Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

GHD BØRSTER OG TILBEHØR


GHD PADDEL BRUSH PRIS KR:

GHD Paddel børste

Denne klassiske børste er specielt designet til dig med mellemlangt til langt hår. Den brede flade plade gør det nemmere for dig at føntørre større sektioner af gangen. Børsten er perfekt til at bruge i kombination med føntørring og til at fjerne krusninger i håret. Det er en perfekt børste til dig med langt hår, som nemt filtrer, da børsterne sidder på en pude, som gør det mere behageligt og blødt for din hovedbund.

GHD OVAL DRESSING BRUSH KR:

GHD Oval stylings børste

Denne klassiske børste med naturlige vildsvine børstehår er perfekt til at style og sætte håret. Denne børste fordeler hårets naturlige olier fra hovedbunden, ned langs håret som vil få en super flot glans. Du vil også få stimuleret hårsækken som vil give nyt og vækst liv til dit hår.

GHD DETANGLING COMB PRIS KR:

GHD Detangling Comb (Udfiltringskam)

Denne bredtakkede, varmeresistente og antistatiske kam er perfekt til at udfiltre vådt hår og style tørt hår. Denne kam er også rigtig god til at bruge til at fordele produkter i håret fra rødder til spidser før evt. styling.
Du kan også sno dit hår igennem kammen og varme på den med din styler og dermed opnå de fedeste krøller i håret.

GHD TAIL COMB PRIS KR:

GHD Kulfiber spidskam

Denne fintandede, varmeresistente, antistatiske spidskam er et perfekt præcisions-værktøj til at style med. Den laver de perfekt skilninger i håret, og du kan sno håret omkrilng skaftet, og varme på det med din ghd styler, og dermed opnå de fedeste spiral krøller.

GHD NARROW DRESSING BRUSH PRIS KR:

GHD Børster Narrow Dressing Brush

GHD Børster Narrow Dressing Brush er en perfekt børste til detaljeret frisering og toupering. Denne smalle børste er oplagt til at udforme mindre detaljer og perfekt finish i håret. Du kan med fordel varme oven på det touperet hår med din ghd styler, og dermed opnå en toupering der holder til næste gang håret vaskes.

GHD NATURAL BRISTLE RADIAL BRUSH 28 MM PRIS KR:

GHD RUNDBØRSTE TIL KORT HÅR

Denne rundbørste er specielt designet til dig med kort hår. Med denne børste har du større kontrol under styling og det er lettere for dig at udglatte og forme dit hår. Børsten er med helt narturlige vildsvine børstehår, som giver dig den bedste styling.

Størrelse: 28 mm.

GHD NATURAL BRISTLE RADIAL BRUSH 35 MM PRIS KR:

GHD RUNDBØRSTE TIL KORT/MELLEMLANGT HÅR

Denne rundbørste er specielt designet til dig med kort til mellemlangt hår. Med denne børste har du større kontrol under styling og det er lettere for dig at udglatte og forme dit hår. Børsten er med helt narturlige vildsvine børstehår, som giver dig den bedste styling.

Størrelse: 35 mm.

GHD NATURAL BRISTLE RADIAL BRUSH 44 MM PRIS KR:

GHD RUNDBØRSTE TIL MELLEMLANG HÅR.

Denne rundbørste er specielt designet til dig med mellemlangt til langt hår. Med denne børste har du større kontrol under styling og det er lettere for dig at udglatte og forme dit hår. Børsten er med helt narturlige vildsvine børstehår, som giver dig den bedste styling.

Størrelse: 44 mm.

GHD NATURAL BRISTLE RADIAL BRUSH 55 MM PRIS KR:

GHD RUNDBØRSTE TIL LANGT HÅR

Denne rundbørste er specielt designet til dig med langt hår. Med denne børste har du større kontrol under styling og det er lettere for dig at udglatte og forme dit hår. Børsten er med helt narturlige vildsvine børstehår, som giver dig den bedste styling.

Størrelse: 55 mm.

GHD CERAMIC VENTED RADIAL BRUSH 25 MM PRIS KR:

GHD KERAMISK RUNDBØRSTE TIL KORT HÅR


Denne rundbørste er det perfekte værktøj til dig med kort til kort hår. Den hjælper dig med at skabe kontrol ved føntørring. Du får lettere ved at skabe volumen og forme dit hår. Børsten varmes hurtigt op af føntørreren, og hjælper derved med at tørre håret hurtigt.

Størrelse: 25 mmGHD CERAMIC VENTED RADIAL BRUSH 35 MM PRIS KR:

GHD KERAMISK RUNDBØRSTE TIL KORT OG MELLEMLANGT HÅR

Denne rundbørste er det perfekte værktøj til dig med kort til mellemlangt hår. Den hjælper dig med at skabe kontrol ved føntørring. Du får lettere ved at skabe volumen og forme dit hår. Børsten varmes hurtigt op af føntørreren, og hjælper derved med at tørre håret hurtigt.

Størrelse: 35 mm

GHD CERAMIC VENTED RADIAL BRUSH 45 MM PRIS KR:

GHD KERAMISK RUNDBØRST TIL MELLEMLANGT HÅR

Denne rundbørste er det perfekte værktøj til dig med mellemlangt til langt hår. Den hjælper dig med at skabe kontrol ved føntørring. Du får lettere ved at skabe volumen og forme dit hår. Børsten varmes hurtigt op af føntørreren, og hjælper derved med at tørre håret hurtigt.

Størrelse: 45 mm.

GHD CERAMIC VENTED RADIAL BRUSH 55 MM PRIS KR:

GHE KERAMISK RUNDBØRSTE TIL LANGT HÅR

Denne rundbørste er det perfekte værktøj til dig med langt hår. Den hjælper dig med at skabe kontrol ved føntørring. Du får lettere ved at skabe volumen og forme dit hår. Børsten varmes hurtigt op af føntørreren, og hjælper derved med at tørre håret hurtigt.

Størrelse: 55 mm.

GHD HEAT RESISTANT GLOVE PRIS KR:

GHD VARMEBESKYTTENDE HANDSKE

Med denne geniale varmebeskyttende handske, undgår du at brænde fingrene, når du krøller eller glatter dit hår.
Et absolut "must have" produkt.

GHD HEAT ROLL-UP BAG PRIS KR:

GHD VARMEBESKYTTENDE TASKE

Lækker taske fra ghd til opbevaring af glattejern. Denne taske er udført i et varmeresistent materiale, perfekt til opbevaring og transport af dit glattejern med stil.

Tasken har et fold-ud underlag, hvor dit ghd glattejern kan ligge under opvarmning og nedkøling.

GDH PROFESSIONELE HÅR CLIPS PRIS KR:

GHD PROFESIONELE HÅR CLIPS

* Nemme at anvende
* Griber godt fat i håret
* kan bruges til at inddele håret med

Pris pr stk kun kr: 15,-

GHD AIR PROFESSOINEL DIFFUSER PRIS KR:

GHD Air Professionl Diffuser er til dig der ønsker smukke bløde krøller på en nem og hurtig måde. Strukturen gør det muligt at tilføre luft helt inde ved hårrødderne og der skabes et smukt voluminøst look. GHD Air Professionl Diffuser er skabt i samarbejde med professionelle stylister, hvilket betyder at du opnår det bedste inden for hårstyling. Skaber naturlige krøller og krus minimeres.

Fordele:

    Skaber smukke naturlige krøller
    Giver volume
    fjerner krus

Anvendelse:

    Påfør diffuseren på førtørren
    Føntør efterfølgende håret