Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

KMS CALIFORNIA


KMS CALIFORNIA STYLE MATTERS

KMS California hårplejeserie Technoly og Nature.

Teknologi smeltet sammen med natur. KMS California´s mangeårige formelfilosofi har bestået i at smelte det bedste fra begge verdener sammen. Teknologi og Natur. Denne magtfulde fusion af de nyeste innovationer, teknologier og ingredienser skaber en uovertrufne produkter til alle hårtyper.

Den nye KMS hårpleje serie er nu tilgængelig i salonen, der er sket en del helt naturlige ændringer, så som at mange af produkterne nu er UDEN PARABENER.

Start to finish:

Uanset din stil tilbyder KMS unikke produkter, der hjælper dig med at kreere det look, du ønsker - lige fra start til slut.

• Start: God stil starter i brusekabinen med de style-skabende shampoo og conditionere.
• Style: KMS styling produkter giver ubegrænsede muligheder til den stil, du ønsker.
• Finish:  Afslut din styling og personlig gør din frisure, din stil viser hvem du er.

Med en baggrund som biokemiker, grundlagde Jamey Mazzotta KMS California i 1976. Siden dengang har det amerikanske shampoo-brand vundet indpas i professionelle saloner over hele verden, og nu kan du også opleve de lækre produkter derhjemme. På denne side finder du vores udvalg af shampoo, conditioner og styling fra KMS California.
  
Alle produkter fra KMS California er baseret på naturlige grundingredienser, der på skånsom vis genopretter balancen i dit hår og din hovedbund. Vi har inddelt de mange produkter i en række underkategorier, som tager udgangspunkt i de enkelte serier fra KMS California.
  
Glansfuldt og vitalt hår er få vaske væk med produkter fra KMS California. Vi står inde på kvaliteten af alle produkter. kms er et professionelt salonmærke i den dyre ende af skalaen, så det er brandærgerligt at vælge forkert – Vi er altid klar til at hjælpe dig i salonen.

KMS MOISTREPAIR

Denne eksklusive serie fra KMS har de mest fantastiske produkter til at genopbygge tørt og slidt hår og til at få genskabt den optimale fugtbalance i håret.

Produkterne i denne serie indeholder INGEN PARABENER, men er resultatet af den bedste teknologi og naturlige ingredienser. En gennemgående ingrediens i Moist repair serien er aloe vanila, som er kendt for sin fugtgivende og blødgørende effekt.

KMS Moistrepair sikrer dig, at dit hår får den bedste pleje, så du igen får et sundt og glansfuldt hår.

KMS MOISTREPAIR:

- START KMS MoistRepair shampoo 750 ml
- START KMS MoistRepair shampoo 300 ml
- START KMS MoistRepair conditioner 250 ml
- START KMS MoistRepair Cleansing Conditioner 300 ml
- START KMS MoistRepair leave-in conditioner 150 ml
- START KMS MoistRepair revival cream 125 ml
- START KMS MoistRepair Anti-Breakage Spray 100 ml

KMS ADDVOLUME

Serien Addvolume fra KMS er til dig, der ønsker mere volumen i håret. Ved at bruge produkterne i denne serie får du op til 70 procent mere volumen i håret. Produkterne i denne serie beskytter også håret mod varme stylingredskaber, og samtidig styrker produkterne i AddVolume serien også håret.

En af hovedingredienserne i denne serie er eucalyptus cinnamon, som beskytter og giver fylde til håret. AddVolume serien indeholder INGEN PARBENER, men er resultatet af naturlige ingredienser og den bedste teknologi.

Denne serie er specielt god til et fint hår, men den kan bruges til alle hårtyper, hvis du ønsker mere volumen.

KMS ADDVOLUME:

- START KMS AddVolume Shampoo 750 ml
- START KMS AddVolume Shampoo 300 ml
- START KMS AddVolume Leave-In Conditioner 150 ml
- STYLE KMS AddVolume Styling Foam 300 ml
- STYLE KMS AddVolume Root and Body Lift 200 ml
- STYLE KMS AddVolume Volumizing Spray 200 ml
- STYLE KMS AddVolume Texture Creme 75 ml
- STYLE KMS AddVolume Liquid Dust 50 ml

KMS CURLUP

CurlUp serien fra KMS passer til dig, der ønsker at fremhæve krøllerne i håret, både naturlige, men også permanentet krøller. Produkterne i denne serie definerer og understreger krøllerne, så du får flotte og spændstige krøller og glans til håret.
En af hovedingredienserne i denne serie er orange mint, som er kendt for, at den fremhæver krøller og har en beroligende effekt på håret.

Der er INGEN PARABENER i denne serie fra KMS, men alle produkterne er resultatet af den bedste teknologi og naturlige ingredienser.

Produkterne er specielt god til dig, der har et let fald i håret, men andre kan også få flotte krøller frem i håret ved at bruge disse produkter.

KMS CURLUP:

- STYLE KMS CurlUp Perfection Lotion 100 ml
- STYLE KMS CurlUp Bounce Back Spray 200 ml
- STYLE KMS CurlUp Wave Foam Mousse 200 ml
- STYLE KMS CurlUp Control Creme 150 ml

KMS COLORVITALITY

KMS ColorVitality er den perfekte serie til et farvet hår.

Produkterne i denne serie indeholder INGEN PARABENER, men er baseret på naturlige produkter og den bedste teknologi, så dit hår får de allerbedste betingelser.

KMS ColorVitality seriens produkter til farvet hår, binder farven i håret og renser skånsomt ved hver hårvask, og det betyder, at du bevarer farven længst muligt. Desuden bliver dit hår plejet, så det får en flot glans.

Produkterne til det blonde hår fjerner et gult skær i håret og fremhæver i stedet de flotte blonde nuancer. I serien til blondt hår finder du også en hårkur, som plejer håret, så slidte spidser får nyt liv.


KMS COLORVITALITY:

- START KMS ColorVitality shampoo 750ml
- START KMS ColorVitality Shampoo 300 ml

KMS COLORVITALITY BLONDE

KMS ColorVitality Blonde er den perfekte serie til et lyst farvet og blondt hår.

Produkterne i denne serie indeholder INGEN PARABENER, men er baseret på naturlige produkter og den bedste teknologi, så dit hår får de allerbedste betingelser.

KMS ColorVitality seriens produkter til farvet hår, binder farven i håret og renser skånsomt ved hver hårvask, og det betyder, at du bevarer farven længst muligt. Desuden bliver dit hår plejet, så det får en flot glans.

Produkterne til det blonde hår fjerner et gult skær i håret og fremhæver i stedet de flotte blonde nuancer.

KMS COLORVITALITY BLONDE:

- START KMS ColorVitality Blonde Shampoo 300 ml
- START KMS ColorVitality Blonde Conditioner 250 ml

KMS TAMEFRIZZ

Mange kvinder med kruset og krøllet hår kæmper en daglig kamp for at glatte det ud, eller for i det mindste bare at styre det. Den nye KMS California TAMEFRIZZ modvirker krus og krøl i håret, både indefra og udefra, og gør omgående håret nemmere at håndtere.

Produkterne glatter og tæmmer håret, og er skabt til fint/normalt til kraftigt/uregerligt hår.

KMS TAMEFRIZZ er den perfekte løsning til alle, der søger udglattende hårprodukter, der samtidig effektivt beskytter mod fugtpåvirkninger.

KMS TAMEFRIZZ er en fusion mellem teknologi og natur, hvor de bedste teknologier krydses med naturlige ingredienser. Et samspil der munder ud i produkter, der performer til alles glæde og tilfredshed. Produkter der glatter kruset og krøllet hår, og letter dagligdagen for utallige, da håret omgående bliver meget nemmere at styre og håndtere.

Produkternes kombinerede effekt gør, at håret tæmmes, det ligger smukkere og får et mere naturligt fald.

Alle KMS TAMEFRIZZ er parabenefri.

De-Frizz System forbedrer hårets indre struktur ved at øge dets smidighed, og hjælper med at dæmpe kruset hår. De-frizz System glatter ligeledes hårstråets ydre struktur, og reducerer de synlige effekter af krus.

KMS TAMEFRIZZ:

- START KMS Tamefrizz shampoo 750 ml
- START KMS Tamefrizz shampoo 300 ml
- START KMS Tamefrizz Conditioner 250 ml
- START KMS TameFrizz Smoothing Reconstructor 200 ml
- START KMS TameFrizz Curl Leave-In Conditioner 125 ml
- STYLE KMS TameFrizz Smoothing Lotion 150 ml
- FINISH KMS Tamefrizz De-Frizz Oil 100 ml

KMS THERMASHAPE

ThermaShape serien passer til dig, der styler dit hår.

Denne serie fra KMS beskytter håret mod varme stylingredskaber som føntørrer, glattejern og krøllejern, og samtidig gør produkterne i denne serie håret mere smidigt og nemmere at kontrollere og sætte. Frisuren holder til næste hårvask og håret er mindre modtageligt overfor fugt.

Rhodiola watermint er en af hovedingredienserne i dissse produkter. Den er kendt for for at beskytte mod varme, mens den også genopfrisker håret. Free shape serien beskytter ikke kun, men plejer også håret.

Serien indeholder INGEN PARABENER, men er resultatet af naturlige produkter og den bedste teknologi. Produkterne passer til alle hårtyper.

KMS THERMASHAPE:

- STYLE KMS ThermaShape Straightening Creme 150 ml
- STYLE KMS ThermaShape Quick Blow Dry 200 ml
- STYLE KMS ThermaShape Shaping Blow Dry 200ml
- STYLE KMS ThermaShape Hot Flex Spray 200 ml
- FINISH KMS ThermaShape 2-In-1 Spray 200 ml

KMS HEADREMEDY

Denne serie fra KMS er mild, parfumefri og er speciallavet til dig med følsom hovedbund. Shampooen skåner irriteret hud og efterlader håret blødt og rent. Med denne serie vil du få rent og lækkert hår ved hjælp af rosmarin og fennikel. serien modvirker skæl og tør hovedbund.

KMS Headremedy Dandruff Shampoo giver dig en sund og afslappet hovedbund og kan bruges dagligt.
Den indeholder KMS' IOPS-teknologi, som trænger dybt ind i hårstråene, således håret efterlades sundere og lækrere.

KMS HEADREMEDY:

- START KMS HeadRemedy Sensitive Shampoo 300ml
- START KMS HeadRemedy Anti-Dandruff shampoo 300ml

KMS HAIRPLAY

Denne serie fra KMS sikre dig de aller bedste stylings produkter. KMS HairPlay skaber struktur og smidig styling - din kreative legeplads, der kn forme og style selv det mest genstridige hår.

KMS HairPlay serien Indeholder naturlige ingredienser som:

Lime og koriander, samt drue & pebermynte.

KMS HAIRPLAY:

- STYLE KMS HairPlay Makeover Spray 250 ml
- STYLE KMS HairPlay Sea Salt Spray 200 ml
- STYLE KMS HairPlay Molding Paste 100 ml
- STYLE  KMS HairPlay Messing Cream 125 ml
- STYLE KMS HairPlay Liquid Wax 100 ml
- STYLE KMS HairPlay Styling Gel 200 ml
- STYLE KMS HairPlay Dry Wax 150 ml
- STYLE KMS HairPlay Playable Texture 200ml

KMS HAIRSTAY

Denne serie fra KMS sikre dig de aller bedste Finish produkter. KMS HairStay produkterne er med til at forlænge virkningen at STYLE produkterne med hold og beskyttelse i helt op til 3 dage, - For et naturligt look, der holder længere.


KMS HAIRSTAY:

- FINISH KMS HairStay Working Hairspray 300 ml
- FINISH KMS HairStay Firm Finishing Hairspray 300 ml
- FINISH KMS Hair Stay Molding Promade 90 ml
- FINISH KMS Hair Stay Hard Wax 50 ml
- FINISH KMS HairStay Anti-Humidity Seal 150 ml
(24- timers fugtblokerende formel Beskytter håret mod krus Giver glans, vægtløs finish Giver varmebeskyttelse)