Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

HÅR EXTENSIONS PLEJERÅD OG VEJLEDNING TIL DIT HÅR


VI ANBEFALER AT DU FØLGER NEDESTÅENDE VEJLEDNING MEGET GRUNDIGT, FOR AT FÅ STØRST MULIG GLÆDE AF DINE EXTENSIONS OG FOR AT OPRETHOLDE RETTEN TIL VORES GARANTI!

1. Selv om dine Extensions ser meget naturlige ud, får de ikke den naturlige pleje fra din hovedbund. Derfor er det yderst vigtigt at du tilfører håret den rette pleje hver dag!

2. Vi anbefaler at du friserer håret igennem mindst 2 gange om dagen (morgen & aften) Hold igen på håret, der hvor sine extensions sidder fast, med den ene hånd, imens du friserer håret godt igennem. Vi anbefaler at du bruger en hårbørste af svinehår, fra Wet Brush el. ghd. Friser ALDRIG dine extensions under bruseren.

3. Når du vasker dit extensions hår, er det meget vigtigt, at du vasker ”med” håret, og at du bruger koldt/lunkent vand, til at skylle håret med. Vi anbefaler at du bruger en meget fugtgivende shampoo, conditioner & treatment, hver gang du vasker håret.
Vi anbefaler at du bruger Kérastase el. Shu uemura. Gå ALDRIG på kompromis med dine hår produkter & køb IKKE billige produkter, det kan ikke svare sig i længden (og din garanti på dine extensions frafalder).

4. Vi anbefaler at du vasker dit extensions hår 1-3 gange pr. uge.

5. Gå ALDRIG i seng med vådt hår!!  Vi anbefaler at du sover med extensions håret flettet.

6. Når du tørrer dit extensions hår, er det vigtigt at du ikke frotterer det, men derimod ”krammer” vandet ud af håret med håndklædet. Du SKAL føntørre dit hår helt tørt hver gang det har været vådt, og du SKAL bruge en varmebeskyttende spray til at føntørre håret i.

7. Ved brug af glattejern el. andre varmekilder, må der IKKE bruges varme på over 185 grader. Du SKAL bruge en varmebeskyttende spray, når du anvender varmekilder på dit extensions hår. Undgå overdrevent brug af varmekilder.
Vi anbefaler glattejern & stylere fra ghd.  

8. Du må IKKE udsætte dine extensions for salt & klorvand. Sæt håret op hvis du skal bade.

9. Vi anbefaler at du får rykket dine extensions op, hver 6-8 uge. Alt efter hvor hurtigt dit eget hår gror.

10. Det kan godt virke lidt ”langhåret” at passe dine extensions, og det er også meget tidskrævende. Men du bliver hurtigt fortrolig med dine extensions, som de bliver en del af dig og din hverdag.  


InSite Creative Team ønsker dig tillykke med dine nye hårextensions…