Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

LASH LIFT


Lash Lift - Permanent Vippebuk

KERATIN LASH LIFT


🌟  Keratin Lash Lift er for dig som ønsker sig flotte kurvede og løftet vipper, som syner længere og giver mere volumen til øjenvipperne.

Lash Lift er også til dig der ønsker sig det absolut mest naturlige Look, og den mest skånsomme og genopbyggende behandling til dine vipper.

Farves vipperne i samme omgang som du får lavet dit Lash Lift, giver det dig maksimal effekt og udtryk til dine øjne.
Som prikken over i'et anbefaler vi også et Brow Lift, samt farve farve af både vipper og bryn.


🌟  Lash Lift & Brow Lift har en holdbarhed på 6-8 uger.


🌟  Et Lash Lift med farve af vipperne, samt farve og tilretning af dine øjenbryn, kan udføre mirakler for dine øjne, som bliver virkelig smukke.

🌟  Du ligger på vores massage briks. Her ligger du og slapper af i ca. 45-60 min, med lukkede øjne. Når du igen åbner dine øjne, har du fået smukke løftede, buede og fyldige vipper.

🌟  BEMÆRK:

Til at pleje og vedligeholde dine vipper og bryn ANBEFALER  M2 bEAUTÉ

Eyelash Activating Serum
Eyebrow Renewing Serum,
Eyezone Conditioning Care Complex  
Oil-free Make-up Remover,  til at pleje og vedligeholde dine vipper og bryn🌟 KERATIN LASH & BROW LIFT 🌟 HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN?

KERATIN LASH & BROW LIFT - NYHED!

Du får bukket dine egne naturlige vipper ved hjælp af special udviklede lotions. En helt ny innovativ teknologi gør, at dine vipper & bryn bliver genopbygget og styrket gennem hele behandlingsprocessen. Vores lotions er veganske og der er ikke længere risiko for overbelasting af hårene. Du får også en keratin/collagen booster/botox behandling.

Ingredienserne er høj molekulære, så de kan trænge så dybt ned i håret som muligt, med ingredienser som hyaluronsyre og provitamin B5 samt silkeproteiner. Dine vippe og bryns hår modtager altså en intens genopbyggende proteinkur samtidig med liftet. Hårene genopbygges indefra, styrkes og de vil derefter synes kraftigere. Du kan uden problemer tage mascara på lige efter lash liftet, samt gøre vipperne våde.

Så er du ikke til eyelash extensions, kan vi anbefale denne fantastiske nærende behandling. Smid din vippebukker ud for evigt, og nyd dine smukke buede vipper efter et keratin lash lift.

Et keratin Lash lift holder op til 6 uger, og du kan forsætte med at beholde det fine buk, med fornyelse ca. hver 5.-6. uge.

Keratin Brow Lift er en behandling som genopbygger og nærer hvert enkelt bryns hår, så det fremstår sundere, kraftigere og bliver stærkere. Derudover vil dine bryns hår, hvis gro retning kan være nedadgående eller i forskellige retninger, blive rettet til, løftet op og gjort meget mere ensarte i formen.

Brow Lift giver brynet et smukt løft, da hårene vil være mere opadgående, hvilket også åbner øjnene mere op.

Hvis du vælger et Brow Lift med farvening af brynene, vil du opnå det optimale look for dine bryn...

🌟 Hvor længe holder et Lash Lift?

KERATIN LASH LIFT har en holdbarhed på optil 6 - 8 uger, og du kan forsætte med at beholde det fine buk, med fornyelse ca. hver 5 til 6 uge.

🌟 BEMÆRK:

Til at pleje og vedligeholde dine vipper og bryn anbefaler vi brug af M2 BEAUTÉ´s produkter, som altid sælges i salonen med gode rabatter!!!

Eyelash Activating Serum
Eyebrow Renewing Serum,
Eyezone Conditioning Care Complex  
Oil-free Make-up Remover,  til at pleje og vedligeholde dine vipper og bryn

🌟 For tidsbestilling ring til salonen på Tlf.nr. 43432209 eller Book din tid online i menuen til venstre