, elasticitet, glans og håret bliver meget mere medgørligt.

ANVENDELSE:

Tilsæt en god mængde Moroccanoil® Weightless Hydrating Mask til håndklædetørret hår og friser håret igennem. Lad det virke i 5-7 minutter og skyl håret godt igennem. Afslut behandlingen med Moroccanoil Hydrating conditioner.

Kræver ingen varme. Brug 1-2 gange om ugen.

TIP: For mere dybtvirkende pleje af håret iblandes et par dråber Moroccanoil Treatment, til denne hårkur.

MOROCCANOIL HYDRATING STYLING CREAM

Moroccanoil® Hydrating Styling Cream plejer, fugter og tæmmer kruset hår. Denne leve-in, fugtrige stylingscreme skaber en blød, naturlig følelse til håret, uden at tynge håret.

Den nærende hårstylingscreme er tilsat arganolie og er perfekt til føntørring, udglatning af flyvske totter og den er perfekt til at friske håret op med dagen efter hårvask.

Moroccanoil® Hydrating Styling Cream tilfører glans og definition med et lækkert blødt hold. Eliminerer kurs og gør håret meget nemt at arbejde med.

ANVENDELSE:

Tilsæt 1-2 pump Moroccanoil® Hydrating Styling Cream til fugtigt eller tørt hår fra midt på håret til spidserne. Føntør og sæt håret som du plejer eller lad håret tørre naturligt.

TIP: Til meget tykt, umedgørligt eller kruset hår blandes 1-2 pump med et par dråber Moroccanoil Treatment for at tæmme og pleje håret optimalt.

MOROCCANOIL TREATMENT ORIGINAL

Moroccanoil Treatment Original

Få det silkebløde, blanke og sunde hår, du altid har ønsket. Moroccanoil® Treatment er det banebrydende produkt for hårpleje tilsat olie, som skabte den verdensomspændende snak om arganolie.

Moroccanoil Treatment, som er det oprindelige fundament til hårstyling, kan bruges som conditioner , til styling og finish.

Denne totalt transformerende hårbehandling, som er tilsat antioxidant-rig arganolie og vitaminer for ekstra glans, glatter håret ud, fremskynder tørretiden, giver ekstra glans og efterlader håret næret, medgørligt og glat efter hver brug.

ANVENDELSE:

Tilsæt 1-2 pump Moroccanoil® Treatment til tørt, håndklædetørret hår fra midt på håret til spidserne. Føntør håret eller lad det tørre naturligt. Tilsæt til tørt hår for at få styr på flyvske totter, pleje spaltede spidser og glatte håret.

TIP: Bland et par dråber Moroccanoil Treatment med Moroccanoil Intense Hydrating Mask, Weightless Hydrating Mask eller Restorative Hair Mask for yderligere næring, pleje og glans til din hårkur.

MOROCCANOIL TREATMENT LIGHT

Moroccanoil Treatment Light

Få sundt, silkeagtigt, blankt hår, der er fuldt af liv. Moroccanoil® Treatment Light er særligt formuleret til det sarte fine hår, og til det lyse og platin blonde hår.

Moroccanoil Treatment Light, som er det oprindelige fundament til hårstyling, kan bruges som conditioner, til styling og finish - alt sammen i ét produkt.

Denne nærende behandling, som er tilsat antioxidant-rig arganolie og vitaminer for ekstra glans, glatter håret ud, fremskynder tørretiden - og efterlader håret næret, medgørligt og glat efter hver brug.

ANVENDELSE:


Tilsæt 1-2 pump Moroccanoil® Treatment Light til tørt, håndklædetørret hår fra midt på håret til spidserne. Føntør håret eller lad det tørre naturligt. Tilsæt til tørt hår for at få styr på flyvske totter, pleje spaltede spidser og glatte håret.

TIP: Bland et par dråber Moroccanoil Treatment med Moroccanoil Intense Hydrating Mask, Weightless Hydrating Mask eller Restorative Hair Mask for yderligere næring, pleje og glans til din hårkur.