Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

LASH SHOP


HVAD BØR JEG KØBE TIL AT PLEJE MINE VIPPER, BRYN OG ØJNE ?

M2 EYELASH REVITALIZING GLOSS

En revitaliserende gloss, som plejer, definerer og tilfører glans til øjenvipperne.

Booster resultatet af M2 Lashes Eyelash Activating Serum! Plejer, tilfører fugt, reparerer og forbedrer vippernes styrke og elasticitet. Tilfører ultimativ glans og giver en flot, transperent gloss effekt.
Det innovative ingrediens KOBBER TRIPEPTIDE-1 bidrager også til et sundt øjenparti og hjælper med at fremme dannelsen af kollagen, bekæmper de frie radikaler og forhindrer tab af hyaloronsyre, som er medvirkende til for tidlig ældning af huden omkring det sarte øjenparti.

M2 Lashes Eyelash Revitalising Gloss anvendes dagligt på rene, tørre vipper både morgen og / eller aften.

Brug M2 Lashes Eyelash Revitalizing Gloss som en mascara fra vipperødderne til vippespidserne. Om dagen kan du anvende produktet som en nærende og plejende behandling, der giver dine vipper glans, eller som en base under din mascara. Lad produktet tørre, før du bruger eventuel vippecurler. Om aftenen kan du anvende gloss’en som en ekstra nærende pleje.

Resultater: Skinnende, definerede, sunde vipper. Fremmer virkningen af M2 Lashes Eyelash Activating Serum. Definerer vippernes længde, bue og styrke og
giver mere fleksibilitet og glans.

Vejl uds.pris kr. 380,-

M2 EYELASH ACTIVATING SERUM

M2 Lashes er et aktivt serum, der får vipperne til at vokse.

M2 Lashes innovative aktive ingrediens MDN*, udviklet fra et ingrediens, som bruges i øjenmedicin og kombineret med vitaminer, giver dig flere øjenvipper, fremmer deres vækst og forlænger samtidig vippernes naturlige holdbarhed. Vipperne bliver længere, fyldigere og stærkere.
De første synlige reultater ses normalt efter 6 – 8 uger, og det optimale resultat efter 16 uger.

M2 Lashes anvendes 1 gang om dagen. For bedste resultat om aftenen, efter at du har fjernet din make-up (og eventuelle kontaktlinser) – på ren, tør hud.

Påfør M2 Lashes på huden ved vippekanten på de øverste øjenvipper, ligesom når du anvender en flydende eyeliner. Lad M2 Lashes trænge ind i huden og tørre helt. Når serumet er helt tørt kan du bruge din normale øjencreme.

Resultater: Fyldigere, længere, stærkere vipper! Hvis du anvender den hver dag, vil dine vipper ikke bare vokse sig længere, tættere og stærkere, men i nogle tilfælde også mørkere og med en mere harmonisk bue. Dine øjne vil blive mere iøjenfaldende, forekomme mere åbne og strålende.

Vejl uds.pris kr. 975,-

OIL FREE EYE MAKEUP REMOVER

Luksuriøs afrensning og effektiv pleje. Da det følsomme øjenområde brug for særlig omsorg, har M2Beauté udviklet den nye Oil Free Eye Make-Up Remover. Den forbereder effektivt og blidt huden og vipperne for ensartet påføring og optimal absorbering af dine M2LASHES produkter (Eyelash Activating Serum og Revitalizing Gloss).
Det milde aktive kompleks giver balanceret pleje og genopfrisker huden. Det renser grundigt uden at efterlade spor, og er den naturlige start på din daglige skønhedspleje.

Den unikke, oliefri formulering garanterer maksimal skånsom afrensning og pleje, og sætter en stopper for ubehagelige hævelser og stoppede porer. Vælg en innovativ make-up remover, der optimalt forbereder din hud til efterfølgende pleje og skønhedsprodukter.

Vejl uds.pris kr. 255,-

EYE MAKEUP REMOVER PADS

Makeup renseservietter specielt udviklet til eyelash extensions. Indeholder aloe vera, og efterlader huden omkring øjnene blød og gennemfugtet.

Vejl uds.pris kr. 95,-

GENTEL TOUCH COTTON

Blink Gentle Touch Cotton er 100% ren bomuld. Servietterne er særdeles velegnede til at fjerne øjenmakeup ved brug af eyelash extensions.
Den superbløde og glatte overflade efterlader ingen vatfnuller i øjenvipperne eller på huden.
Kan med fordel anvendes sammen med Blink Lip & Eye Make Up Remover.

Vejl uds.pris kr. 45

NOIR MASCARA

Kan bruges på eyelash extensions for ekstra intensitet og volumen.
Denne sorte mascara giver også dine naturlige vipper fylde og intensitet. Indeholder styrkende keratin og E vitamin.

Vejl uds.pris kr. 220,-

NOIR EYELINER

Noir Flydende Eyeliner fra Blink, er specielt udviklet til brug med eyelash extensions.
Denne flydende eyeliner har en fin påføringspensel, som gør den nem at lægge. Noir eyeliner er vandfast og tværer ikke ud. Skal lægges i et tyndt lag og giver en intens liner effekt. Fåes i sort.

vejl.uds. pris kr. 175,-

BLINK EYELINER

Eyeliner specielt udviklet til brug med eyelash extensions. Denne kvalitets eyeliner er nem at påføre og tværer ikke ud. Eyelineren spidses med den medfølgende Blink Sharpener. Eyelineren fåes i sort.

Vejl.uds. pris. kr 175,-

BLINK LASH CONDITIONER

Blink Lash Conditioner er en kombineret balsam og serum, fremstillet af naturlige asiatiske urteekstrakter. Nærende og fugtgivende ingredienser holder dine naturlige vipper fleksible og stærke, og giver optimale vækstbetingelser.
Kan også benyttes med eyelash extensions. For det bedste resultat påføres Blink Lash Conditioner morgen og aften med den medfølgende børste. Undgå direkte kontakt med øjnene.

Vejl. uds. Pris. kr. 595,-

BLACK DIAMOND COATING SEALANT

Denne luksuriøse sorte glaze fra Blink øger holdbarheden på dine extensions og giver dine vipper et intenst og glansfuldt look. Påføres dagligt med den medfølgende lille mascarabørste som gør den nem at bruge. Til professionelt brug anvendes Crystal Drop Coating Sealant som forsegling af limen efter påsætning af extensions.

LINT FREE EYE PATCH

Disse patches til under øjet, er den perfekte øjenmaske.

Blinks Under Eye Patch Vitamin A&E er den ultimative forkælelse til huden omkring øjnene. Den fungerer som en instant øjenopfrisker og virker kølende på hævede øjne.
Denne Under Eye Patch er så skånsom at selv kunder med sensitive øjne sagtens kan bruge den. Vil du virkelig gøre noget ekstra for dine øjne, er der ingen vej udenom denne skønne Under Eye Patch.
Disse under Eye Patches benyttes også til at isolere de nederste vipper ved professionelt påsætning af eyelash extensions.


Vejl uds.pris kr. 145,-

EYECURL II

Eyecurl II Heated Lash Curler er en vippebukker, som giver de smukkeste buede vipper ved hjælp af varme. Et mere holdbart resultat findes ikke.

Eyecurl II er perfekt hvis du har ægte mink lash extensions, så du kan holde den smukke curve, da de naturlige mink vipper netop opfører sig som dine egne naturlige vipper, og kan med tiden miste lidt af deres curl. Dette kan vedligeholdes nemt og nænsomt ved hjælp af denne Lash Curler.

Eyecurl II er virkelig en øjenåbner, om du har extensions eller ej.

Anvendelse af Eyecurl II:
• Sæt batteri i curleren.
• Tænd på on/off knappen.
• Vent ca 1 minut.
• Begynd med at bukke ved roden af de midterste øjenvipper og derefter de yderste øjenvipper.
• Buk vipperne bagover.
• Hold den og fix i ca. 5-10 sekunder.
• Afslut med Blink Noir Mascara eller Coating Sealant for ekstra hold.

BLINK LASH CARE

Mild og skånsom make up fjerner specielt velegnet til eyelash extensions. De naturlige planteekstrakter efterlader din hud blød og gennemfugtet. Denne make up fjerner kan også bruges til at fjerne make up på læberne. Er særligt egnet til brug inden påsætning af eyelash extensions. Benyttes inden primer.

Vejl.uds.Pris kr. 195,-