Indhold
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

PRE SHAVE & ALUM BLOCK


Hydrating Pre - Shave Lotion:

BESKRIVELSE:
Forberedelse af huden før barbering nedsætter risikoen for razor burn, rødmen og hud irritation. Samt den optimale forberedelse inkluderer anvendelsen af god Pre-shave Lotion.
Edwin Jagger Natural Hydrating Pre-shave Lotion er således fremstillet til at beskytte huden effektivt mod skader og irritation ved barbering. Den unikke sammensætning af naturlige ingredienser fugter huden og blødgør hårvæksten, så den efterfølgende barbering bliver lettere og mere behagelig, og så skader og irritation undgås.

Alle Edwin Jagger produkter er fremstillet med stor omtanke og hensyntagen til både miljø og krop. Det betyder bl.a., at de anvendte ingredienser er så rene og naturlige som overhovedet muligt. Produkterne er således helt fri for både parabener og paraffin, og de er fremstillet på miljøvenlig vis.

HUDTYPE:
Anvendes til alle hudtyper, men særligt velegnet til sart hud.

Antiseptic Alum Block

BESKRIVELSE:
Edwin Jagger Antiseptic Alum Block er fremstillet af naturlig kalium og alun. Kalium virker antiseptisk og får porerne til at trække sig sammen efter barbering. Alun virker hæmostatisk, hvilket vil sige, at det hurtigt og effektivt stopper blødning, hvis du fx får et lille sår ved barbering. Den antiseptiske og hæmostatiske virkning gør således tilsammen Alum Block ideel til brug lige efter barbering.

ANVENDELSE:
Fugt blokken med koldt vand og lad den glide henover det område, du har barberet. Tør herefter ansigtet med et rent håndklæde.