Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

VIPPETYPER


SE DE FORSKELLIGE VIPPETYPER

FAUX MINK:

Faux Mink øjenvipper er en efterligning af ægte mink vipper, fremstillet af et fleksibelt nylon materiale. Disse individuelle syntetiske vipper har en flot glans og perfekt kurve, og giver et naturligt silkeblødt og smukt look. Vi fører de syntetiske vipper i alle tilgængelige kurver, længder og tykkelser.FAUX MINK LITE:

Er en viderudvikling af de alm. Faux Mink vipper. Faux Mink Lite er lettere og endnu mere fleksible, hvilket gør at de tåler mere belastning og derfor kan holde længere end de regulære Faux Mink vipper.

REAL MINK FUR:

De mest fantastiske mink vipper! De er håndlavede og består af 100% naturlig mink pels. De er blødere, lettere og et mere glamourøst look findes ikke. Disse ægte mink vipper giver et lidt mere naturligt, men meget mere sexet look. Mink vipperne foretrækkes af stjerner som Jennifer Lopez, Madonna, Kim Kardashian & Heidi Klum. Hvis du virkelig skal gøre det på Hollywood manér, så vil disse vipper aldrig slå fejl. Vipperne er steriliseret og allergivenlige, og ikke tilsat kemikalier eller farvning. Real Mink Fur Single Lashes er lavet af individuelle mink hår, der er blevet nøje udvalgt ved forsigtigt at børste levende mink.
TWO TONE VIPPER:

Sæt ekstra fokus på dine øjne og fremhæv din øjenfarve med Two Tone Single Lashes. Disse syntetiske vipper er sorte ved roden men toner ud i en smuk dæmpet farve. Kan mixes med de sorte Faux Mink vipper og giver et lækkert sofistikeret look, men med lidt mere kant.


RAINBOW:
Disse syntetiske vipper er i stærke farver fra rod til spids. Hvis du virkelig skal vise karaktér, giver disse farvede vipper dine øjne et ekstra pift. Mix alle 12 farver, vælg en enkelt farve eller mix med de sorte Faux Mink vipper alt efter ønske og look.

GLITTER LASHES:

JEWEL LASHES:For tidsbestilling BOOK ONLINE i menuen til venstre, eller ring på Tlf.nr. 43432209