Indhold
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

KMS CALIFORNIA


KMS CALIFORNIA TECHNOLOGI AND NATURE

KMS California hårplejeserie TechnologyNature.

Teknologi smeltet sammen med natur. KMS California´s mangeårige formelfilosofi har bestået i at smelte det bedste fra begge verdener sammen. Teknologi og Natur. Denne magtfulde fusion af de nyeste innovationer, teknologier og ingredienser skaber en uovertrufne produkter til alle hårtyper.

Den nye KMS hårpleje serie er nu tilgængelig i salonen, der er sket en del helt naturlige ændringer, så som at mange af produkterne nu er UDEN PARABENER, nye er kommet til og den nye KMS serie er blevet omkring 20% BILLIGERE. Endnu en god grund til at elske KMS California.

Start to finish:

Uanset din stil tilbyder KMS unikke produkter, der hjælper dig med at kreere det look, du ønsker - lige fra start til slut.
• Start: God stil starter i brusekabinen med de style-skabende shampoo og conditionere.
• Style: KMS styling produkter giver ubegrænsede muligheder til den stil, du ønsker.
• Slut:  Afslut din styling og personliggør din frisure, din stil viser hvem du er.

Med en baggrund som biokemiker, grundlagde Jamey Mazzotta KMS California i 1976. Siden dengang har det amerikanske shampoo-brand vundet indpas i professionelle saloner over hele verden, og nu kan du også opleve de lækre produkter derhjemme. På denne side finder du vores udvalg af shampoo, conditioner og styling fra KMS California.
  
Alle produkter fra KMS California er baseret på naturlige grundingredienser, der på skånsom vis genopretter balancen i dit hår og din hovedbund. Vi har inddelt de mange produkter i en række underkategorier, som tager udgangspunkt i de enkelte serier fra KMS California.
  
Glansfuldt og vitalt hår er få vaske væk med produkter fra KMS California. Vi står inde på kvaliteten af alle produkter. kms er et professionelt salonmærke i den dyre ende af skalaen, så det er brandærgerligt at vælge forkert – Vi er altid klar til at hjælpe dig i salonen.

KMS TAMEFRIZZ

Mange kvinder med kruset og krøllet hår kæmper en daglig kamp for at glatte det ud, eller for i det mindste bare at styre det. Den nye KMS California TAMEFRIZZ modvirker krus og krøl i håret, både indefra og udefra, og gør omgående håret nemmere at håndtere.

Produkterne glatter og tæmmer håret, og er skabt til fint/normalt til kraftigt/uregerligt hår.

TAMEFRIZZ er den perfekte løsning til alle, der søger udglattende hårprodukter, der samtidig effektivt beskytter mod fugtpåvirkninger.

TAMEFRIZZ er en fusion mellem teknologi og natur, hvor de bedste teknologier krydses med naturlige ingredienser. Et samspil der munder ud i produkter, der performer til alles glæde og tilfredshed. Produkter der glatter kruset og krøllet hår, og letter dagligdagen for utallige, da håret omgående bliver meget nemmere at styre og håndtere.

Produkternes kombinerede effekt gør, at håret tæmmes, det ligger smukkere og får et mere naturligt fald.

Alle TAMEFRIZZ er parabenefri.

De-Frizz System forbedrer hårets indre struktur ved at øge dets smidighed, og hjælper med at dæmpe kruset hår. De-frizz System glatter ligeledes hårstråets ydre struktur, og reducerer de synlige effekter af krus.

KMS TAMEFRIZZ:

- KMS Tamefrizz shampoo 300 ml
- KMS Tamefrizz Conditioner 250 ml
- KMS Tamefrizz Smoothing Lotion 150 ml
- KMS Tamefrizz Taming Creme 125 ml
- KMS Tamefrizz De-Frizz Oil 100 ml

KMS ADD VOLUME

Serien Add volume fra KMS er til dig, der ønsker mere volumen i håret. Ved at bruge produkterne i denne serie får du op til 70 procent mere volumen i håret. Produkterne i denne serie beskytter også håret mod varme stylingredskaber, og samtidig styrker produkterne i Add volume serien også håret.

En af hovedingredienserne i denne serie er eucalyptus cinnamon, som beskytter og giver fylde til håret. Add Volume serien indeholder INGEN PARBENER, men er resultatet af naturlige ingredienser og den bedste teknologi.

Denne serie er specielt god til et fint hår, men den kan bruges til alle hårtyper, hvis du ønsker mere volumen.

KMS ADD VOLUME:

- Add Volume Shampoo 750 ml
- Add Volume Shampoo 300 ml
- Add Volume Body build detangler
- Add Volume Styling Foam
- Add Volume Root and Body Lift
- Add Volume volumizing spray.

KMS CURL UP

Curl Up serien fra KMS passer til dig, der ønsker at fremhæve krøllerne i håret, både naturlige, men også permanentet krøller. Produkterne i denne serie definerer og understreger krøllerne, så du får flotte og spændstige krøller og glans til håret.
En af hovedingredienserne i denne serie er orange mint, som er kendt for, at den fremhæver krøller og har en beroligende effekt på håret.

Der er INGEN PARABENER i denne serie fra KMS, men alle produkterne er resultatet af den bedste teknologi og naturlige ingredienser.
Produkterne er specielt god til dig, der har et let fald i håret, men andre kan også få flotte krøller frem i håret ved at bruge disse produkter.

KMS CURL UP:

- KMS Curl Up shampoo 300 ml
- KMS Curl Up Conditioner 250 ml
- KMS Curl Up Bounce Back Spray
- KMS Curl Up Curling Balm
- KMS Curl Up control creme
- KMS Curl Up wave foam

KMS FREE SHAPE

Free shape serien passer til dig, der styler dit hår.

Denne serie fra KMS beskytter håret mod varme stylingredskaber som føntørrer, glattejern og krøllejern, og samtidig gør produkterne i denne serie håret mere smidigt og nemmere at kontrollere og sætte. Frisuren holder til næste hårvask og håret er mindre modtageligt overfor fugt.

Rhodiola watermint er en af hovedingredienserne i dissse produkter. Den er kendt for for at beskytte mod varme, mens den også genopfrisker håret. Free shape serien beskytter ikke kun, men plejer også håret.

Serien indeholder INGEN PARABENER, men er resultatet af naturlige produkter og den bedste teknologi. Produkterne passer til alle hårtyper, og der er både en balsam til fint og normalt hår og en til groft hår.

KMS FREE SHAPE:

- KMS Free Shape Shampoo 750 ml
- KMS Free Shape shampoo 300 ml
- KMS Free Shape conditioner 250 ml
- KMS Free Shape deep conditioner
- KMS Free Shape hot flex spray
- KMS Free Shape hot flex creme
- KMS Free Shape quick blow dry

KMS COLOR VITALITY

KMS Color Vitality er den perfekte serie til et farvet hår. Denne serie fra KMS indeholder nemlig både shampoo og balsam til farvet hår, men også shampoo og hårkur som er perfekte til det blonde hår.

Produkterne i denne serie indeholder INGEN PARABENER, men er baseret på naturlige produkter og den bedste teknologi, så dit hår får de allerbedste betingelser.

KMS Color Vitality seriens produkter til farvet hår, binder farven i håret og renser skånsomt ved hver hårvask, og det betyder, at du bevarer farven længst muligt. Desuden bliver dit hår plejet, så det får en flot glans.

Produkterne til det blonde hår fjerner et gult skær i håret og fremhæver i stedet de flotte blonde nuancer. I serien til blondt hår finder du også en hårkur, som plejer håret, så slidte spidser får nyt liv.

Desuden indeholder serien også en spray, som beskytter håret mod varme stylingsredskaber. Denne spray passer både til farvet og blondt hår.

KMS COLOR VITALITY:

- KMS Color Vitality shampoo 750ml
- KMS Color Vitality Shampoo 300 ml
- KMS Color Vitality conditioner 250 ml
- KMS Color Vitality Blonde shampoo 300 ml
- KMS Color Vitality Blonde Treatment
- KMS Color Vitality Shine and Shield

KMS SILK SHEEN

Denne serie fra KMS beskytter håret og giver en fantastisk glans og pleje til selv det mest kedelige hår. Selv det mest uregerlige hår kommer under kontrol, får glans, bliver blødt og det er uden at klaske sammen. Denne serie indeholder blandt andet almond basil, som gør håret blødt og fremhæver glansen. Samtidig beskytter den håret mod sol og vind.

KMS SILK SHEEN:

- KMS Silk Sheen Shampoo 750 ml
- KMS silk Sheen Shampoo 300 ml
- KMS Silk Sheen Conditioner 250 ml
- KMS Silk Sheen Leave-In Conditoner
- KMS Silk Sheen Polishing Serum
- KMS Silk Sheen Styling Creme.

KMS MOIST REPAIR

Denne eksklusive serie fra KMS har de mest fantastiske produkter til at genopbygge tørt og slidt hår og til at få genskabt den optimale fugtbalance i håret.

Produkterne i denne serie indeholder INGEN PARABENER, men er resultatet af den bedste teknologi og naturlige ingredienser. En gennemgående ingrediens i Moist repair serien er aloe vanila, som er kendt for sin fugtgivende og blødgørende effekt.

KMS Moist repair sikrer dig, at dit hår får den bedste pleje, så du igen får et sundt og glansfuldt hår.

KMS MOIST REPAIR:

- KMS Moist Repair shampoo 750 ml
- KMS Moist Repair shampoo 300 ml
- KMS Moist Repair conditioner 250 ml
- KMS Moist Repair leave-in conditioner
- KMS Moist Repair revival cream
- KMS Moist Repair teraphy treatment

KMS HEAD REMEDY

Denne serie fra KMS er mild, parfumefri og er speciallavet til dig med følsom hovedbund. Shampooen skåner irriteret hud og efterlader håret blødt og rent. Med denne serie vil du få rent og lækkert hår ved hjælp af rosmarin og fennikel. serien modvirker skæl og tør hovedbund.

KMS Headremedy Dandruff Shampoo giver dig en sund og afslappet hovedbund og kan bruges dagligt.
Den indeholder KMS' IOPS-teknologi, som trænger dybt ind i hårstråene, således håret efterlades sundere og lækrere.

KMS HEAD REMEDY:

- KMS Head Remedy Sensitive Shampoo 300ml
- KMS Head Remedy Anti-Dandruff shampoo 300ml

KMS HAIR PLAY

- KMS Hair Play Texture Shampoo

- KMS Hair Play Dry Wax

- KMS Hair Play Molding Paste

- KMS Hair Play Clay Creme

- KMS Hair Play Design Wax

- KMS Hair Play Dry Touch-Up

- KMS Hair Play Gel Wax

- KMS Hair Play Make Over Spray

- KMS Hair Play Paste Up Spray.

- KMS Hair Play Sea Salt Spray.

KMS HAIR STAY

KMS HAIR STAY:

- KMS Hair Stay Style Boost

- KMS Hair Stay Medium Lack

- KMS Hair Stay Max Lack

- KMS Hair Stay Clarify Shampoo

- KMS Hair Stay Max Gel

- KMS Hair Stay Anti Humidity Seal
(24- timers fugtblokerende formel Beskytter håret mod krus Giver glans, vægtløs finish Giver varmebeskyttelse)
Tilbud
1.9.17 - 30.10.17
FULL BODY CONCEPT
Hej Alle

Da jeg har søgt nye udfordringer, er Full Body Concept lukket...
Seneste nyt
1.9.17
Sugarbearhair - Vitaminer til hår, hud og negle
Sundt hår, flot hud og stærke negle kommer også indefra....