Indhold
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

ALOE VERA EXCELLENT FOR SENSITIVE SKIN


ALOE VERA COLLECTION

Aloe Vera er anerkendt som en beroligende og naturlig forberedelse og pleje til følsom hud med egenskaber, der hjælper med at beskytte, reparere og genopbygge.
Duften er delikat, tilbageholdende, og fordringsløs. Fremragende til følsom hud.

Aloe Vera serien indeholder følgende produkter:

- After shave lotion 100 ml
- Premium shaving cream tube 75 ml
- Premium shaving cream dåse 100 ml
- Traditional shaving soap dåse 65 gr
- Traditional shaving soap refil 65 gr singel og som 3 pk.

Traditional Shaving Soap i flot dåse og som refil.

BESKRIVELSE:
Edwin Jagger Traditional Shaving Soap er til dig, der ønsker en god, gammeldags barbering med et naturligt produkt uden parabener. De rene, naturlige ingredienser i denne barbersæbe er sammensat særligt til at skabe en koncentreret sæbe, der let skummes op til en fyldig og blød skum, der blødgør hårstråene og gør barberingen lettere. Edwin Jagger barbersæben indeholder Aloe Vera, der har fugtgivende og beskyttende egenskaber, som gør sæben særdeles velegnet til sart hud og desuden giver en mild og behagelig duft. Barbersæben leveres i en praktisk dåse, så du let kan tage den med på farten.

ANVENDELSE:
Start med at fugte området, som skal barberes, med varmt vand. Allerbedst er det, hvis du tager et varmt bad inden barberingen, så hårene er bløde og porerne åbner sig. Skum sæben op i en lille skål (fx Edwin Jagger Shaving Soap Bowl) med en smule varmt vand. For det bedste resultat bør du bruge en god barberkost til efterfølgende at fordele sæben på området, som skal barberes. Påfør skummet i små cirkulære bevægelser, så hårene løftes og blødgøres. Lad barbersæben virke et øjeblik og påbegynd herefter din barbering.

HUDTYPE:
Alle hudtyper, og særligt velegnet til sart hud

Premium Shaving Cream på tube og i flot dåse:

BESKRIVELSE:
Edwin Jagger Premium Shaving Cream er en koncentreret barbercreme designet til at give en cremet og fyldig skum, der gør din barbering lettere og bedre. Den unikke kombination af udvalgte plante-ekstrakter og andre naturlige, rene ingredienser giver dig en behagelig barbering og en let, mild duft af Aloe Vera. Indholdet af Aloe Vera medvirker desuden til at beskytte og reparere din hud, og gør denne barbercreme særdeles velegnet til sart hud.
Dette produkt leverers i en praktisk tube, som det ses på billedet, men Edwin Jagger Natural Premium Shaving Cream fås også i en flot dåse.

ANVENDELSE:
Fugt først dit ansigt med varmt vand før påføring af barbercremen. Natural Premium Shaving Cream er en koncentreret creme, så en lille mængde creme er nok til en barbering. Du kan sagtens skumme den op i hånden og påføre den, men det optimale resultat opnås ved at bruge en god barberkost til at skumme cremen op og efterfølgende fordele skummet med små cirkulære bevægelser, der løfter hårene. Når du har påført barbercremen bør du give den lidt tid til at virke og blødgøre hårvæksten, så vent et øjeblik og påbegynd derefter din barbering.

HUDTYPE:
Edwin Jagger barbercremen kan anvendes til alle hudtyper, og er i særdeleshed velegnet til sart hud pga. sine beskyttende og reparerende egenskaber.

Moistuerising After Shave Lotion:

BESKRIVELSE:
Edwin Jagger Moisturising Aftershave Lotion med Aloe Vera er en plejende og beskyttende lotion til anvendelse efter barbering. Den har en mild og behagelig duft af Aloe Vera, og den fugter og plejer din hud effektivt, præcis som huden har behov for efter en barbering. Den absorberes let uden at efterlade huden fedtet. Aloe Vera virker beskyttende og genopbyggende og gør denne aftershave lotion særligt velegnet til sart hud.
Edwin Jagger Moisturising Aftershave Lotion komplementerer og fungerer optimalt i kombination med Edwin Jagger shaving creams og shaving soaps.

Alle Edwin Jagger produkter er fremstillet med stor omtanke og hensyntagen til både miljø og krop. Det betyder bl.a., at de anvendte ingredienser er så rene og naturlige som overhovedet muligt. Produkterne er således helt fri for både parabener og paraffin, og de er fremstillet på miljøvenlig vis.

HUDTYPE:
Alle hudtyper og særlig velegnet til sart hud.

Exclucivt Old School Razor Set

3 Pack blandet Refil Soap

Gift set

Antiseptic Alum Block

Hydrating Pre - Shave Lotion