Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

SINGLE EYELASH EXTENSIONS


SINGLE EYELASH EXTENSIONS

SINGLE EYELASH EXTENSIONS er den perfekte måde at opfylde drømmen om smukke LANGE og FYLDIGE vipper.

Du får drømme vipper med et super naturligt look, der både føles og ser ud som dine egne.
Den eneste forskel er den perfekte længe og fylde.

SIG FARVEL TIL:

- VIPPEBUKKER
- BRUG AF MASCARA
- BESVÆRLIGE KUNSTIGE 'GØR DET SELV VIPPER'
- KEDELIGE SMÅ OG LYSE VIPPER

SINGLE  EYELASH EXTENSIONS ligner og føles som dine egne naturlige vipper. De kan grundet vores enestående teknik og med regelmæssige touch-ups og pleje, holde på ubestemt tid.

HVORDAN LAVER I BEHANDLINGEN?

Først udvælges vipperne, du guides igennem de forskellige typer og der tages udgangspunkt i dine naturlige vippers størrelse og hvad de kan bære.
Under hele påsætningen ligger du på en behagelig briks, med pude til nakken og benene, samt et blødt tæppe på kroppen.
Under hele behandlingen har du lukkede øjne.

Dine nederste vipper isoleres med en fugtgivende eye patch, eller allergi venlige tape. Øjnene lukkes og påsætningen af Eyelash Extensions begynder.
Én for én sættes en enkelt Extension på hver af dine egne naturlige vipper. Som udgangspunkt benyttes den mest holdbare og fleksible lim tilgængelig på markedet, tilsat gummikomponenter så vipperne forbliver fleksible og bløde.
Limen er ISO 10993-5 godkendt og holder op til 8 uger. Vi kan også benytte en sensitiv lim til meget sarte øjne, som dog kun holder op til 3 uger.

Efter 2- 2,5  time, hvor man ofte falder i søvn undervejs, kan du se frem til at åbne øjnene og se det smukke resultat.
Et fuldt sæt Eyelash Extensions indebærer, at der bliver påsat Extensions på flest mulige vipper. For at beholde de smukke vipper anbefales en opfyldning ca. hver 2-3. uge.
Ønsker man sine Eyelash Extensions fjernet, gøres dette nemt og forsigtigt med vores opløsningsgel.
Fjern ALDRIG selv dine Extensions - gå derimod til en autoriseret vippeteknikker!

HUSK:

Kom uden mascara. Selvom vi afrenser dine vipper inden påsætning, vil mascara fjernet med olieindholdig makeup fjerne nedsætte holdbarheden.

BEMÆRK:

Dine nye påsatte Eyelash Extensions må ikke udsættes for vand, damp, træning og sauna de første 24 timer, da limen skal gennemhærde for det mest holdbare resultat.
Der frarådes brug af olie indholdig makeup-fjerner samt olie indholdig makeup, da det kan opløse limen. Benyt ikke vippebukker eller mascara på dine Extensions. Der kan købes speciel mascara til dine Extensions.

VED EYELASH EXTENSIONS KAN DU VÆLGE IMELLEM 2 FORSKELLIGE TYPER VIPPEHÅR

EYELASH EXTENSIONS MED FAUX MINK

FAUX MINK øjenvipper er en efterligning af ægte mink vipper, fremstillet af et fleksibelt nylon materiale. Disse individuelle syntetiske vipper har en flot glans og perfekt kurve, og fås i flere forskellige kurver, længder og tykkelser. De giver et naturligt silkeblødt og smukt look.
FAUX MINK vipper er meget fleksible og lette. De føles som dine egne vipper og bliver påsat hver enkelt af dine naturlige vipper. Du kan både få naturligt look eller intenst look.
Bemærk de første 24 timer må vipperne ikke udsættes for vand, damp, træning, fugt etc. Først efter 24 timer kan du bade, træne mv. som du plejer.

Du behøver ikke længere at benytte mascara.

EYELASH EXTENSIONS MED LASER LASH

Laser Lash er Blinks nye forbedrede luksus extenions. Disse high-end extenions produceres efter højeste standard i det bedste koreanske kvalitetsnylon, og derudover laser behandles de også i overfladen fra roden og et lille stykke op, for endnu bedre tilhæftning og holdbahed. Laser Lash er ultra lette og fleksible, holder en perfekt kurve og udformning, og giver et lækkert, semi-glansfuldt og smukt resultat.

Du får nu endnu bedre overblik, da der er påtrykt kurve, længde og tykkelse, og baggrunden er nu hvid og lidt bredere, hvilket gør at vipperne står optimalt frem og er nemme at se. Selv hvis du skal påsætte med volumeteknik, så er det nemt at se og kreere smukke volume-vifter, og gør opsamlingen af de klassiske extensions til en leg.

Du behøver ikke længere at gå med mascara.

For tidsbestilling ring til salonen på Tlf.nr. 43432209

OBS VI LAVER KUN OPFYLDNING PÅ VIPPER FRA BLINK DENMARK