Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

AMERICAN CREW


AMERICAN CREW

Blev grundlagt i 1994 med en enkelt idé – at tilbyde mænd en oplevelse i salonen, som var tilegnet mænd, uden at gå på kompromis med deres maskulinitet.
Design og kvalitet skal imødekomme den moderne mands behov for at skabe det rette look og image og med AMERICAN CREW bliver der sat en helt ny standard inden for hårplejeprodukter til mænd.

AMERICAN CREW har idag etableret sig som et af verdens mest populære professionelle herre brands. Mænd verden over sætter deres lid til det brand, som er skabt til at give mænd de værktøjer, som de har brug for, for at kunne skabe stilfulde, trendy og maskuline looks dag efter dag...

AMERICAN CREW CLASSIC

AMERICAN CREW POWER CLEANSER STYLE REMOVER

Rensende shampoo for normal til fedtet hår
Renser mild og skånsomt hår og hovedbund fra rester af stylingprodukter eller andre urenheder
Frisk maskulin duft.

Menthol:
Giver en kølig og frisk effekt.

Rosmarin:
Plejer og giver fugt til hovedbunden.

Panama Bark:
Et naturligt rensende ekstrakt som fjerner uønsket fedt fra hår og hovedbund uden at fjerne hudens naturlige olier.


AMERICAN CREW CLASSIC 3 IN 1

Shampoo, balsam og body wash.
Smart 3-i-1-produkt, som rengør og plejer hår og hud.

Anvendelse: Fordel en god mængde i vådt hår og på våd krop. Skyl grundigt.

Virkemidler: Dimethicone, citronsyre, natriumchlorid, salviebladekstrakt.

Fordele: Plejer og udglatter håret og giver det glans. Genopliver og genopretter håret. Remineraliserer og blødgør huden. Styrkende rensemiddel, som stimulerer håret og hovedbunden.

AMERICAN CREW CLASSIC DAILY MOISTURIZING SHAMPOO

Til normalt til tørt hår og hovedbund.
Daily Moisturizing Shampoo indeholder en formel med en blanding af naturlige ekstrakter, der fugter og plejer håret uden at tynge det.

Anvendelse: Gør håret helt vådt. En lille mængde af produktet masseres ind i hår og hovedbund. Skyl grundigt.

Fordele: Giver hovedbunden naturlig toning og fugt. Giver glans, elasticitet og fugt. Mildt og naturligt rensemiddel, der ikke fjerner de naturlige olier i håret. Beroligende, blødgørende og fugtgivende middel.

AMERICAN CREW CLASSIC DAILY SHAMPOO

Til normalt til fedtet hår og hovedbund.
Ved hjælp af rensende midler fra naturlige kilder nedbryder Daily Shampoo overskydende olier fra håret, så det let kan skylles ud. Ekstrakter af rosmarin og timian giver en forfriskende og styrkende opkvikkende fornemmelse for hovedbunden, og hvedeprotein giver øget styrke.

Anvendelse: Gør håret helt vådt. En lille mængde af produktet masseres ind i hår og hovedbund. Skyl grundigt.

Fordele: Mildt og naturligt rensemiddel, der ikke fjerner de naturlige olier i håret. Giver glans og styrke. Giver hovedbunden naturlig toning og fugt. Udtørrer ikke hår og hovedbund.

AMERICAN CREW CLASSIC ANTI DANDRUFF SHAMPOO

Til behandling af tør hovedbund.
Fremmer effektivt sundt udseende hår og hovedbund. Den aktive ingrediens, zinkpyrithion, forebygger kløen og dannelse af flager i forbindelse med skæl. Anti-Dandruff Shampoo er også en enestående behandlingsshampoo til brug i vintermånederne, i tørt klima eller 1-2 gange om ugen for at bibeholde en sund hovedbund.

Anvendelse: Gør håret helt vådt. En lille mængde af produktet masseres ind i hår og hovedbund. Skyl grundigt. De bedste resultater opnås ved brug mindst to gange ugentligt eller efter henvisning fra en læge.

Fordele: Forebygger kløen og dannelse af flager i forbindelse med skæl. Køler og opfrisker hovedbunden. Antimikrobiske og svampedræbende midler.

AMERICAN CREW PECISION BLEND SHAMPOO

En revolutionerende shampoo til rensning og behandling af grå hår, imens den vibrerende farve fastholdes.

Denne innovative formel er specielt udviklet til mænd og indeholder en lang række ingredienser rige på næringsstoffer såsom aminosyrer, rosmarinbladekstrakt rig på antioxidanter og UV-filtre. Kombinationen af disse kraftfulde ingredienser hjælper Precision Blend Shampoo med at beskytte mandens hårfarve mod falmen – legende let.

Ingredienser & fordele:

Indeholder polyphenoler til forhindring af dannelsen af frie radikaler, hvilket beskytter håret mod at falme. Beskytter mod de skadelige virkninger fra UV-stråling med benzophenone-4, en sikker og effektiv solblokerende ingrediens. Indeholder dimethicone, et silikonebaseret plejemiddel, der gør håret skinnende og modstandsdygtigt over for sammenfiltring. Indeholder panthenol, et langtidsvirkende fugtighedsmiddel, som findes i vitamin B5, og som styrker hårets udseende og følelse ved at øge volumen, forbedre strukturen, forhindre skader og forbedre glansen. Indeholder aminosyrer, som giver kraftig fugtighed, hvilket binder egenskaberne og forbedrer hårets blødhed og sætteegenskaber. Indeholder rosmarinbladekstrakt til beskyttelse af håret mod frie radikaler, som får håret til at falme.

AMERICAN CREW CLASSIC THICKENING SHAMPOO

Giver håret maksimal volumen og fylde samtidig med en blid, men effektiv rensning. Glycerin hjælper med at holde på vandet og øge hårstråets tykkelse, mens Tea Tree og kokosnøddeolie blødgør og giver glans.

Anvendelse: Gør håret helt vådt. En lille mængde af produktet masseres ind i hår og hovedbund. Skyl grundigt.

Fordele: Blødgør og øger hårstråets tykkelse. Giver fugt og glans. Renser og stimulerer hår og hovedbund.

AMERICAN CREW CLASSIC GREY SHAMPOO

Optimal pleje til gråt hår.
Denne shampoo indeholder afbalancerende egenskaber til at fjerne messinggule toner fra gråt eller grånende hår. Den forebygger ligeledes messingfarver i hår, der har været afbleget eller farvet blond. Hydrolyseret mælkeprotein giver optimal pleje til bekæmpelse af den tørhed, der ofte er fremtrædende ved grånende hår, og bevarer fugtigheden.

Anvendelse: Gør håret helt vådt. En lille mængde af produktet masseres ind i hår og hovedbund. Skyl grundigt.

Fordele: Glatter og blødgør håret, hjælper til at absorbere og bibeholde fugtigheden. Plejer håret og giver det glans. Naturlig harpiks.

AMERICAN CREW CLASSIC STIMULATING CONDITIONER

Til blødt medgørligt hår.
Stimulating Conditioner udglatter og fugter håret uden at tynge det. B5-vitamin gør håret blødt at røre ved, mens rosmarin og mentol toner og opfrisker hovedbunden. Stimulating Conditioner er et opfriskende produkt, der giver en behagelig fornemmelse i baghovedet.

Anvendelse: Efter brug af shampoo masseres en lille mængde af produktet ind i hår og hovedbund og fordeles jævnt. Skyl grundigt.

Fordele: Giver hovedbunden naturlig toning og fugt. Hurtigt, dybdevirkende fugtighedsmiddel. Køler og opfrisker hovedbunden. Forebygger tørhed.

AMERICAN CREW CLASSIC FIBER WAX

Giver et stærkt hold med lav glans.
Fiberlignende, harpiksholdigt produkt, der giver håret øget tykkelse, struktur og fylde. Giver et stærkt fleksibelt hold med en mat finish. Velegnet til kortere hår på 1-3 tommers længde.

Anvendelse: De bedste resultater opnås ved at gnide en lille mængde af produktet mellem håndfladerne, inden det kommes i håret. Fordeles jævnt i fugtigt eller tørt hår og styles som ønsket.

Fordele: Fugtgivende og emulgerende, giver enestående hold. Emulgerende middel, der giver en blød fornemmelse. En fin balsam og en fremragende emulgator. Beskytter mod tab af fugtighed, og giver total kontrol.

AMERICAN CREW CLASSIC FORMING CREAM

Medium hold med medium glans.
Denne letanvendelige stylingcreme er velegnet til alle hårtyper. Forming Cream giver hold, fremragende smidighed og naturlig glans. Dette produkt får også håret til at se fyldigere ud og er ideelt til at vænne nye brugere til at anvende stylingprodukter på bøtte.

Anvendelse: En lille mængde fordeles jævnt i fugtigt eller tørt hår og styles som ønsket.

Fordele: Er let at vaske ud med shampoo og efterlader ikke rester. Fugtgivende middel, der giver bevægeligt hold. Plejer og fugter håret. Et holdemiddel, der fremmer hårets fasthed, volumen og og fylde. Blødgør og øger hårstrået, så håret ser tykkere ud.

AMERICAN CREW CLASSIC DEFINING PASTE

Medium hold med lav glans.
For mere struktur eller øget definition. Bivoks giver et naturligt, smidigt hold til hår i alle længder. Den vokslignende konsistens giver en mat finish, og produktet er stadig let at fordele i håret. Defining Paste minder om Fiber, for så vidt angår struktur og effekt, men det er lettere at anvende og fordele i håret. Det kan også anvendes til hår, der er længere end 2 tommer.

Anvendelse: Emulgeres mellem håndfladerne, og en lille mængde fordeles jævnt i fugtigt eller tørt hår og styles som ønsket.

Fordele: Et emulgerende middel med blødgørende egenskaber. Giver et smidigt hold. Håret ser tykkere og fyldigere ud.

AMERICAN CREW CLASSIC GROOMING CREAM

Giver et stærkt hold med enestående glans.
Anvendes til at skabe et glat elegant look eller til at blødgøre naturligt krøllet eller bølget hår med plejende egenskaber som aloe vera. Afviser fugt for at holde stylingen intakt og giver fremragende hold og glans.

Anvendelse: En lille mængde fordeles jævnt i håndfladerne og indarbejdes i fugtigt eller tørt hår.

Fordele: Indeholder fugtgivende og blødgørende egenskaber. Giver fremragende hold og glans. Indeholder plejende egenskaber og glans. Opbygger en barriere til beskyttelse mod tab af fugtighed og indeholder antioxidanter.

AMERICAN CREW CLASSIC MOLDING CLAY

Stærkt hold med medium glans.
Koncentreret stylingeffekt, der giver digmulighed for at style håret, som du vil. Produktet er fremstillet af naturlige ekstrakter og bivoks, og denne enestående kombination bibeholder hårets berørbare form og struktur. Velegnet til styling af kortere hår og til dem, der ønsker et stylingprodukt med en mere naturlig, diskret duft. Molding Clay er også et velegnet produkt for dem, der ofte dyrker sport og har en tendens til at svede meget.

Anvendelse: Tryk hårdt ned i Molding Clay, fjern en lille mængde af produktet og gnid det mellem håndflader eller fingerspidser for at blødgøre produktet. Fordeles jævnt i håndklædetørt hår.

Fordele: 100 % naturligt hold. Hvidt ler fra Paris Basin, der er naturligt helende og stimulerende samt godt for følsom hud og hovedbund. Særligt ler, der anvendes til at øge viskositeten, giver en glattere struktur og er let at anvende. Giver fremragende pleje af hår og hovedbund. Ingen syntetiske dufte. Appelsin-, pebermynte-, mynte- og lime-olier beroliger, opfrisker, køler og giver naturlige dufte til produktet.

AMERICAN CREW CLASSIC PROMADE

Medium hold med høj glans.
Velegnet til krøllet hår og er et moderne fleksibelt alternativ til stylinggeléer: Anvendes til at skabe et klassisk tilbagestrøget look eller til kontrol af enhver hårtype.

Anvendelse: En lille mængde fordeles jævnt i fugtigt eller tørt hår og styles som ønsket.

Fordele: Er let at vaske ud med shampoo og efterlader ikke rester. Giver fremragende glans og smidigt hold. Ultimativt hold med et smidigt produkt.

AMERICAN CREW ALTERNATOR

American Crew Alternator 100 ml

Styling Spray med fleksibelt hold og naturlig glans. En enkelt applikation og du kan style håret som du ønsker hele dagen. Påfør jævnt i fugtigt eller tørt hår og sæt håret som ønsket med hænderne. I løbet af dagen kan du restyle din frisure. Du behøver ikke bruge andre styling produkter.

AMERICAN CREW CLASSIC BOOST CREAM

Løftende volumencreme med en sund glans.
Giv håret ny fylde med American Crew Boost Cream. En formel, der øger den naturlige definition og adskillelse og giver en sund volumen og glans.

Anvendelse: Fordel en god mængde af produktet i hænderne og fordel produktet jævnt i håndklædetørt hår. En lille mængde er tilstrækkeligt i tørt hår.

Fordele: Fugtgivende egenskaber, der blødgør håret og giver fylde. Forebygger tørhed. Giver volumen og fylde.

AMERICAN CREW CLASSIC BOOST POWDER

Løftende volumenpulver med mat finish.
Giv håret et løft, øget tykkelse og en mat finish med American Crew Boost Powder. Dette vægtløse pulver giver en dramatisk effekt, som giver en struktur med et fantastisk løft. Og den kan lægges i lag sammen med et hvilket som helst andet stylingprodukt fra American Crew

Anvendelse: Tryk let på låget et par gang for at løsne Boost Powder, og hæld derefter en smule ud i hånden. Fordel det let og jævnt på tørt hår, og lad produktet ramme hårets rod for at give maksimal løft og adskillelse. Kombineres med Boost Cream eller andre stylingprodukter fra American Crew, hvis du ønsker øget volumen og bedre stylingmuligheder.

Fordele: Bevarer den naturlige fugt og blødgør håret. Giver fleksibelt hold og giver fyldigere hår. Genopliver og genopretter håret.

AMERICAN CREW CLASSIC CURL CONSTRUCT

Skaber fyldige krøller, der giver en fuldt defineret styling.
Brug American Crew Curl Construct til at skabe en dynamisk struktur samt yde støtte og definere fyldige lagdelte krøller, der fremhæver de naturlige bølger.

Anvendelse: Påfør en mængde svarende til en kapsel i håndklædetørt hår fra rod til spids. Føntør eller lad håret tørre naturligt, så håret kan tørre uden at blive overbelastet.

Fordele: Giver håret mere volumen og forbedrer hårets struktur. Plejer håret og giver det glans. Giver et stærkt, langvarigt hold.

AMERICAN CREW CLASSIC CURL CONTROL

Holder styr på uregerlige krøller og forbedrer definitionen.
Få styr på dine uregerlige krøller med American Crew Curl Control. Dette lyse, alsidige produkt beroliger overfladen på krøllet, tykt eller groft hår.

Anvendelse: Påføres i rigelige mængder i fugtigt eller let til tørt hår. Hvis det påføres fugtigt hår, føntørres håret, eller lad håret tørre naturligt.

Fordele: Plejer håret og giver det glans. Giver håret volumen og plejer håret på samme tid. Et naturligt smøremiddel, der giver fylde og glans.

AMERICAN CREW CLASSIC FIRM HOLD STYLING GEL

Formel, der forhindrer flager.
Firm Hold Styling Gel, som er det ultimative inden for hold til håret, er beriget med naturlige ekstrakter som B5-vitamin, der får håret til at synes fyldigere med mere glans. Denne alkoholfrie gelé giver enestående hold og glans og har en lav PH-værdi, der forhindrer udtørring af hovedbunden.

Anvendelse: Anvendes i håndklædetørt hår. Indarbejdes fra hovedbund til spids, inden håret sættes. Lad herefter håret være.

Fordele: Giver et yderst stærkt hold med enestående glans. Forebygger dannelse af flager. Udtørrer ikke hår og hovedbund. Er lettere at fordele i håret.

AMERICAN CREW CLASSIC LIGHT HOLD STYLING GEL

Formel, der forhindrer flager.
Light Hold Styling Gel giver fylde og glans samt let kontrol. Den alkoholfrie former, der forhindrer flager, udtørrer ikke hovedbunden og indeholder varmebarrierer, der beskytter håret mod forurening samt mod føntørring eller varmebehandling. Dette er en gelé, der har til formål at pleje hovedbunden med ginseng og ekstrakt af salvie.

Anvendelse: Anvendes i håndklædetørt hår. Kør en kam igennem, og lad håret tørre naturligt.

Fordele: Udtørrer ikke hovedbunden. Beskytter håret under føntørring. Giver håret volumen og fylde.

AMERICAN CREW CLASSIC MEDIUM HOLD SPRAY GEL

Nem styling.
Beriget med salvie, ginseng og Quillaja. Medium Hold Spray Gel giver et naturligt look og udseende med medium hold. Dette produkt er uden alkohol og indeholder en solblokker, der beskytter håret mod skadelig UV-stråling. Velegnet til føntørring og til alle længder hår. Dette produkt kan anvendes til fugtigt eller tørt hår.

Anvendelse: Spray en rigelig mængde i håret, afhængigt af hårets længe, og sæt håret som normalt.

Fordele: Middel med hold, der har fremragende fleksibilitet og giver hold under styling samt øget fasthed. Plejer håret og bevarer fugten. Plejer tør hovedbund. Udtørrer ikke hår og hovedbund.

AMERICAN CREW CLASSIC GROOMING SPRAY

Finishing spray med variabelt hold.
Grooming Spray er et utroligt fleksibelt produkt. Brug produktet i fugtigt hår før styling, eller når håret er tørt, for at holde stylingen på plads. Fremragende til gråt eller fint hår, der let bliver elektrisk. Det er også et opbyggende produkt, dvs. at jo mere af produktet, der påføres, jo bedre hold. Grooming Spray . Er let at vaske ud og efterlader ikke klæbende rester.

Anvendelse: Sprayes i fugtigt eller tørt hår. Brug en kam eller børste til at sætte håret, hvis du ønsker et blødere og mere naturligt hold.

Fordele: Plejer håret og bevarer fugten. Giver håret glans og gør det lettere at håndtere, reducerer tendens til flyvende hår. Beskytter håret mod solens skadelige virkninger. Giver øget glans og hold. Kan både anvendes som produkt til styling eller som et finishing-produkt efter brug af geléer med let eller stærkt hold.

AMERICAN CREW CLASSIC LIGHT HOLD TEXTURE LOTION

Diskret kontrol med lav glans.
Giver let kontrol til fint eller tyndt hår i alle længder, hvilket giver et naturligt udseende med let definition. Light Hold Texture Lotion indeholder en formel med naturlige ekstrakter som ginseng, der giver håret mere fylde og gør det lettere at håndtere. Dette produkt er et glimrende valg for dem, der ønsker let kontrol med deres hår uden brug af en masse stylingprodukter. Perfekt til at skabe et sundt, naturligt og ustylet look uden alt for meget arbejde.

Anvendelse: En lille mængde af produktet anbringes i hånden og fordeles jævnt i håndklædetørt hår. Kan også anvendes i tørt hår, hvis man ønsker mere fylde.

Fordele: Forbliver smidigt og er let at fordele jævnt i hele håret. Giver håret en sund glans. Giver håret volumen og fylde. Bevarer fugtigheden og holder styr på håret.

AMERICAN CREW CLASSIC SUPERGLUE

Gelé til ekstremt hold og glans.
Skaber hidtil usete styles med stærkt hold, megen glans og høj definition.

Anvendelse: Fordel en god mængde i håndklædetørt hår, sæt håret, og lad dit hår lufttørre.

Virkemidler: Panthenol, copolymer, kastorolie.

Fordele: Et langtidsvirkende fugtighedsmiddel, forhindrer hårskade, giver fyldigere hår og forbedrer hårets glans. Giver et stærkt, vedvarende hold. Et naturligt smøremiddel, der giver fylde og glans.

AMERICAN CREW CLASSIC ULTRAMATTE

Et stylingprodukt med medium hold og mat finish. Specielt formuleret med Panthenol for naturlig volumen og et styrket hår. Hvedeprotein sørger for at håret får den nødvendige pleje mens Benzophenone forbedre produktets ydeevne ved at beskytte mod miljømæssige påvirkninger, så dit look holder længere.

Anvendelse: Påfør produktet i fugtigt hår og style håret som du ønsker. Når håret er tørt, børstes det igennem en enkelt gang for at opnå super mat effekt.

Ingredienser: D-panthenol, natrium PCA, benzophenone, hvedeprotein, kisel.

Fordele: Opretholder hårets naturlige fugtbalance, tilfører medium hold og  vedvarende volumen.. Efterlader ikke rester af produktet i håret. Beskytter mod UV.


AMERICAN CREW CLASSIC BODY WASH

Fremragende rensemiddel med klassisk duft. En forfriskende badegelé, der renser og plejer huden. Glycerin og aloe vera tilfører sammen med A- og E-vitamin fugt til huden og forbedrer hudens struktur, med en diskret duft af American Crew Classic Fragrance.

Anvendelse: Påføres på fugtig hud med hænder eller en vaskeklud. Skyl grundigt.

Fordele: En enestående blanding af krydderier og citrus giver en diskret, ren og maskulin duft. Giver naturlig pleje og fugt til huden og øger dens elasticitet.Fugtgivende middel, der fugter huden og bevarer hudens naturlige olier. Essentielle antioxidanter, der er nødvendige for at forbedre hudens struktur, fasthed og glathed. Fugter og afhjælper tør hud.

AMERICAN CREW CLASSIC FRAGRANCE

Vores kendte duft til mænd.
American Crews unikke duft til mænd indeholder krydderier og citrusnoter, der giver en diskret, ren maskulin duft. Denne duft er essensen af American Crews produkter og er kvindernes favorit til deres partnere.

Anvendelse: Rens kroppen, og spray herefter en lille mængde duft på nakke og krop.
Topnoter: Mandarin og grape.
Mellemnoter: Lavendel og rosmarin.
Basisnoter: Sandeltræ og muskatsalvie.

AMERICAN CREW NINE FRAGRANCE FOR MEN

American Crew Nine Fragrance For Men er en frisk duft til den moderne mand. Den er en let duft af citrus, og duften holder længe. Navnet NINE, kommer af de første forbrugertests, hvor de kom frem til at 9 ud af 10 kvinder fandt duften attraktiv. Denne Eau De Toilette er meget drøj i brug, og kan bruges af mænd i alle aldre.

AMERICAN CREW TEA TREE PURIFYING BODY WASH

Dybderensende middel med opkvikkende duft.
Purifying Body Wash, der er fyldt med urter og naturlige olier, renser i dybden og gendanner hudens naturlige fugtbalance. A-, D- og E-vitaminer, der er fyldt med antioxidanter, samt Tea Tree genopbygger hudens optimale struktur.

Anvendelse: Anvend en lille mængde på hænder eller en vaskeklud, og påfør produktet på fugtig hud. Skyl grundigt.

Fordele: En nærende urt, der er en fremragende kilde til A- og D-vitaminer. Stimulerer væksten af sundt væv. Fremragende middel til fugtning og beroligelse af huden. Fremmer sund hud. Antioxidanter, der bekæmper frie radikaler og gør huden mere blød.