Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

LIME & GRANATÆBLE EXCELLENT FOR SENSETIV TO NORMAL SKIN


LIME & GRANATÆBLE COLLECTION

Lime og granatæble frugtens olier hjælper med at rense og genoprette huden og efterlader huden fugtet og beskyttet mod elementerne ydre påvirkninger fra miljøet. Lime og granatæble giver denne serie en skøn frisk og syrlig duft.
Velegnet til sarte og normale hudtyper.

Lime & Granatæble serien indeholder følgende produkter:

- After shave lotion 100 ml
- Premium shaving cream tube 75 ml
- Premium shaving cream dåse 100 ml
- Traditional shaving soap dåse 65 gr
- Traditional shaving soap refil 65 gr singel og som 3 pk.

Traditional Shaving soap i flot dåse og refil:

BESKRIVELSE:
Edwin Jagger Traditional Shaving Soap er til dig, der ønsker en god, gammeldags barbering med et naturligt produkt uden parabener. De rene, naturlige ingredienser i denne barbersæbe er sammensat særligt til at skabe en koncentreret sæbe, der let skummes op til en fyldig og blød skum, der blødgør hår stråene og gør barberingen lettere. Edwin Jagger barbersæben indeholder Lime og Granatæble, der har fugtgivende og beskyttende egenskaber, som gør sæben særdeles velegnet til sensitiv og normal hud og desuden giver den en syrlig, frisk og behagelig duft. Barbersæben leveres i en praktisk dåse, så du let kan tage den med på farten.

ANVENDELSE:
Start med at fugte området, som skal barberes, med varmt vand. Allerbedst er det, hvis du tager et varmt bad inden barberingen, så hårene er bløde og porerne åbner sig. Skum sæben op i en lille skål (fx Edwin Jagger Shaving Soap Bowl) med en smule varmt vand. For det bedste resultat bør du bruge en god barberkost til efterfølgende at fordele sæben på området, som skal barberes. Påfør skummet i små cirkulære bevægelser, så hårene løftes og blødgøres. Lad barbersæben virke et øjeblik og påbegynd herefter din barbering.

HUDTYPE:
Særligt velegnet til sensitiv og normal hud.

Premium shaving cream på tube og i flot dåse:

BESKRIVELSE:
Edwin Jagger Premium Shaving Cream er en koncentreret barbercreme designet til at give en cremet og fyldig skum, der gør din barbering lettere og bedre. Den unikke kombination af udvalgte plante-ekstrakter og andre naturlige, rene ingredienser giver dig en behagelig barbering og frisk syrlig duft af Lime og Granatæble. Indholdet af og Lime og granatæble medvirker desuden til at beskytte og reparere din hud, og gør denne barbercreme særdeles velegnet til sensitiv og normal hud.
Dette produkt leveres i en praktisk tube, som det ses på billedet, men Edwin Jagger Natural Premium Shaving Cream fås også i en flot dåse.

ANVENDELSE:
Fugt først dit ansigt med varmt vand før påføring af barbercremen. Natural Premium Shaving Cream er en koncentreret creme, så en lille mængde creme er nok til en barbering. Du kan sagtens skumme den op i hånden og påføre den, men det optimale resultat opnås ved at bruge en god barberkost til at skumme cremen op og efterfølgende fordele skummet med små cirkulære bevægelser, der løfter hårene. Når du har påført barbercremen bør du give den lidt tid til at virke og blødgøre hårvæksten, så vent et øjeblik og påbegynd derefter din barbering.

HUDTYPE:
Edwin Jagger barbercremen kan anvendes til alle hudtyper, og er i særdeleshed velegnet til sensitiv og normal hud.

Moisturising After Shave Lotion:

BESKRIVELSE:
Edwin Jagger Moisturising Aftershave Lotion med Lime og Granatæble er en plejende og beskyttende lotion til anvendelse efter barbering. Den har en frisk og syrlige duft fra lime og granatæble. Den fugter og plejer din hud effektivt, præcis som huden har behov for efter en barbering. Den absorberes let uden at efterlade huden fedtet. Lime og granatæble virker beskyttende og genopbyggende og gør denne aftershave lotion særligt velegnet til sensitiv og normal hud.
Edwin Jagger Moisturising Aftershave Lotion komplementerer og fungerer optimalt i kombination med Edwin Jagger shaving creams og shaving soaps.

Alle Edwin Jagger produkter er fremstillet med stor omtanke og hensyntagen til både miljø og krop. Det betyder bl.a., at de anvendte ingredienser er så rene og naturlige som overhovedet muligt. Produkterne er således helt fri for både parabener og paraffin, og de er fremstillet på miljøvenlig vis.

HUDTYPE:
Sensitiv til normal hud.

Edwin Jagger Gift Set

Edwin Jagger Soap Bowl

Antiseptic Alum Block

Hydrating Pre - Shave Lotion

Edwin Jagger Razor stand with soap bowl