Indhold
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

EDWIN JAGGER INFORMATION OM BARBERSKRABER & BARBERKOSTE


Gillette ® fusionTM Pro-GlideTM Razor chef

Gillette ® Fusion ™ Pro-Glide ™ klinge hoved system indeholder den seneste Gillette klinge system.
De fem blade er placeret tæt sammen for at fordele barberings kraft for ekstraordinær komfort og ydeevne.
Gillette ® bruger fem klinger knive som er beskyttet af vagter og smøring strips og en sjette på bagkanten for præcision og trimning, derfor tilbyder Gillette ® barbere blade den bedste barbering.
Gillette ® Fusion ™ Pro-Glide ™ knive er ekstremt populære.

Gillette® Mach 3® Turbo Razor Head

Dette blad hoved garanterer en meget tæt og sikker barbering med den revolutionerende triple blad som er produceret af Gillette ®. De tre klinger er beskyttet af vagter og smøring strips, som sikre en smidig, komfortabel barbering med en af ​​de sikreste barbering systemer til rådighed.
Gillette ® Mach 3 ® og Turbo Mach 3 ® knive er ekstremt populære.


Derby Barberblade

Indført i 1890'erne, og nu igen meget populære til gentelmen som er erfarne med våde barbering. Den flade rustfri
stål klinge, skærpet på begge kanter, tilbyder en enkel men effektiv enkelt skæring som svarer til
barbering med en åbenbarberkniv. Traditionel sikkerhed (dobbelt edge) knive er igen blevet meget populære.

SÅDAN PASSER DU PÅ DIN EDWIN JAGGER BARBERKOST

En barberkost med grævling hår er et naturligt produkt, der med kærlig pleje skal holde i ti til femten år. Når du får en ny børste det er helt naturligt at der kommer nogle løse hår fra børsten i de første par uger, disse er kortere hår, der ikke helt nå til limen i bunden, og dette skal du ikke være bekymret for.

Væd din pensel grundigt før brug, dyp spidsen af børsten med i barbercreme eller sæbe og skum blidt op ved hjælp af en let cirkulær eller op og nedadgående bevægelse, når de anvender barbercreme eller sæbe gælder det om ikke at ligge for meget pres på kosten.
Efter barbering, skylles børsten forsigtigt, men grundigt i rent vand, svirp det overskydende vand væk og læg/hæng penslen i et stativ med håret pegende nedad. Hvis du ikke har et stativ, skal du lade børsten pegende op snarere end horisontalt, så luften kan komme til alle de hårene og tørre børsten naturligt.

Naturligt hår, der stadig er vådt kan udvikle meldug, så prøv at undgå omslutter en våd kost i for lille et lukket rum. Hvis du opbevare din kost i badeværelset sikre du at der er tilstrækkelig plads til at tørre. Hvis du barberer dig på hoteller er lign. Så sørg for at holde din barberkost i et rejse rør eller kit taske, det giver kosten mulighed for at tørre, så snart du kan. Hvis din børste bliver ramt af meldug eller en ophobning af sæbe, kan du med fordel komme den i en opløsning af Borax , som kan købe på et apotek, eller i Matas.

Edwin Jagger Barberkost Best Badger Hair med Grævlingehår

BEDSTE GRÆVLINGE HÅR = PURE BADGER HAIR

Denne gode kvalitet barberkost med grævling hår som generelt betragtes som benchmark standard for barberkost fabrikanter. Håret er høstet fra størstedelen af ​​skindet. Farven er generelt mørkere selv om det enkelte hår kan variere mellem nuancer af brunt og gråt.
Denne type kost vil producere en luksuriøs skum når anvendes med en god kvalitet barbercreme eller sæbe fra Edwin Jagger.

Edwin Jagger Barberkost Pure Badger Hair med Ren Grævlingehår

REN GRÆVLINGE HÅR = PURE BADGER HAIR

Denne Kvalitets barberkost med grævling hår har en grå i farve, og er fabrikantens benchmark for kvalitet til håndlavet barberingkoste. Denne type kost vil producere et fint skum, når det bruges med en god kvalitet barbercreme eller sæbe fra Edwin Jagger.
Fornemmelsen af ​​denne type grævlingehår er lidt fastere, men den er langt overlegen i forhold til en børstehår barberkost.

Edwin Jagger Barberkost Synthetic silver tip fiber med SyntetiskFiber

SYNTHETIC SILVER TIP FIBER = SYNTETISK FIBER KOST

Disse fine syntetiske fibre udfyldninger er blevet udviklet til at tilbyde et glimrende alternativ for dem, der ikke ønsker at bruge et produkt, fyldt med ægte dyrehår.
Den barberingskost ydeevne er meget lig grævling hår og vil producere en luksuriøs skum, når det bruges med en god kvalitet barbercreme eller sæbe fra Edwin Jagger.

Edwin Jagger Barberkost Pure Bristel

PURE BRISTEL = REN STRITTER

Den stive kvalitets hår på denne barberkost giver en forfriskende massage samtidig med at den skaber barbering skum. Stivheden af børstehårene vil reducere gradvist over tid og til en lavere pris, vil denne kost  giver et omkostningseffektiv
alternativ til grævlingehår. Ideel, første gang du begynder at bruge en barberkost. Fremskridt til overlegen børste
når disse er fastlagt.