Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

DE 6 TRIN TIL EXELENT BARBERING MED EDWIN JAGGER


1.
Før barbering, vaskes ansigtet forsigtigt med varmt vand eller damp fra et lille håndklæde dyppet i meget varmt vand. Dette blødgør skægget og afslapper ansigtsmusklerne.

2.
Væd din barberkost med grævling hår i varmt vand, anvende en lille mængde af Edwin Jagger barbercreme på kosten og arbejde op til en rig cremet skum i håndfladen af en hånd eller i en barbering skål.

3.
Skum skægget op med kosten ved hjælp af en cirkulær bevægelse for at opbygge et godt lag skum, det renser ansigtet og smører huden, så skraberen kan glide glat henover huden.  For at skumme op over, overlæben, pres kosten imellem tommelfinger og pegefinger.

4.
Brug en ren barberkniv/razor, og barbere i retning af skæg væksten. Lad kniven/razor glide hen over huden, uden at bruge overdrevent tryk. Start ved bakkenbarterne og arbejde ned hver side af ansigtet mod hagen.

5.
For at barbere området under næsen, skub næsen opad med en finger, og barber sidelæns på tværs af overlæben. Nedenfor kæbelinjen, barberes i retning af væksten af skæget, kun skæg kan vokse i forskellige retninger på dette område, anvende våde fingre for at føle mønstret af skægvækst.

6.
Efter barbering skylles ansigtet med koldt vand og herefter anvendes din favorit af Edwin Jaggers aftershave lotion.