Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

COOLING MENTHOL EXCELLENT FOR ALL SKIND TYPES


COOLING MENTHOL COLLECTION:

Cool menthol beroliger huden, imens den virker enormt kølig og forfriskende ved barbering.
Denne skønne meget friske kollektion er velegnet til alle hudtyper.

Cooling Menthol serien indeholder følgende produkter:

- Premium shaving cream tube 75 ml
- Premium shaving cream dåse 100 ml
- Traditional shaving soap dåse 65 gr
- Traditional shaving soap refil 65 gr singel og som 3 pk

Traditional Shaving Soap i flot dåse og refil:

BESKRIVELSE:
Edwin Jagger Traditional Shaving Soap er til dig, der ønsker en god, gammeldags barbering med et naturligt produkt uden parabener. De rene, naturlige ingredienser i denne barbersæbe er sammensat særligt til at skabe en koncentreret sæbe, der let skummes op til en fyldig og blød skum, der blødgør hår stråene og gør barberingen lettere. Edwin Jagger barbersæben indeholder Cooling Menthol, der har fugtgivende og beskyttende egenskaber, som gør sæben særdeles velegnet til alle hudtyper og desuden giver den en frisk og behagelig duft af Menthol. Barbersæben leveres i en praktisk dåse, så du let kan tage den med på farten.

ANVENDELSE:
Start med at fugte området, som skal barberes, med varmt vand. Allerbedst er det, hvis du tager et varmt bad inden barberingen, så hårene er bløde og porerne åbner sig. Skum sæben op i en lille skål (fx Edwin Jagger Shaving Soap Bowl) med en smule varmt vand. For det bedste resultat bør du bruge en god barberkost til efterfølgende at fordele sæben på området, som skal barberes. Påfør skummet i små cirkulære bevægelser, så hårene løftes og blødgøres. Lad barbersæben virke et øjeblik og påbegynd herefter din barbering.

HUDTYPE:
Særligt velegnet til alle hudtyper.

Permium Shaving Cream på tube og i flot dåse:

BESKRIVELSE:
Edwin Jagger Premium Shaving Cream er en koncentreret barbercreme designet til at give en cremet og fyldig skum, der gør din barbering lettere og bedre. Den unikke kombination af udvalgte plante-ekstrakter og andre naturlige, rene ingredienser giver dig en behagelig barbering og en frisk duft af Menthol. Indholdet af Menthol medvirker desuden til at beskytte og reparere din hud, og gør denne barbercreme særdeles velegnet til alle hudtyper.
Dette produkt leveres i en praktisk tube, som det ses på billedet, men Edwin Jagger Natural Premium Shaving Cream fås også i en flot dåse.

ANVENDELSE:
Fugt først dit ansigt med varmt vand før påføring af barbercremen. Natural Premium Shaving Cream er en koncentreret creme, så en lille mængde creme er nok til en barbering. Du kan sagtens skumme den op i hånden og påføre den, men det optimale resultat opnås ved at bruge en god barberkost til at skumme cremen op og efterfølgende fordele skummet med små cirkulære bevægelser, der løfter hårene. Når du har påført barbercremen bør du give den lidt tid til at virke og blødgøre hårvæksten, så vent et øjeblik og påbegynd derefter din barbering.

HUDTYPE:
Edwin Jagger barbercremen kan anvendes til alle hudtyper.

Premium shaving creme i flot dåse

3 Pack Refil Soap

Antiseptic Alum Block

Hydrating Pre - Shave Lotion

Edwin Jagger Classic Razor Set

Edwin Jagger Gift Set