MENS SHAVE AND BODY AMERICAN CREW


AMERICAN CREW LUBRICATING SHAVE OIL

LUBRICATING SHAVE OIL:

Koncentreret forebyggelse af irritation.
Ikke-fedtet opløsning, der beskytter huden og giver en tæt og glat barbering. Eukalyptus og kløver er blot nogle af de nyttige olier, der bekæmper rifter, irritation efter barbering og indgroede hår. Kan anvendes under barbercreme eller -gelé. Fremragende til præcisionsarbejde på bakkenbarter, fipskæg mm. og nødvendig for alle, der har tendens til hudirritation efter barbering.

Anvendelse: Fugt ansigtet med varmt vand. Massér olien ind i skægget, og barber dig som normalt.

Fordele: Blødgør skægget hurtigere end creme og giver en tættere barbering. Naturlige adstringerende midler, der trænger ind i porerne og køler huden, samtidig med at overskydende olie, urenheder og døde hudceller fjernes. Ligger som et let lag på skægget, og barberbladet glider derfor lettere over huden, hvilket minimerer rifter, sår og hududslæt.

AMERICAN CREW PRECISION SHAVE GEL

PRECISION SHAVE GEL:

Ikke-skummende formel til normale til fine skægtyper.
Klar gelé sikrer, at barberbladene glider let og giver en ren og tæt barbering. Ekstrakter af græskarkerner og Tea Tree olie beroliger huden og forebygger mod opblussen. Anvendes til rensning af halsen eller på ansigt, bakkenbarter eller hovedet. Precision Shave Gel er også velegnet til præcisionsarbejde og rensning af halsen i saloner.

Anvendelse: Fugt ansigtet med varmt vand. Påfør et tyndt lag gelé på skægget, og barber dig som normalt. Herefter anvendes Post-Shave Cooling Lotion. Hvis du ønsker en endnu tættere barbering anvendes et lag af Lubricating Shave Oil under Moisturizing Shave Cream.

Fordele: Fremragende kilde til mineraler, især zink. Hjælper huden til at forny sig, mens den fugter. Essentielle fedtsyrer regulerer talgproduktionen. Forhindrer irritation med beroligende antibakterielle egenskaber. Fugtighedsgivende, blødgørende og helende emulgerende middel med antimikrobielle og antiinflammatoriske egenskaber. Fremragende antioxidant og fugtighedsgivende middel.

AMERICAN CREW MOISTURIZING SHAVE CREAM

MOISTURIZING SHAVE CREAM:

Urteformel til normale til ru skægtyper.
Plejeformel med stærke antioxidanter sikrer, at barberbladene glider uden at udtørre huden. Plejende aloe vera og helende avocadoolie giver maksimal beskyttelse til tør eller følsom hud. Moisturizing Shave Cream anbefales også til hud, der kræver ekstra fugt, samt til personer, der ønsker at se, nøjagtig hvor de har barberet sig.

Anvendelse: Fugt ansigtet med varmt vand. Dæk ansigtet med barberskum, og barber dig som normalt. Herefter anvendes Post-Shave Cooling Lotion. Hvis du ønsker en endnu tættere barbering anvendes et lag af Lubricating Shave Oil under Moisturizing Shave Cream.

Fordele: Naturligt antiseptisk og helende middel. Antioxidant, der beskytter og fugter huden. Fremragende fugtgivende middel med et højt indhold af A- og B- vitaminer, der absorberer ultraviolet stråling fra solen. Beroliger huden og forebygger udtørring og irritation efter barbering.

AMERICAN CREW POST-SHAVE COOLING LOTION

POST-SHAVE COOLING LOTION:

Fugtende lindring ved barbering.
Den dobbeltvirkende formel fungerer som et let fugtighedsgivende middel og en beroligende aftershave. Aktive mineraler gendanner hudens balance og forhindrer inflammation. Kølende midler som Tea Tree olie og mentol efterlader huden kølig og opfrisket. Beskyttende antioxidanter giver også en barriere til beskyttelse af huden mod miljøskadelige virkninger fra eksempelvis forurening, hårde vinde mv.

Anvendelse: Påfør på ansigt og hals. Kan anvendes straks efter barbering eller som en fugtighedscreme til daglig brug.

Fordele: Naturligt forekommende mikroorganisme, som findes nær varme kilder i dybhavet. Beroliger og dæmper irritation i følsom og irritabel hud. Fremragende kilde til mineraler, især zink. Hjælper huden til at forny sig, mens den fugter. Essentielle fedtsyrer regulerer talgproduktionen. Antiinflammatorisk og antiseptisk middel, der er perfekt til beroligelse af huden og forebyggelse af irritation. En blanding af ekstrakter, der fremmer helingen og en sund, balanceret hud.

AMERICAN CREW CITRUS MINT MOISTURIZING BODY WASH

Mildt rensende bodywashl med opkvikkende duft.

Anvendelse: Klem en lille mængde af produktet ud på hænder eller på en vaskeklud, og påfør produktet på fugtig hud. Skyl grundigt. Skyller snavs og olie væk med en naturlig citrusduft. Glycerin og E-vitamin plejer og fugter huden, og denne Body Wash er derfor yderst velegnet til vintervejr og tørre klimaer.

Fordele: Ingen syntetiske dufte. Naturlige olier stimulerer og opfrisker huden. Certificeret økologisk grape- og appelsinekstrakt. Fugtgivende middel, der fugter og bevarer hudens naturlige olier. Essentielle antioxidanter, der er nødvendige for at forbedre hudens struktur, fasthed og glathed. Giver huden naturlig toning og fugt.

AMERICAN CREW TEA TREE PURIFYING BODY WASH

Dybderensende middel med opkvikkende duft.
Purifying Body Wash, der er fyldt med urter og naturlige olier, renser i dybden og gendanner hudens naturlige fugtbalance. A-, D- og E-vitaminer, der er fyldt med antioxidanter, samt Tea Tree genopbygger hudens optimale struktur.

Anvendelse: Anvend en lille mængde på hænder eller en vaskeklud, og påfør produktet på fugtig hud. Skyl grundigt.

Fordele: En nærende urt, der er en fremragende kilde til A- og D-vitaminer. Stimulerer væksten af sundt væv. Fremragende middel til fugtning og beroligelse af huden. Fremmer sund hud. Antioxidanter, der bekæmper frie radikaler og gør huden mere blød.

AMERICAN CREW CLASSIC BODY WASH

Fremragende rensemiddel med klassisk duft. En forfriskende badegelé, der renser og plejer huden. Glycerin og aloe vera tilfører sammen med A- og E-vitamin fugt til huden og forbedrer hudens struktur, med en diskret duft af American Crew Classic Fragrance.

Anvendelse: Påføres på fugtig hud med hænder eller en vaskeklud. Skyl grundigt.

Fordele: En enestående blanding af krydderier og citrus giver en diskret, ren og maskulin duft. Giver naturlig pleje og fugt til huden og øger dens elasticitet.Fugtgivende middel, der fugter huden og bevarer hudens naturlige olier. Essentielle antioxidanter, der er nødvendige for at forbedre hudens struktur, fasthed og glathed. Fugter og afhjælper tør hud.

AMERICAN CREW CLASSIC 3 IN 1

Shampoo, balsam og body wash.
Smart 3-i-1-produkt, som rengør og plejer hår og hud.

Anvendelse: Fordel en god mængde i vådt hår og på våd krop. Skyl grundigt.

Virkemidler: Dimethicone, citronsyre, natriumchlorid, salviebladekstrakt.

Fordele: Plejer og udglatter håret og giver det glans. Genopliver og genopretter håret. Remineraliserer og blødgør huden. Styrkende rensemiddel, som stimulerer håret og hovedbunden.

AMERICAN CREW NINE FRAGRANCE FOR MEN

American Crew Nine Fragrance For Men er en frisk duft til den moderne mand. Den er en let duft af citrus, og duften holder længe. Navnet NINE, kommer af de første forbrugertests, hvor de kom frem til at 9 ud af 10 kvinder fandt duften attraktiv. Denne Eau De Toilette er meget drøj i brug, og kan bruges af mænd i alle aldre.

AMERICAN CREW CLASSIC FRAGRANCE

American Crew kendte duft til mænd.
American Crews unikke duft til mænd indeholder krydderier og citrusnoter, der giver en diskret, ren maskulin duft. Denne duft er essensen af American Crews produkter og er kvindernes favorit til deres partnere.

Anvendelse: Rens kroppen, og spray herefter en lille mængde duft på nakke og krop.
Topnoter: Mandarin og grape.
Mellemnoter: Lavendel og rosmarin.
Basisnoter: Sandeltræ og muskatsalvie.
Seneste nyt
1.4.21
🛑 COVID-19 RETNINGSLINJER TIL SALONENS KUNDER & SALONENS TILTAG
⭕️ Covid19 Retningslinjer ⭕️

Der skal ved besøg i salonen kunne fremvises......