Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

REPAIR


Disse produkter er til skadet, svækket og ødelagt hår, og er tilsat protein og nærende ingredienser for et sundere, stærkere og genopbygget hår. Til Alle hårtyper

MORCOOACOIL MOISTRUE REPAIR SHAMPOO

Moroccanoil Moisture Repair Shampoo til skadet, svækket og ødelagt hår.

Hjælper og genopbygger beskadiget hår forårsaget af farve, kemisk behandling eller varmestyling. Moroccanoil® Moisture Repair Shampoo renser og genopliver håret skånsomt og effektivt og efterlader det næret, medgørligt og stærkt.

Denne fugtgivende shampoo er tilsat antioxidant-rig arganolie, genopbyggende keratin og fedtsyrer, den reparerer spaltet hår og døde spidser og genopretter hårets elasticitet, fugt og glans.

Farvebevarende og er Sulfatfri, fosfatfri og parabenfri.

ANVENDELSE:

Massér Moroccanoil® Moisture Repair Shampoo ind i vådt hår og hovedbunden. Bliv ved med at tilføje vand for at danne skum fra den højkoncentrerede formel. Skyl håret godt igennem indtil vandet er klart. Gentag efter behov og afslut med Moroccanoil Moisture Repair Conditioner.

MORCOOACOIL MOISTRURE REPAIR CONDITIONER

Moroccanoil Moisture Repair Conditioner til skadet, svækket og ødelagt hår.

Hjælper og genopbygger beskadiget hår forårsaget af farve, kemisk behandling eller varmestyling.

Moisture Repair Conditioner udglatter og plejer skånsomt og effektivt håret og efterlader det hydreret, medgørligt og stærkt. Dens meget koncentrerede, udbedrende formel genopretter hårets sundhed, fugt og elasticitet med antioxidant-rig arganolie, genopbyggende keratin og fedtsyrer.

Farvebevarende og er  Sulfatfri, fosfatfri og parabenfri.


ANVENDELSE:

Klem overskydende vand ud af håret efter hårvask og tilsæt Moroccanoil® Moisture Repair Conditioner fra midt på håret til spidserne.
Lad det virke i 1-2 minutter og skyl håret godt. Brug regelmæssigt sammen med Moroccanoil Moisture Repair Shampoo og Restorative Hair Mask for de bedste resultater.


MOROCCANOIL RESTORATIVE HAIR MASK

Moroccanoil Restorative Hair Mask til skadet, svækket og ødelagt hår.

Moroccanoil® Restorative Hair Mask til skadet hår med behov for øjeblikkelig pleje og genopbygning. Der er en 5-7 minutters genoplivende hårkur, der genopbygger håret og fører proteiner tilbage til hår, der er blevet beskadiget af kemisk behandlet eller varmestyling.

Dens højeffektive, dybtvirkende og genoprettende formel er rig på arganolie, shea-smør og genopbyggende proteiner, som genopretter hårets elasticitet og genopbygger dets styrke indefra og ud.

ANVENDELSE:

Tilsæt en god mængde Moroccanoil® Restorative Hair Mask til håndklædetørret hår efter hårvask og friser håret igennem. Lad produktet virke i 5-7 minutter. Skyl håret godt igennem. Afslut herefter med din Moroccanoil Moisture Repair Conditioner.

Denne maske er rigtig god til at reparere hårets indre struktur og skal forsegles med conditioner bagefter. Brug én gang om ugen og mindre ofte, efterhånden som hårets sundhed forbedres.

Hårtip til tykt, groft hår: Kombinér med ca. 1 tsk. Moroccanoil® Treatment for yderligere glans og elasticitet.

MOROCCANOIL TREATMENT ORIGINAL

Moroccanoil Treatment Original

Få det silkebløde, blanke og sunde hår, du altid har ønsket. Moroccanoil® Treatment er det banebrydende produkt for hårpleje tilsat olie, som skabte den verdensomspændende snak om arganolie.

Moroccanoil Treatment, som er det oprindelige fundament til hårstyling, kan bruges som conditioner , til styling og finish.

Denne totalt transformerende hårbehandling, som er tilsat antioxidant-rig arganolie og vitaminer for ekstra glans, glatter håret ud, fremskynder tørretiden, giver ekstra glans og efterlader håret næret, medgørligt og glat efter hver brug.

ANVENDELSE:

Tilsæt 1-2 pump Moroccanoil® Treatment til tørt, håndklædetørret hår fra midt på håret til spidserne. Føntør håret eller lad det tørre naturligt. Tilsæt til tørt hår for at få styr på flyvske totter, pleje spaltede spidser og glatte håret.

TIP: Bland et par dråber Moroccanoil Treatment med Moroccanoil Intense Hydrating Mask, Weightless Hydrating Mask eller Restorative Hair Mask for yderligere næring, pleje og glans til din hårkur.

MOROCCANOIL TREATMENT LIGHT

Moroccanoil Treatment Light

Få sundt, silkeagtigt, blankt hår, der er fuldt af liv. Moroccanoil® Treatment Light er særligt formuleret til det sarte fine hår, og til det lyse og platin blonde hår.

Moroccanoil Treatment Light, som er det oprindelige fundament til hårstyling, kan bruges som conditioner, til styling og finish - alt sammen i ét produkt.

Denne nærende behandling, som er tilsat antioxidant-rig arganolie og vitaminer for ekstra glans, glatter håret ud, fremskynder tørretiden - og efterlader håret næret, medgørligt og glat efter hver brug.

ANVENDELSE:


Tilsæt 1-2 pump Moroccanoil® Treatment Light til tørt, håndklædetørret hår fra midt på håret til spidserne. Føntør håret eller lad det tørre naturligt. Tilsæt til tørt hår for at få styr på flyvske totter, pleje spaltede spidser og glatte håret.

TIP: Bland et par dråber Moroccanoil Treatment med Moroccanoil Intense Hydrating Mask, Weightless Hydrating Mask eller Restorative Hair Mask for yderligere næring, pleje og glans til din hårkur.  

MOROCCANOIL HEAT STYLING PROTECTION

Moroccanoil Heat Styling Protection

Regelmæssig brug af varmestylingsredskaber såsom glattejern, føntørrer og krøllejern kan forårsage skader på håret som derved udtørrer, knækker og spalter.

Beskyt dit hår mod varmestyling, som ofte er en del af en kvindes daglige rutine. Moroccanoil® Heat Styling Protection skaber et termisk beskyttende skjold, der lader håret modstå ekstrem varme op til 220˚ C, og giver blødt hold og et blankt finish, som forlænger din frisures holdbarhed. Denne varmebeskyttende spray, som er tilsat vitaminer, giver håret næring samtidig med at det forhindrer at håret udtørrer,knækker og at spidserne spalter.

ANVENDELSE:

Inddel håret i små sektioner. Spray ét pump Moroccanoil® Heat Styling Protection på hver sektion, ca.  20-25 cm fra håret.

Undgå at spraye for meget på. Denne varmebeskyttende spray kan også bruges efter Moroccanoil Treatment på håndklædetørret hår, på denne måde beskytter du også håret imod varmen fra din føntørrer.